Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(Keitlina @ 2013 10 26, 13:36)
Gal pamenate po kiek gerimo laiko pradejo zymiai gereti? kaip jau minejau pusantro menesio geriu ir visas zandas isbertas unsure.gif

Man pats didziausias pagerejimas pasimate mazdaug ketvirta menesi (nuo to laiko iki dabar galima sakyt nebebuvo berimu, jei beiskildavo koks vienas kitas pagrinde barzdos srity po skutimosi). Bet mano doze buvo ir yra palyginus nedidele, tai gal todel ilgokai laukt reikejo.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 10 26, 16:39)
ko tik nenuraso Roa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jis veikia smegenu veikla, kelia depresija, tai nieko keisto, kad kitiems pasireiskia ir atminties pablogejimai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 10 27, 09:37)
Jis veikia smegenu veikla, kelia depresija, tai nieko keisto, kad kitiems pasireiskia ir atminties pablogejimai sad.gif

Prie paracetamolio taip pat parašyta depresija, haliucinacijos ir kiti niuansai, bet juk tai retas šalutinis poveikis, kuris turi būti aprašytas anotacijoj. Ar sukate galva dėl to gerdama parecatamolį arba jį duodami savo vaikui?
Atsakyti
kas naudojat termini vandeni, ar jis jums padrekina oda kiek ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 10 27, 16:38)
kas naudojat termini vandeni, ar jis jums padrekina oda kiek ? unsure.gif

As vos savaite,kaip naudoju Biodermos termini vandenuka( raudonas buteliukas),ir galiu pasakyt kad is pradziu oda labai paraudonuodavo vos tik isvalius veida,atrode kad netiks jis man. Bet dabar pripratau,ir tokios odos reakcijos nebera. Gerai nuvalo nesvarumus. Kas liecia pati drekinima, man asmeniskai kazkiek padrekina,bet po jo visados norisi kremuko papildomai uzsitept.

Papildyta:
O kam nors pasireiske menesiniu ciklo sutrikimas?
Atsakyti
As irgi biodermos vandenuka naudoju, tik zalia. Nedrekina jis, ne tokia jo paskirtis visgi. Bet ir neissausina papildomai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(LozanoDel @ 2013 10 29, 21:45)
As vos savaite,kaip naudoju Biodermos termini vandenuka( raudonas buteliukas),ir galiu pasakyt kad is pradziu oda labai paraudonuodavo vos tik isvalius veida,atrode kad netiks jis man. Bet dabar pripratau,ir tokios odos reakcijos nebera. Gerai nuvalo nesvarumus. Kas liecia pati drekinima, man asmeniskai kazkiek padrekina,bet po jo visados norisi kremuko papildomai uzsitept.

Papildyta:
O kam nors pasireiske menesiniu ciklo sutrikimas?

jei gerai supratau, apie ka snekat, tai tie raudonuose ar zaliuose buteliukuose ne terminiai 4u.gif as apie purskiama snekejau smile.gif va pvz. toks: http://www.vup.lt/Gr...-1201-5467.html
o del MM, tai nustojus gerti KT ciklas man nereguliarus visada budavo, bet geriant Roa, si menesi laaaabai velavo, jau testa buvau nusipirkus del to streso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voverytez: 30 spalio 2013 - 07:43
Ko visi tokie tylus ? unsure.gif Kaip sekasi gydytis ? 4u.gif
Atsakyti
cha smile.gif as irgi vis tikiuosi, kad kazkas prades girtis kaip viskas gerai, ir suteiks man vilciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 11 02, 18:30)
cha smile.gif  as irgi vis tikiuosi, kad kazkas prades girtis kaip viskas gerai, ir suteiks man vilciu biggrin.gif

tai galiu pasigirti jei noro yra. pernai rugseji pradejau gerti, geriau 6 men, dabar viskas dar ok smile.gif
Atsakyti
o as geriu jau 7 savaites ir vis dar baisiai isberta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 11 02, 19:36)
tai galiu pasigirti jei noro yra. pernai rugseji pradejau gerti, geriau 6 men, dabar viskas dar ok smile.gif

O ar sunki situacija buvo?
Atsakyti