Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(*Sheila* @ 2013 10 25, 22:24)
O tai čia ne vaistas?  g.gif

na man dermatologe sake, kad galiu naudoti unsure.gif ar gal butu pasisakiusiuju kitaip ?
Papildyta:
QUOTE(Metinekava @ 2013 10 25, 22:46)
Niekas suprastejusia atmintimi nesiskundzia? Nes internete labai daug apie tai nusiskundimu uzmaciau ir issigandau

nusiskundimu del ko?
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 10 26, 07:59)
na man dermatologe sake, kad galiu naudoti  unsure.gif  ar gal butu pasisakiusiuju kitaip ?

Ar šitą naudojat? smile.gif user posted image
Atsakyti
[quote=*Sheila*,2013 10 26, 09:42]
Ar šitą naudojat? smile.gif
taip sis smile.gif ar gal negalima jo su Roa naudoti? dermatologe to neminejo,kaip tik sake, kad galiu, bet gal jus turit kitokiu ziniu ? blink.gif
Atsakyti
[quote=voverytez,2013 10 26, 11:14]
taip sis smile.gif ar gal negalima jo su Roa naudoti? dermatologe to neminejo,kaip tik sake, kad galiu, bet gal jus turit kitokiu ziniu ? blink.gif
[/quote]

na, man gydytoja sakė nevartoti nei Skinoren, nei Differin Roa vartojimo metu, bet jei Jums gydytoja sakė, kad galite, tai matyt galite...
Papildyta:
QUOTE(Metinekava @ 2013 10 25, 23:46)
Niekas suprastejusia atmintimi nesiskundzia? Nes internete labai daug apie tai nusiskundimu uzmaciau ir issigandau

Aš tikrai nepastebėjau atminties pablogėjimo. O gali tik neatsimenu, kad pablogėjo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=voverytez,2013 10 26, 12:14]
[/quote]
Na, aš ne dermatologė, bet nesiulyčiau jo naudoti. Jis man pats vienas labai sausino odą, o jei dar kartu ir roaccutaną gerti, tai iš viso.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 10 26, 10:37)
Na, aš ne dermatologė, bet nesiulyčiau jo naudoti. Jis man pats vienas labai sausino odą, o jei dar kartu ir roaccutaną gerti, tai iš viso..  schmoll.gif

na as kol po 10mg geriau, tai visai jokio kremo nenaudojau,nes tiesiog jo nereikejo..o dabar nezinau, stebiu, ar sauseja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 10 26, 12:46)
na as kol po 10mg geriau, tai visai jokio kremo nenaudojau,nes tiesiog jo nereikejo..o dabar nezinau, stebiu, ar sauseja...  g.gif

Bet Jūs suprantat, kad tas kremas nėra drėkinamasis? Jis gydomasis, tai automatiškai ir sausina pats odą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 10 26, 10:50)
Bet Jūs suprantat, kad tas kremas nėra drėkinamasis? Jis gydomasis, tai automatiškai ir sausina pats odą. smile.gif

taip taip suprantu smile.gif gal ir pati dermastologe nezino ka sako. Kadangi anksciau ji man rekomendavo naudoti Bioderma Global. O sio kremo info lapelyje pamaciau, kad ji draudziama naudoti geriant Roa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 10 26, 05:59)

nusiskundimu del ko?

Del atminties biggrin.gif Pasiskaiciau baisybiu visokiu kai baisiai zmonems per atminti kerta ir nustojus vartoti nepraeina, tai baisu. Galvoju pasiklausiu kaip cia situacija smile.gif
Atsakyti
Geriu Roa penkta menesi. Atmintis, atrodo, nepablogejo.
Atsakyti
QUOTE(Desbild @ 2013 10 26, 13:40)
Geriu Roa penkta menesi. Atmintis, atrodo, nepablogejo.

Gal pamenate po kiek gerimo laiko pradejo zymiai gereti? kaip jau minejau pusantro menesio geriu ir visas zandas isbertas unsure.gif
Atsakyti
ko tik nenuraso Roa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti