Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(voverytez @ 2013 10 21, 17:40)
Geriu Roa jau menesi ir 10 dienu. Nepasireiskia ne vienas is salutiniu poveikiu. Tik tiek, kad labai beria dideliais spuogais apatine skruostu dali. Po kiek daugmaz laiko jums baigesi tas baisusis berimas ? Rytoj keliauju pas dermatologe pasirodyti su tyrimu rezultatais  unsure.gif

jus vis dar po 10mg geriat?
Atsakyti
QUOTE(Inge1 @ 2013 10 21, 18:23)
Oi... Vadinasi, ir man tas pats bus. Taip vyliausi, kad turėsiu sausesnę odą  doh.gif
O kadangi oda vėl riebaluojasi, ar negrįžta spuogeliai?

Grįžo kažkiek spuogelių, nėra oda tokia visiškai tobula kaip,kad buvo roa gėrimo pabaigoje ar tik pabaigus, bet ir nebėra pirminis variantas kuris buvo prieš roa gėrimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 10 21, 17:27)
jus vis dar po 10mg geriat?

taip, kadangi tik nesenai grizau i lt ir pas dermatologe apsilankiau. Va kaip tik pries valanda grizau is konsultacijos. Tai dabar paskyre gerto po 20mg. Ir pasirodyti po 2 men. Tikiuos jau po tiek laiko didieji spuogai bus dinge doh.gif
Atsakyti
Dar nepilnas menuo,kaip pradejau gerti Roa (20mg), bet jau stebiu pokycius.Kadangi esu linkusi pasimegaut saldumynais, ivairiais pieno produktais ,ir ganetinai astriu maistu gydytoja patare keist valgymo iprocius ir gerti Roa.Jau po keliu dienu pastebejau kad eme dingti veido blizgesys,ir oda po truputeli pradejo svieset. Turiu ganetinai daug randeliu,dabar atrodo kad kadangi odos spalva pasviesejo tie randeliai labiau matosi,negu tada kai vaiksciojau visa su isbertu veidu. Labai dziusta lupos,atrodo pasitepu balzamu,i jau po 15 min man vel tempia lupas,truksta dregmes.
Is drekinamu kremu, naudoju sita http://www.thebodysh...ra/kremai/22621, taciau emiau pastebet kad ir cia padejo trukt tos dregmes,rekia kazko stipresnio. Koki krema butu geriau pasirinkti?
Dermatologe rekomendavo sita http://noreva.lt/sau..., bet dar svarstau apie Biodermos arba Iwostin. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LozanoDel @ 2013 10 25, 12:22)
Dar nepilnas menuo,kaip pradejau gerti Roa (20mg), bet jau stebiu pokycius.Kadangi esu linkusi pasimegaut saldumynais, ivairiais pieno produktais ,ir ganetinai astriu maistu gydytoja patare keist valgymo iprocius ir gerti Roa.Jau po keliu dienu pastebejau kad eme dingti veido blizgesys,ir oda po truputeli pradejo svieset. Turiu ganetinai daug randeliu,dabar atrodo kad kadangi odos spalva pasviesejo tie randeliai labiau matosi,negu tada kai vaiksciojau visa su isbertu veidu. Labai dziusta lupos,atrodo pasitepu balzamu,i jau po 15 min man vel tempia lupas,truksta dregmes.
Is drekinamu kremu, naudoju sita http://www.thebodysh...ra/kremai/22621, taciau emiau pastebet kad ir cia padejo trukt tos dregmes,rekia kazko stipresnio.  Koki krema butu geriau pasirinkti?
Dermatologe rekomendavo sita http://noreva.lt/sau..., bet dar svarstau apie Biodermos arba Iwostin. smile.gif

Man Bioderma labiau patinka nei Iwostin ( kalbu apie drekinamuosius kremus). Nors is tikro jie panasus, tik ant biodermos geriau pudra tepasi, iwostin atrodo susigeria, bet patrynus, jis tokiais voleliais nueina g.gif
Papildyta:
Beje, kad jau prabilau, tai pasisakysiu:) geriu jau 1,5 men. Ir dabar taip isbere viena zando puse, 6 skausmingi spuogai giluminiai doh.gif kas cia darosi?! neturetu jau geret? pablogejimas jau lyg pradzioj buvo, tada aprimo ir dabar vel. Jau tureciau jaudintis? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keitlina: 25 spalio 2013 - 14:12
QUOTE(Keitlina @ 2013 10 25, 14:11)
Man Bioderma labiau patinka nei Iwostin ( kalbu apie drekinamuosius kremus). Nors is tikro jie panasus, tik ant biodermos geriau pudra tepasi, iwostin atrodo susigeria, bet patrynus, jis tokiais voleliais nueina  g.gif
Papildyta:
Beje, kad jau prabilau, tai pasisakysiu:) geriu jau 1,5 men. Ir dabar taip isbere viena zando puse, 6 skausmingi spuogai giluminiai doh.gif  kas cia darosi?! neturetu jau geret? pablogejimas jau lyg pradzioj buvo, tada aprimo ir dabar vel. Jau tureciau jaudintis? blink.gif

as jau irgi geriu panasiai tiek laiko. Ir man ziauriai isbertos abi skruostu puses. Gyvenime per visus beveik 10metu sirgimo (aknes) , nera buve tokiu baisuokliu spuogu. Neisivaizduoju po kieklaiko jie prades nykt. Jau 4diena vietoj 10mg.geriu 20mg
Atsakyti
Cia kazkas apie veido kremus kalbejo smile.gif tai as pati Skinorena naudoju vakare. Kartais ir ryte
Atsakyti

QUOTE(Keitlina @ 2013 10 25, 14:11)
Man Bioderma labiau patinka nei Iwostin ( kalbu apie drekinamuosius kremus). Nors is tikro jie panasus, tik ant biodermos geriau pudra tepasi, iwostin atrodo susigeria, bet patrynus, jis tokiais voleliais nueina  g.gif
Papildyta:
Beje, kad jau prabilau, tai pasisakysiu:) geriu jau 1,5 men. Ir dabar taip isbere viena zando puse, 6 skausmingi spuogai giluminiai doh.gif  kas cia darosi?! neturetu jau geret? pablogejimas jau lyg pradzioj buvo, tada aprimo ir dabar vel. Jau tureciau jaudintis? blink.gif

Sakykit,o Biodermos drekinamasis butu Bioderma Sebium Hydra?Drekinamasis komnesuojamas kremas riebiai ir misriai odai? g.gif
Dekoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LozanoDel: 25 spalio 2013 - 21:26
QUOTE(voverytez @ 2013 10 25, 22:46)
Cia kazkas apie veido kremus kalbejo  smile.gif  tai as pati Skinorena naudoju vakare. Kartais ir ryte

O tai čia ne vaistas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LozanoDel @ 2013 10 25, 22:25)
Sakykit,o Biodermos drekinamasis butu Bioderma Sebium Hydra?Drekinamasis komnesuojamas kremas riebiai ir misriai odai? g.gif
Dekoju

Taip, Biodermos Hydra:) Bet man asmeniskai, kad ir ka tepciau, kad ir geriausiai drekinanti krema, vistiek oda pleiskanoja kazkiek smile.gif Bet gal pas jus mazesnes problemos, nes man labiausiai lupasi tose vietose kur spuogiukai. Dar turiu nusipirkusi Linola F tepala, jis toks riebus, bet man gal visai nieko, diena juo tepu, aisku keliuosi anksciau ir laukiu uzsitepus kol isigers biggrin.gif bet gal neblogas jis saltesniu oru bus, apsaugos ir nuo salcio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 10 25, 22:34)
Taip, Biodermos Hydra:) Bet man asmeniskai, kad ir ka tepciau, kad ir geriausiai drekinanti krema, vistiek oda pleiskanoja kazkiek smile.gif Bet gal pas jus mazesnes problemos, nes man labiausiai lupasi tose vietose kur spuogiukai. Dar turiu nusipirkusi Linola F tepala, jis toks riebus, bet man gal visai nieko, diena juo tepu, aisku keliuosi anksciau ir laukiu uzsitepus kol isigers biggrin.gif  bet gal neblogas jis saltesniu oru bus, apsaugos ir nuo salcio ax.gif

Gerai,dekoju. Ziuresiu pagal veido bukle,bet jauciu reikes pirkt,nes labai jau lupasi ir tempia oda,o dar ziemuze laukia.. smile.gif
Atsakyti
Niekas suprastejusia atmintimi nesiskundzia? Nes internete labai daug apie tai nusiskundimu uzmaciau ir issigandau
Atsakyti