Kiek skaitau, tai visoms čia po tiek mažai išrašo pirmus mėnesius. Mano vyras sveria 85kg o jam išrašė pradėti nuo 80mg per dieną ir taip du mėnesius... Pasižiūrėjom kainą tai mėnesiui 400lt išeina.... Siaubas. Kažkaip suabejojau dėl tokios dozės kai čia daugelis 30mg geria. Beje gal žinot kur pigiau pirkti šį vaistą, gal iš Rusijos pigiau vežtis?
Sveiki (-os), tik dabar užmačiau šią temutę Noriu pasiteiraut, ar yra tokių, kuriems baigus gert Roa, vėl prasidėjo odos riebalavimasis? Prieš 3-4 sav. baigiau 4 mėn kursą, vartojant oda buvo nuostabiai sausa, o dabar ir vėl tas pats blizgesys...
Geriu Roa jau menesi ir 10 dienu. Nepasireiskia ne vienas is salutiniu poveikiu. Tik tiek, kad labai beria dideliais spuogais apatine skruostu dali. Po kiek daugmaz laiko jums baigesi tas baisusis berimas ? Rytoj keliauju pas dermatologe pasirodyti su tyrimu rezultatais
Sveiki (-os),
tik dabar užmačiau šią temutę Noriu pasiteiraut, ar yra tokių, kuriems baigus gert Roa, vėl prasidėjo odos riebalavimasis? Prieš 3-4 sav. baigiau 4 mėn kursą, vartojant oda buvo nuostabiai sausa, o dabar ir vėl tas pats blizgesys...
Man po poros mėnesių grįžo odos blizgėjimas dienos bėgyje ir plaukų riebalavimasis, o dar po poros grįžo ir normalus riebalavimasis odos ir plaukų, deja
Man po poros mėnesių grįžo odos blizgėjimas dienos bėgyje ir plaukų riebalavimasis, o dar po poros grįžo ir normalus riebalavimasis odos ir plaukų, deja