Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(Desbild @ 2013 09 23, 22:16)
Tai ką tada galit pasakyt į tai, kad mano gydytojas, kurį jūs truputi bandot užstot, man paskyrė tik tokį kursą - gert tik 3 mėnesius ir tik po 20mg per dieną ir viskas. Gi tai juokingai juokingai maža dozė, todėl ir padidinau ją bent iki minimalaus dydžio dozės...
P.S. Jūs gal gydytoja, kad taip giliai čia viską aiškinat?  ax.gif

smile.gif Mano atveju pora menesiu geriau po 30 (sveriu 70), tada kai jau oda tikrai bespuoge buvo, paskyre viena diena 30, kita 20. Taip geriau du menesius, 5ta - 20, o 6ta - 10. Tikiuos kazko nesumaisiau. Tyrimus padare po visu 6 menesiu, as ne nezinojau, kad kazkokie tyrimai yra. Su tyrimais viskas buvo gerai, kazkuris cholesterolio rodiklis buvo pakiles, bet seimos doktorka sake - nieko tokio. Pas odos daktara eidavau kas menesi, jis ivertindavo odos bukle, salutinius nemalonumus (sausejima odos, labai skaudejo sanarius) ir sekanciam menesiui israsydavo recepta.

Jusu atveju pasidaryciau kepenu fermentu tyrimus, cholesteroli ir jei viskas ok sugerciau 6 men su mazesnem dozem.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 09 23, 22:17)
smile.gif Mano atveju pora menesiu geriau po 30 (sveriu 70), tada kai jau oda tikrai bespuoge buvo, paskyre viena diena 30, kita 20. Taip geriau du menesius, 5ta - 20, o 6ta - 10. Tikiuos kazko nesumaisiau. Tyrimus padare po visu 6 menesiu, as ne nezinojau, kad kazkokie tyrimai yra. Su tyrimais viskas buvo gerai, kazkuris cholesterolio rodiklis buvo pakiles, bet seimos doktorka sake - nieko tokio. Pas odos daktara eidavau kas menesi, jis ivertindavo odos bukle, salutinius nemalonumus (sausejima odos, labai skaudejo sanarius) ir sekanciam menesiui israsydavo recepta.

Jusu atveju pasidaryciau kepenu fermentu tyrimus, cholesteroli ir jei viskas ok sugerciau 6 men su mazesnem dozem.

Vieni pyksta, kad daugiau daugiau nei gydytojas rekomenduoja, kiti skatina gert daar daugiau rolleyes.gif Ir kaip apsisprest dabar rolleyes.gif
Atsakyti
na idomu ar cia sm buvo koks atvejis kai gere po 10mg ir to uzteko g.gif
Atsakyti
10mg tai išvis juokingai atrodo, 10-20mg yra palaikomosios dozes, kurios dažniausiai naudojamos paskutinį gydymo mėnesį, kai spuogų problema jau būna kaip ir išspręsta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Desbild @ 2013 09 23, 22:46)
10mg tai išvis juokingai atrodo, 10-20mg yra palaikomosios dozes, kurios dažniausiai naudojamos paskutinį gydymo mėnesį, kai spuogų problema jau būna kaip ir išspręsta  unsure.gif

Na as geriu po 10mg. jau antra savaite, dar ir lupos npradejo dziuti net, gal cia normalu , nes as buvau jau nusitikus, kad visi be isimtis bent jau su lupu dziuvimu susiduria
Atsakyti
Sveiki! mirksiukas.gif
Jau 15 dienu geriu po 30 mg ax.gif
Ispudziai: lupos dziusta, akys dziusta, nieko maskuojancio negaliu pasitepti, nes pasimato sausumai, tai siuo metu esu susinervinusi biggrin.gif plius spuogu padaugejo, labai laukiu kol nebeaugs nauji, nes dabar ir ant kaktos jau 2 grazuolius turiu, nors seip kakta grazi buvo, tik ant zandu atsirasdavo smile.gif nepatinka man visai sitas reikalas is tikro doh.gif
Nusipirkau akiu lasu kad akys neliptu ir linola f tepala, bet jis man toks riebokas, ar neuzkis poru kazin, bet jau nezinau ko girebtis kad tu sausumu atsikratyciau, gal ka patarsite? g.gif o gal tie sausumai jau tuoj pranykt turetu, ar taip ir negalesiu normaliai pasidazyti visa gydymo kursa biggrin.gif padekit padekit padekit doh.gif
p.s carmex vazelinas tkrai geras reikalas kovojant su lupu sausumu, ilgai islieka, blizga graziai, diskomforto ilgiau nejauti thumbup.gif bet kol radau ji! visur isieskojau, o radau mazyteje ramuneles vaistineje kaune:)
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 09 25, 20:34)
Sveiki! mirksiukas.gif
Jau 15 dienu geriu po 30 mg ax.gif
Ispudziai: lupos dziusta, akys dziusta, nieko maskuojancio negaliu pasitepti, nes pasimato sausumai, tai siuo metu esu susinervinusi biggrin.gif  plius spuogu padaugejo, labai laukiu kol nebeaugs nauji, nes dabar ir ant kaktos jau 2 grazuolius turiu, nors seip kakta grazi buvo, tik ant zandu atsirasdavo smile.gif  nepatinka man visai sitas reikalas is tikro doh.gif
Nusipirkau akiu lasu kad akys neliptu ir linola f tepala, bet jis man toks riebokas, ar neuzkis poru kazin, bet jau nezinau ko girebtis kad tu sausumu atsikratyciau, gal ka patarsite? g.gif  o gal tie sausumai jau tuoj pranykt turetu, ar taip ir negalesiu normaliai pasidazyti visa gydymo kursa biggrin.gif padekit padekit padekit doh.gif
p.s carmex vazelinas tkrai geras reikalas kovojant su lupu sausumu, ilgai islieka, blizga graziai, diskomforto ilgiau nejauti thumbup.gif  bet kol radau ji! visur isieskojau, o radau mazyteje ramuneles vaistineje kaune:)

Carmex Kaune dar Sauleja SPA galima rasti (Šilainiuose, Baltų pr. mačiau).
Vilniuje pirkdavau CUPe, pirmam aukšte, Erdesoj, kur Egipto žeme prekiauja.

Linola F taip riebokas, aš jį tik rankom naudodavau, tai labai gerai padėjo.
Atsakyti
uriage labai geras lupu balzamas, gal net geresnis nei carmex 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 09 25, 20:11)
uriage labai geras lupu balzamas, gal net geresnis nei carmex  4u.gif

Dar pries Roa gerima naudojau ir Uriage vazelina ir Carmex balzama. Tai galiu pasakyt, kad Uriage pats geriausiais is visu vazelinu kada bandytu. o Carmex balzamo turiu 3 rusiu, tai visi irgi labai smagus thumbup.gif o va Roa jau geriu antra savaite ir dar net lupos sauset nepradejo, galva plaunu kasdien. Juaciu taip ir bus visa laika... g.gif
Atsakyti
Pirmus 2 men geriau po 10mg,dabar kelias savaites po 20mg. Bet galva vis tiek reik plauti kasdien.Nesuprantu nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(angelute @ 2013 09 27, 11:37)
Pirmus 2 men geriau po 10mg,dabar kelias savaites po 20mg. Bet galva vis tiek reik plauti kasdien.Nesuprantu nieko g.gif

Taip jau gyvenime įprasta, kad normalūs žmonės galvą plauna kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desbild @ 2013 09 27, 15:07)
Taip jau gyvenime įprasta, kad normalūs žmonės galvą plauna kasdien  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif aš asmeniškai kiekvieną dieną galvą plaudavau tiek prieš Roa, tiek gėrimo metu smile.gif
Atsakyti