QUOTE(dominica @ 2013 09 23, 20:32)
pirma karta per 10 metu girdziu, kad taip skaiciuotu. bet ir taip skaiciuojant: 20mg x 60d= 1200mg. pagal rekomendacijas 6men po 0,5mg/kg KM: 40mg x 180d= 7200mg. sumoj jau yra 8400mg, pagal jusu vidurkius, gaunasi jau 105 mg/kg. o dar yra palaipsnis vaisto nutraukimas ir, tiketina, bent 2 men vel po 20mg. viska sudejus gausis maziausiai 120mg/kg KM sumine doze. va ir del tos 20mg per mazos dozes paaiskejo, kad vasara buvo- o sedit ir kraunat ant daktares, kad nezino ka daro, ir jus pats savarankiskai geriau ir graziau sau spuogus uzsigydysit. negrazu. ALAT, ASAT,gamaGT ir sarmines nepamirskit pasidaryt bent kas 3 men- ten normos ant lapuku parasytos buna, tai neprireiks ir blogosios daktares. ir pasiziurekit dar vaistu saveika del visa ko. kad alkoholio gert negalima turbut ant lapuko jau perskaitet
sekmes spuogus gydant.
Dar kartą kartoju - aš 6 mėnesių neplanuoju gert, dabar geriu paskutinį savo mėnesį - ketvirtą ir bus baigta, bendra dozė per šį laikotarpį susidarys tik ~45mg vienam kūno kg. Ir nurodykit tą vietą, kurioj aš kraunu ant daktares, kad ji neva n e z i n o k ą d a r o
O šitas jūsų skaičiavimas išvis kosminis. Juk sakiau, kad gersiu tik 4 mėnėsius, o jūs kažkaip ir pusę metų jau priskaičiavot man ir dar didesnėm dozėm nei aš nurodžiau. Šiaip sutinku, kad protingiausias sprendimas šiuo atveju būtų eit tiesiog pas kitą gydytoją, bet kadangi vaistą bevartosiu tik 3 savaites, tai ar beverta?