Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

Taigi, siandien paskambinau savo dermatologei. Pasak jos, 9 dienos, per mazas laiko tarpas, kad pasireikstu pasalinis poveikis unsure.gif (nors is daugelio cia rasanciuju, as suprantu kitaip). Uzklausiau jos apie dozes padidinima, bent iki 20mg. O ji atsake, kad ta nuspresim tada, kai as kita karta pas ja apsilankysiu. T.y. galbut siek tiek daugiau negu po menesio, nes tik tada tureisu tokia galimybe. Ka darytumet jus? Lauktumet tiek laiko, ar savavaliskai nusprestumet didinti doze?
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 09 20, 19:46)
Taigi, siandien paskambinau savo dermatologei. Pasak jos, 9 dienos, per mazas laiko tarpas, kad pasireikstu pasalinis poveikis  unsure.gif  (nors is daugelio cia rasanciuju, as suprantu kitaip). Uzklausiau jos apie dozes padidinima, bent iki 20mg. O ji atsake, kad ta nuspresim tada, kai as kita karta pas ja apsilankysiu. T.y. galbut siek tiek daugiau negu po menesio, nes tik tada tureisu tokia galimybe. Ka darytumet jus? Lauktumet tiek laiko, ar savavaliskai nusprestumet didinti doze?

Jeigu jusu poziuris nesutampa su gydytojo keiskit gydytoja ir tiek. Arba bent jau isklausykite kita nuomone. Mes nematome Jūsų, kad galėtume patarti kiek mg jums gerti, mes nesame medikai. Anotacijoj raso, kad geriama 0,5mg - 1kg jusu svorio, t.y. jei sveriate 50 turite gerti po 25. Bet buvo kas cia nuo 10 pradejo ir didino, nezinau kaip rezultatai. As pradejau nuo 30, po kazkiek menesiu doze pradejo mazinti. Bet kaip sakau - nei mes gydytojai, nei mes Jusu spuogus matom. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 20 rugsėjo 2013 - 19:49
QUOTE(Forgete @ 2013 09 20, 19:47)
Jeigu jusu poziuris nesutampa su gydytojo keiskit gydytoja ir tiek. Arba bent jau isklausykite kita nuomone.

As dabar ne lt esu, todel pas gydyoja siuo metu neturiu galimybes nueiti. Ir siaip , pas sita ejau pirma karta, kadangi Santariskese is daugelio esanciu dermatologu, tik pas ja viena buvo laisva vieta, nors ir gerokai is anksto registravausi. Zodziu, siek tiek pasimetus esu, nezinau ka daryt.
Tai as ir sveriu apie 50. Bet sita doze paskyre net neatsizvelgdamos i kuno svori, o tik i veido odos bukle. Su tuo 10mg. man cia gydymas visus metus ir dar daugiau uzsites... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voverytez: 20 rugsėjo 2013 - 19:54
QUOTE(voverytez @ 2013 09 20, 20:51)
As dabar ne lt esu, todel pas gydyoja siuo metu neturiu galimybes nueiti. Ir siaip , pas sita ejau pirma karta, kadangi Santariskese is daugelio esanciu dermatologu, tik pas ja viena buvo laisva vieta, nors ir gerokai is anksto registravausi. Zodziu, siek tiek pasimetus esu, nezinau ka daryt.

Pabandykit susisiekti su Nauriu Grušausku, žinau kas iš užsienio jam siuntė bėrimų nuotraukas , jis įvertino koks bėrimas ir pasakė kokių vaistų reikėtų. Gal ir jūs savo veidelį nusiųstumėt?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 09 20, 19:55)
Pabandykit susisiekti su Nauriu Grušausku, žinau kas iš užsienio jam siuntė bėrimų nuotraukas , jis įvertino koks bėrimas ir pasakė kokių vaistų reikėtų. Gal ir jūs savo veidelį nusiųstumėt?

Apie ji daug visko esu girdejusi. Bet ar jis noriai uzsiima tokiais dalykais kaip konsultacijos internetu? Ir kaip tokiu atveju buna su atsiskaitymu, nes juk suprantama, kad ne uz aciu 4u.gif
Pries pusantru metu kazkur, lankiausi Santariskese pas dermat. Indrę Šutaitę. Apie ja tik geri atsiliepimai. Vieno apsilankymo metu ji man pasiule gerti Roa, bet kazkaip tuo metu dar abejojau. Ir kai jau buvau bene apsisprendus del gerimo, pasirodo ji isejus motinystes atostogu. Tai dabar laukiu nesulaukiu kada sugris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 09 20, 20:51)
man cia gydymas visus metus ir dar daugiau uzsites... doh.gif

O Jūs gal tikėjotės, jog per mėnesį Jums Roaccutane'as spuogus išgydys? Gydytojai pagal odos būklę pasirenka gydymo planą ar pradėti nuo mažos dozės ir ją didinti ar nuo didesnės, juk ne iš lubų nusprendė kiek Jums gert vaistų, ne vitaminus juk geriat doh.gif Aš pati gėriau beveik metus laiko po 20mg, šalutinį poveikį pradėjau jausti po 2-3 savaičių ir tikrai labai stiprų, lūpos žaizdom tiesiog ėjo, galvos galėdavau po porą savaičių neplaut, o oda kaip žvyneliai tiesiog lupdavos laugh.gif Spuogai aišku dingo, oda visiškai nebesiriebalavo, tačiau viskas grįžo po kurio laiko smile.gif
Atsakyti
[quote=Miliani*,2013 09 20, 20:02]
O Jūs gal tikėjotės, jog per mėnesį Jums Roaccutane'as spuogus išgydys?
juk niekas ir nesneka apie menesi
Atsakyti
[quote=voverytez,2013 09 20, 21:06]
[quote=Miliani*,2013 09 20, 20:02]
O Jūs gal tikėjotės, jog per mėnesį Jums Roaccutane'as spuogus išgydys?
juk niekas ir nesneka apie menesi
[/quote]
kadangi jusu dabartine gydytoja iskarto nusiteikus pries Roa skyrima jums, tai as kazkaip nemanau, kad ji objektyviai jums ta vaista skirs.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 09 20, 20:07)
kadangi jusu dabartine gydytoja iskarto nusiteikus pries Roa skyrima jums, tai as kazkaip nemanau, kad ji objektyviai jums ta vaista skirs.

manau galbut Jus i teisi, kadangi, kai as atejus pas ja pasakiau, koks mano apsilankymo tikslas, na ,kad noriu pradeti Roa gerti, tai ji atsake mazdaug taip, kad: "as sitoj srity (Roa, spuogai ir pan.) nesispecializuoju beveik, mane labiau domina lazerine chirurgija" ar kas ten per kazkoks daiktas, gerai nebepamenu kaip ten ji susake...Kad dirba kazkokiam centre, kur daro rugstinius pilingus, ir kad geriau man butu ta pilinga pabandyti nei Roa gerti ir t.t...
Atsakyti
Sveriu 80kg. Man gydytojas paskyre gert vos po 20mg per diena. Taip geriau du menesius. Po to doze savavaliskai padidinau iki 40mg per diena ir pas gydytoja daugiau nebesilankau isvis.
Atsakyti
QUOTE(Desbild @ 2013 09 20, 22:47)
Sveriu 80kg. Man gydytojas paskyre gert vos po 20mg per diena. Taip geriau du menesius. Po to doze savavaliskai padidinau iki 40mg per diena ir pas gydytoja daugiau nebesilankau isvis.

O tyrimus bent darotės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desbild @ 2013 09 20, 20:47)

Kaip jautetes geriant 20mg. ir kaip 40mg. ? Na kokie skirtumai visame kame ? unsure.gif
Atsakyti