Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

maniskio oda padejo serpetot ir sauset,vakar norejau nupirkt biodermos H2O vandenuka valyt ir drekint bet nzn kuria spalva jamt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 09 17, 04:16)
maniskio oda padejo serpetot ir sauset,vakar norejau nupirkt biodermos H2O vandenuka valyt ir drekint bet nzn kuria spalva jamt? blush2.gif

Pries Roa gerima, naudojau bioderma zalia, bet dabar nesenai kaip tik baigesi ir nuejau i vaistine nusipirkti kita pakuote, uzsiminiau vaistininkei , kad ersiu Roa, tai liepe pirkti raudona. Taip ir padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 09 16, 17:44)
Bet turbut sito kremo maskavimas nedidelis ar ne? blush2.gif

Na, tai ne kremine pudra. Visisko maskavimo nebus, o spuogelius galima su maskuokliu atskirai uzmaskuoti. Taciau, siaip labai komfortiskai su juo oda jauciasi, nenuplaukia dienos begyje, nekemsa, nesausina.
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 09 17, 05:31)
Pries Roa gerima, naudojau bioderma zalia, bet dabar nesenai kaip tik baigesi ir nuejau i vaistine nusipirkti kita pakuote, uzsiminiau vaistininkei , kad ersiu Roa, tai liepe pirkti raudona. Taip ir padariau g.gif

Gal galima sužinot plačiau apie šį vandenuką? Taip ir vadinas vandenukas? biggrin.gif Geriu roa, sausėja oda, reikia kažkaip drėkint, o kadangi esu vaikinas, tai nelabai noriu kremu teptis schmoll.gif Tai kas čia per Biodermos vandenukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desbild @ 2013 09 17, 10:30)
Gal galima sužinot plačiau apie šį vandenuką? Taip ir vadinas vandenukas? biggrin.gif  Geriu roa, sausėja oda, reikia kažkaip drėkint, o kadangi esu vaikinas, tai nelabai noriu kremu teptis  schmoll.gif  Tai kas čia per Biodermos vandenukas?  smile.gif

Sitas http://www.bioderma....tegory/753.html
Dabar didelei pakuotei, 500ml. labai gera kaip tik akcija BENU vaistinese thumbup.gif
Papildyta: http://www.benu.lt/a...-kortele-2.html ai va, ir dar, visiems ir visoms geriantiems Roa, is tos benu akcijos laaaaaaabai rekomenduociau nusipirkti ta NOREVOS kauke, kur imeciau nuoroda, nors man dar ir nepradejo sauseti veidas, kolkas tik pabandziau ta kauke uzsitepti, tai zinokit super drekina thumbup.gif ten raso , kad ja nuvalyti reiketu su micedliniu vandeniu paskui, bet man vastininke rekomendavo, ja tepti plonu sluoksniu ir visai nenuplauti, taip ir dariau, buvo thumbup.gif
O dabar visi pasakykit saziningai : jus tikrai gerdami Roa nespaudot spuogu ? Na as negaliu, kaip pirstai niezti isspaudinet, ypac is ryto atsikelus, jei koki balta virsunele pamatau gun_bandana.gif tikriausiai negerai, bet siandien kaip tik ta ir padariau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voverytez: 17 rugsėjo 2013 - 13:36
QUOTE(Desbild @ 2013 09 17, 12:30)
Gal galima sužinot plačiau apie šį vandenuką? Taip ir vadinas vandenukas? biggrin.gif  Geriu roa, sausėja oda, reikia kažkaip drėkint, o kadangi esu vaikinas, tai nelabai noriu kremu teptis  schmoll.gif  Tai kas čia per Biodermos vandenukas?  smile.gif

Vandenukas labiau skirtas odos nešvarumams nuvalyti. Aš jį rytais vietoj vandens naudoju smile.gif Odos drėkinimui jis kažin ar tinkamas. Taip kad siūlyčiau nusipirkti kokį gerą drėkinamą kremuką, juk jo nesimato, tai ko bijoti teptis vaikinui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 17, 13:46)
Vandenukas labiau skirtas odos nešvarumams nuvalyti. Aš jį rytais vietoj vandens naudoju smile.gif Odos drėkinimui jis kažin ar tinkamas. Taip kad siūlyčiau nusipirkti kokį gerą drėkinamą kremuką, juk jo nesimato, tai ko bijoti teptis vaikinui biggrin.gif

na taip, jei jau sauseja, tai reiketu ir krema naudoti, as kolkas tik su vandenuku apsieinu. Rytoj bus savaite kai geriu Roa, bet ne vieno is aprasytu salutiniu poveikiu nejauciu, net lupos nedziusta g.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 09 17, 15:51)
na taip, jei jau sauseja, tai reiketu ir krema naudoti, as kolkas tik su vandenuku apsieinu. Rytoj bus savaite kai geriu Roa, bet ne vieno is aprasytu salutiniu poveikiu nejauciu,  net lupos nedziusta  g.gif

Savaitė dar labai trumpas laikas. Aš su lūpom tai negalėjau susitvarkyti. Labai sausėjo, skaudėjo, raudonos kaip vyšnios buvo biggrin.gif Kas pusvalandį tepliojausi įvairiais balzamais, vazelinais..
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 17, 13:54)
Savaitė dar labai trumpas laikas. Aš su lūpom tai negalėjau susitvarkyti. Labai sausėjo, skaudėjo, raudonos kaip vyšnios buvo biggrin.gif Kas pusvalandį tepliojausi įvairiais balzamais, vazelinais..

as geriu po 10mg., tai galvoju, kada pasireiks viskas.. Galbut doze per maza unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 09 17, 16:03)
as geriu po 10mg., tai galvoju, kada pasireiks viskas.. Galbut doze per maza  unsure.gif

Bet vėliau tikriausiai vis tiek didesnę dozę gersit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 17, 14:06)
Bet vėliau tikriausiai vis tiek didesnę dozę gersit? smile.gif

kazkaip zinokit nemanau schmoll.gif nes kai nuejau pas dermat. prasyt Roa, kad gerti, ji isvis man nenorejo skirti, sakydama, kad mano veido odos bukle ne tokia, kad galetu man skirti situos vaistus. Bet siaip ne taip isprasiau, kad duotu bent po 10mg. Kadangi beda turiu jau beveik 10 metu. Viskas isbandyta. Dabar israse porai menesiu, nes esu ne lt ir nezinau kada grisiu, nors tyrimus reikia karta per menesi darytis, tai nezinau kaip istrukt reikes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 09 17, 14:27)
Sitas http://www.bioderma....tegory/753.html
Dabar didelei pakuotei, 500ml. labai gera kaip tik akcija BENU vaistinese  thumbup.gif
Papildyta:  http://www.benu.lt/a...-kortele-2.html ai va, ir dar, visiems ir visoms geriantiems Roa, is tos benu akcijos laaaaaaabai rekomenduociau nusipirkti ta NOREVOS kauke, kur imeciau nuoroda, nors man dar ir nepradejo sauseti veidas, kolkas tik pabandziau ta kauke uzsitepti, tai zinokit super drekina  thumbup.gif  ten raso , kad ja nuvalyti reiketu su micedliniu vandeniu paskui, bet man vastininke rekomendavo, ja tepti plonu sluoksniu ir visai nenuplauti, taip ir dariau, buvo  thumbup.gif
O dabar visi pasakykit saziningai : jus tikrai gerdami Roa nespaudot spuogu ? Na as negaliu, kaip pirstai niezti isspaudinet, ypac is ryto atsikelus, jei koki balta virsunele pamatau  gun_bandana.gif  tikriausiai negerai, bet siandien kaip tik ta ir padariau  blush2.gif

Spaudau! doh.gif neatsilaikau nors tu ka, 8 dienos kaip geriu, auga jie, bet jie taip lengvai pradejo issispausti kad pacios rankos kyla link veido biggrin.gif
Atsakyti