Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

Šiandien vaistinėj nusipirkau roaccutane be recepto rolleyes.gif galvojau, kad tokių vaistų be recepto neparduoda mellow.gif
Atsakyti
QUOTE(Desbild @ 2013 09 12, 15:59)
Šiandien vaistinėj nusipirkau roaccutane be recepto  rolleyes.gif galvojau, kad tokių vaistų be recepto neparduoda  mellow.gif

is Nvaistines kai pirkau, ir manes recepto neprase
Atsakyti
kELIOMS DIENOMS PRAEJUS PO PIRMOS TABLETES ISGERIMO, PRADEJOT JAUSTI pasalini poveiki ?
Atsakyti
Po nepilnos savaites. Bet tai didele dalim priklauso ir nuo dozes didumo.
Atsakyti
as geriu nepilnai savaite o man spuogu padaugejo, pudros uztept neimanoma nes pleiskanoja veidas schmoll.gif seip su pms sutapo tai nezinau ar cia salutinis taip greit pasireiske ar kas.... taip staigiai ismete nemazais tokiais spuogiukais, ir visi aplink smakra.. unsure.gif jaudintis pradejau ar dar ilgai kankinsiuos.
Patarkit ar neapsirikciau jei nusipirkciau pudra sausai odai kol gydausi? smile.gif seip mano oda misri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keitlina: 15 rugsėjo 2013 - 23:49
QUOTE(Keitlina @ 2013 09 16, 00:48)
as geriu nepilnai savaite o man spuogu padaugejo, pudros uztept neimanoma nes pleiskanoja veidas schmoll.gif  seip su pms sutapo tai nezinau ar cia salutinis taip greit pasireiske ar kas.... taip staigiai ismete nemazais tokiais spuogiukais, ir visi aplink smakra.. unsure.gif jaudintis pradejau ar dar ilgai kankinsiuos.
Patarkit ar neapsirikciau jei nusipirkciau pudra sausai odai kol gydausi? smile.gif  seip mano oda misri.

pradejus gerti ir buna pablogejimas, viskas cia normalu.
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 09 16, 01:48)
as geriu nepilnai savaite o man spuogu padaugejo, pudros uztept neimanoma nes pleiskanoja veidas schmoll.gif  seip su pms sutapo tai nezinau ar cia salutinis taip greit pasireiske ar kas.... taip staigiai ismete nemazais tokiais spuogiukais, ir visi aplink smakra.. unsure.gif jaudintis pradejau ar dar ilgai kankinsiuos.
Patarkit ar neapsirikciau jei nusipirkciau pudra sausai odai kol gydausi? smile.gif  seip mano oda misri.

maniskis geria jau trecias menuo ,o dar auga naujos votys ant veido,kolkas jokio pagerejimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 09 16, 06:09)
maniskis geria jau trecias menuo ,o dar auga naujos votys ant veido,kolkas jokio pagerejimo wink.gif

Ar padidino Jums dozę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 16, 11:34)
Ar padidino Jums dozę? smile.gif

poryt eina pas daktara ziuresim ka sakys
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 09 16, 00:48)

Gal O.D.A. maskuojamasis kremas sioje situacijoje butu geriausia iseitis? g.gif
O.D.A.
Esu naudojusi po veido sveitimo proceduru, kuomet oda sausejo ir luposi-man patiko.
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 09 16, 14:40)
Gal O.D.A. maskuojamasis kremas sioje situacijoje butu geriausia iseitis? g.gif
O.D.A.
Esu naudojusi po veido sveitimo proceduru, kuomet oda sausejo ir luposi-man patiko.

Bet turbut sito kremo maskavimas nedidelis ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Gal yra gyvenanciu Norvegijoje, kurios geria Roa ? Kokia cia kaina siu vaistu ?
Atsakyti