QUOTE(Desbild @ 2013 09 12, 15:59)
Šiandien vaistinėj nusipirkau roaccutane be recepto galvojau, kad tokių vaistų be recepto neparduoda
is Nvaistines kai pirkau, ir manes recepto neprase
as geriu nepilnai savaite o man spuogu padaugejo, pudros uztept neimanoma nes pleiskanoja veidas seip su pms sutapo tai nezinau ar cia salutinis taip greit pasireiske ar kas.... taip staigiai ismete nemazais tokiais spuogiukais, ir visi aplink smakra.. jaudintis pradejau ar dar ilgai kankinsiuos.
Patarkit ar neapsirikciau jei nusipirkciau pudra sausai odai kol gydausi? seip mano oda misri.
Patarkit ar neapsirikciau jei nusipirkciau pudra sausai odai kol gydausi? seip mano oda misri.
QUOTE(Keitlina @ 2013 09 16, 00:48)
as geriu nepilnai savaite o man spuogu padaugejo, pudros uztept neimanoma nes pleiskanoja veidas seip su pms sutapo tai nezinau ar cia salutinis taip greit pasireiske ar kas.... taip staigiai ismete nemazais tokiais spuogiukais, ir visi aplink smakra.. jaudintis pradejau ar dar ilgai kankinsiuos.
pradejus gerti ir buna pablogejimas, viskas cia normalu.
QUOTE(Keitlina @ 2013 09 16, 01:48)
maniskis geria jau trecias menuo ,o dar auga naujos votys ant veido,kolkas jokio pagerejimo
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 09 16, 06:09)
maniskis geria jau trecias menuo ,o dar auga naujos votys ant veido,kolkas jokio pagerejimo
Ar padidino Jums dozę?
QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 16, 11:34)
Ar padidino Jums dozę?
poryt eina pas daktara ziuresim ka sakys
QUOTE(Keitlina @ 2013 09 16, 00:48)
Gal O.D.A. maskuojamasis kremas sioje situacijoje butu geriausia iseitis?
O.D.A.
Esu naudojusi po veido sveitimo proceduru, kuomet oda sausejo ir luposi-man patiko.
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2013 09 16, 14:40)
Gal O.D.A. maskuojamasis kremas sioje situacijoje butu geriausia iseitis?
O.D.A.
Esu naudojusi po veido sveitimo proceduru, kuomet oda sausejo ir luposi-man patiko.
O.D.A.
Bet turbut sito kremo maskavimas nedidelis ar ne?