QUOTE(voverytez @ 2013 09 11, 10:34)
Inform. lapelyje raso, jog vartojant Roa rekomenduojama mazinti fizini aktyvuma. Ar jus sportuojat ? Galvoju galbut nieko nenutiks, jei vakarais pabegiosiu ? Ir kaip su svorio priausgimu? Kazkuriam ankstesniam puslapy skaiciau, jog mergina 7 kg. numete Roa gerimo laikotarpiu. Kaip kitoms ?
Aš sportavau. Ko gero, siūlo mažinti fizinį krūvį todėl, kad gali ir taip skaudėti raumenis, sąnarius, vartojant Roa, o sportas tai dar paaštrinti gali. Bet jei savijauta gera, manau, kad tikrai sportas neturėtų būti problema.
Savo svorio pokyčio Roa vartojimo metu aš nepastebėjau.
Papildyta:
QUOTE(voverytez @ 2013 09 11, 22:09)
o kuno oda taip pat sauseja kaip ir veido ? Kuo drekinat ? as galvoju naudot naturalius aliejus
Aš taip pat naudojau natūralius aliejus kūnui. Ir iki šio naudoju. Ir plaukam aliejaus kaukes - ištepu, per naktį palieku, ryte išplaunu. Kartą per kokį porą savaičių.
Papildyta:
Aš taip pat naudojau natūralius aliejus kūnui. Ir iki šio naudoju. Ir plaukam aliejaus kaukes - ištepu, per naktį palieku, ryte išplaunu. Kartą per kokį porą savaičių.
[/quote]
as siandien prisipirkau visokiu alieju, su ta mintim ,kad naudosiu plaukams, bet manau, kad ir kuno oda patepliosiu o siaip plaukams labai "atsiliepia" Roa vartojimas? Slenka? Sauseja? Skilineja, sakojasi galiukai? mano plaukai siaip ir dabar issauseja ganetinai yra, kadangi kazkur pries pora menesiu dariausi spalvos nuemima
[quote=voverytez,2013 09 11, 22:31]
Papildyta:
[/quote]
as siandien prisipirkau visokiu alieju, su ta mintim ,kad naudosiu plaukams, bet manau, kad ir kuno oda patepliosiu o siaip plaukams labai "atsiliepia" Roa vartojimas? Slenka? Sauseja? Skilineja, sakojasi galiukai? mano plaukai siaip ir dabar issauseja ganetinai yra, kadangi kazkur pries pora menesiu dariausi spalvos nuemima
[/quote]
Man plaukai neslinko, bet išsausėjo. Nesiriebalavo. Kartą per savaitę užtekdavo plauti (prieš vartojant Roa, kas antrą dieną tai jau būtinai plaudavau)
Papildyta:
[/quote]
[/quote]
Man plaukai neslinko, bet išsausėjo. Nesiriebalavo. Kartą per savaitę užtekdavo plauti (prieš vartojant Roa, kas antrą dieną tai jau būtinai plaudavau)
QUOTE(Desbild @ 2013 09 12, 12:58)
Jums geriant roaccutane pasireiškė depresija? Nes man, atrodo, padidinus dozę pasireiškė...
ne, man tai nepasireiškė. Bet iš pakuotės lapelio info suprantu, kad tai gana tikėtinas šalutinis poveikis
Man tai taip keista skaityti apie visokias depresijas, sanarių skausmus ir pan. Man nei ką skaudėjo, nei nuotaikų kaitos buvo (neskaitant PMS ), nei kūno oda sausėjo, nei plaukai.. Aplamai, net nejaučiau, kad kažką geriu. Matyt pasisekė man
QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 12, 12:56)
Man tai taip keista skaityti apie visokias depresijas, sanarių skausmus ir pan. Man nei ką skaudėjo, nei nuotaikų kaitos buvo (neskaitant PMS ), nei kūno oda sausėjo, nei plaukai.. Aplamai, net nejaučiau, kad kažką geriu. Matyt pasisekė man
jei galit, priminkit, kokia doze per diena geret ?
QUOTE(voverytez @ 2013 09 12, 15:08)
jei galit, priminkit, kokia doze per diena geret ?
Iš pradžių 20mg, po to 30mg (tris mėnesius) , po to vėl 20mg ir 10mg