Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 10, 13:51)
Pas mane dar liko to Biodermos kremuko šiek tiek. Tai jei Jūs iš Vilniaus galėčiau kaip nors perduoti, pabandytume ir žinotume ar tinka smile.gif O tai pas mane jis vis tiek guli nenaudojamas, net rankom ne itin patinka  biggrin.gif

aciu 4u.gif bet vaistinej man vakar dave meginuka pabandyt, bet kadangi nezinau koks sausumas bus odos, tai dvejoju pirkt ar ne, dabar uztepus, tai per dau riebus. noriu greitai kazka nusipirkti, nes poryt i uzsieni isvykstu ir ten jauciu , kad tokiu kremu nerasiu , o ir kaina bus kosmine , jei ir rasciau doh.gif keleta menesiu nenaudoju visiskai jokio kremo, nes nuprausus oda, nera jokio tempimo jaumo, o uztepus krema, iskart susiriebaluoja oda schmoll.gif
Atsakyti
Labas, matyt ir aš greit įstosiu į geriančių roaccutane klubą... unsure.gif Prieš pora dienų gyd. L. Jazukevičius (verkiu klinika, vilniuje) israšė. (Beje, gal teko girdeti apie šį gydytoją ką nors?) Iš pradžių buvau labai nusistačiusi prieš šiuos vaistus, labai gąsdina šalutiniai poveikiai. Esu dar negimdžiusi ir nesinori, kad kokie nors negeri šalutiniai poveikiai persiduotų vaikučiams. Dar ginekologė prigąsdino, kad šis vaistas nėra ištirtas, ir neaišku, kokį poveikį jis gali turėti... taigi kankina abejonės, net nakti negaliu miegot, nes norisi gražios odos, bet nesinori sau pakenkti...
Ir dar ar galima geriant roa vartoti KT? nes labai baisu pastoti...
Prašau jūsų pasidalinti savo mintimis ir padėti apsispręsti. ačiū
Atsakyti
QUOTE(waiduciuke @ 2013 09 10, 17:25)
Labas, matyt ir aš greit įstosiu į geriančių roaccutane klubą... unsure.gif Prieš pora dienų gyd. L. Jazukevičius (verkiu klinika, vilniuje) israšė. (Beje, gal teko girdeti apie šį gydytoją ką nors?) Iš pradžių buvau labai nusistačiusi prieš šiuos vaistus, labai gąsdina šalutiniai poveikiai. Esu dar negimdžiusi ir nesinori, kad kokie nors negeri šalutiniai poveikiai persiduotų vaikučiams. Dar ginekologė prigąsdino, kad šis vaistas nėra ištirtas, ir neaišku, kokį poveikį jis gali turėti... taigi kankina abejonės, net nakti negaliu miegot, nes norisi gražios odos, bet nesinori sau pakenkti...

geriant Roa, vartoti KT PRIVALOMA. iNFORMACINIAM LAPELYJE RASO, JOG REIKIA kt gerti, netgi neturint lyt. santykiu
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 09 10, 17:30)
geriant Roa, vartoti KT PRIVALOMA. iNFORMACINIAM LAPELYJE RASO, JOG REIKIA kt gerti, netgi neturint lyt. santykiu

Ačiū, už atsakymą, nes matyt mano ginekologė nelabai ką išmano apie šį reikalą... Man pasakė kam tas roaccutanas, vartok KT ir susitvarkys veidas, o kai aš pasakiau, kad noriu ir KT ir roa vartoti, sako, toks krūvis bus per didelis organizmui... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(waiduciuke @ 2013 09 10, 19:25)

O kas bus kai išsigydysit vaistų pagalba odyte ir nuspręsite mesti KT? Juk labai dažnai po KT vėl išberia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 10, 18:20)
O kas bus kai išsigydysit vaistų pagalba odyte ir nuspręsite mesti KT? Juk labai dažnai po KT vėl išberia smile.gif

Na jei as teisingai suprantu KT kontroliuoja vyriškų hormonų veiklą, dėl kurių ir kamuoja spuogai. Geriant KT hormonas yra slopinamas, tačiau nustraukus vartojimą vėl atsistato.
O roaccutane veikia riebalų gamybą organizme, kai riebalinių liaukų gamyba yra padidėjusi, oda nuolat riebaluojasi, riebalai susimaišo su negyvos odos lastelėmis ir užkemša poras dėl to atsiranda spuogai. Kaip aš suprantu, roa yra ilgalaikio poveikio ir susitvarkius riebalų iššiskyrimui spuogai neatsinaujina.
Na apie roa man dermatologas aiškino, bet gal aš ne viską teisingai supratau ir prisimenu.
o kaip jūs darote? nevartojate KT tik roa?
Atsakyti
QUOTE(waiduciuke @ 2013 09 10, 20:53)
Na jei as teisingai suprantu KT kontroliuoja vyriškų hormonų veiklą, dėl kurių ir kamuoja spuogai. Geriant KT hormonas yra slopinamas, tačiau nustraukus vartojimą vėl atsistato.
O roaccutane veikia riebalų gamybą organizme, kai riebalinių liaukų gamyba yra padidėjusi, oda nuolat riebaluojasi, riebalai susimaišo su negyvos odos lastelėmis ir užkemša poras dėl to atsiranda spuogai. Kaip aš suprantu, roa yra ilgalaikio poveikio ir susitvarkius riebalų iššiskyrimui spuogai neatsinaujina.
Na apie roa man dermatologas aiškino, bet gal aš ne viską teisingai supratau ir prisimenu.
o kaip jūs darote? nevartojate KT tik roa?

Na, kad Roa yra ilgalaikio poveikio, tai aš galėčiau pasiginčyti.. Nes dabar gėriau jau antrą kursą smile.gif Bet juk kiekvienam viskas skirtingai smile.gif
Aš prieš Roa gėriau KT, bet pradėjus gerti vaistus mečiau. Man kažkaip baisu buvo rizikuoti, kad po to metus vėl tos pačios bėdos su oda smile.gif
Atsakyti
na va, as siandien pradejau gerti ROA, tikiuosi viskas bus gerai ax.gif o del KT, tai as vartoju jas dabar kartu ir dar pora menesiu vartosiu, nes turiu uzsipirkus i prieki (ale del spuogu beveik tik jas ir pradejau) o po to zadu jas trenkti ir vartoti tik roa, nes irgi bijau kad metus KT bus galas veidui vel doh.gif
Kaip manot geras cia mano planas?smile.gif Ginekologe israsiusi KT sake taip: ,,metus tai pagerk,,. Tai kazi galima man jas mesti po 5 menesiu gerimo? biggrin.gif plius itare policistines.
Atsakyti
Inform. lapelyje raso, jog vartojant Roa rekomenduojama mazinti fizini aktyvuma. Ar jus sportuojat ? Galvoju galbut nieko nenutiks, jei vakarais pabegiosiu ? Ir kaip su svorio priausgimu? Kazkuriam ankstesniam puslapy skaiciau, jog mergina 7 kg. numete Roa gerimo laikotarpiu. Kaip kitoms ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 09 11, 10:34)
Inform. lapelyje raso, jog vartojant Roa rekomenduojama mazinti fizini aktyvuma. Ar jus sportuojat ? Galvoju galbut nieko nenutiks, jei vakarais pabegiosiu ? Ir kaip su svorio priausgimu? Kazkuriam ankstesniam puslapy skaiciau, jog mergina 7 kg. numete Roa gerimo laikotarpiu. Kaip kitoms ?  4u.gif

Skausmų geriant ROA nejaučiu, bet nesporutoju dėl laiko stokos sad.gif Kad man taip 7kg nukristų biggrin.gif Jokio svorio mažėjimo nepajaučiau, nemanau kad jis iš oro ir atsirastų smile.gif Gal tai labiau susiję su šalutiniais poveikiais - nuovargiu, pasyvumu, tada mažiau ir valgyti norisi.

Kažkas dėl veido kremų rašėt - mano oda prieš gėrimą buvo riebi/mišri, tačiau dabar baisiai sausėja žandai, labiausiai patiko Eucerin light, lengvas, bet padeda išvengti to šerpetojimo.

O kur perkate ROA? Už 30mg Eurovaistinėje pakloju apie 150lt, gal žinote, kur rasti pigiau?
Atsakyti

O kur perkate ROA? Už 30mg Eurovaistinėje pakloju apie 150lt, gal žinote, kur rasti pigiau?
[/quote]
pigiau pirkau www.nvaistine.lt 4u.gif
Atsakyti
kontraceptikai man labai rimtas vaistas ir pati tokiuu bedu turejau, kad tikrai nesuprantu mediku kurie kontraceptikus skiria del spuogu.
Atsakyti