Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(Onioni @ 2013 09 03, 20:23)
Man tai tikrai matesi, ypatingai gal 2-3 menesi, drekindavau tikrai daug ir nuolat, bet net spaklius nesitepdavo. O lupos tai nuolat reikia drekint, kas 20minuciu mazdaug, nes tokios baisios, odele labai lupasi. Bet mazai teliko gert, kelios dienos ir ROA kursas baigtas bus smile.gif

O gal galima suzinot kiek laiko ir kokio dydzio doze geret? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desbild @ 2013 09 05, 08:37)
O gal galima suzinot kiek laiko ir kokio dydzio doze geret? smile.gif

6 men. o geriau dazniausiai 30mg per diena, viena tik menesi geriau 40.
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 08 28, 18:43)
Taigi, po ilgu mastumo valandu nusprendziau nieko nelaukti ir nuo rudenio pradeti vartoti roa smile.gif 
Gal galite man atsakyti i dar pora klausimu 4u.gif
Mano oda misri, na dabar geriu KT tai riebalu issiskyrimas susinormalizaves:) bet ziema oda ir taip issauseja, pleiskanoja, tai net neisivaizduoju kokia situacija bus kai gersiu roa unsure.gif
Gal turite patarimu kaip priziureti oda kol gydysiuosi? Gal patarsite gera drekinanti krema misriai odai, ar jau cia gydantis nereikia paisyti kad oda misri, o priziureti kaip sausa oda? doh.gif
Dar svarbus klausimelis, kokia kremine pudra naudoti? siuo metu renkuosi be alieju, bet gal reikes keisti, nes ir taip matini efekta duoda si, sausina taip truputi..smile.gif
Gal rekomenduosite kokia..?
Issigandusi esu, kad reikes visa ziema apsilupusiai vaikscioti  verysad.gif

Nebijokit, as tik rugpjuti baigiau gerti. Del sausejancios odos, tai mano atveju tik i pliusa, nes nebuvo to riebotumo. as naudojau paprsta dienini krema sausai odai, toki pat tonika naudojai, su vandieniu nelieciau, na jei tik po dusu.
Svarbiausia - tai lupos. Baisus dalykas, kaip vaikas po salcio, visada su savimi nesiojaiu ir vis tepti ir tepti, irgi naudojau nivea, kitas daug isbadziau, bet sita geriausiai tiko. Bet po to, kai baigiau labai greit tapo grazios ir normlaios smile.gif
Na ka dar? ant saules ne, soliariumu jokiu, jokiu skrabu nei veidui, nei kunui!!! nes ir tai labai plona. As daugiausiai viena karta i savaite su kokiu tvirtesniu medziagos gabaleliu viena karta stpriau pravalydavau ir gana.
Man pablogejimo jokio nebuvo, bet daktaras sake, kad jei ir butu , tai nieko tokio.
po 3 menesiu reikia kepenu fermentu analizes ar berods holesterolio, man ki baigiau gerti paskyre.
Man labai labai skaudejo ir dabar kartasi paskaudo nugara, tiesiog kaip sena bobute, ypac po sporto, ilgo sidejimo (darbe), ilgo vaikstojimo, ar tiesiog siaip, daug pajudi i fsio, Todel nenustebkit smile.gif
Na ir nervai - po pirmos tabletes pasijutau tokia irzli ir norejosi verkti nuolat, perspejau visas gimines ir kolegas - pakentekit, na ir normaliai.

Sekmes! tikrai jei ilgai vargot (o as vargau 4 metus, ka tik negeriau,i r hormonus, ir antibiotikus ir kuo tik netepiau), rezultatas bus puikus!!!

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu jums uz palaikyma ir patarimus 4u.gif o sakykit pries vartojant nereikia jokiu tyrimu atlikti? tik po keliu menesiu?smile.gif
ir dar, kaip jus vertintumete dabar savo oda? ar tokia kaip pries prasidedant visoms rimtoms bedoms, ar geresne negu kazkada esate tureje? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keitlina: 08 rugsėjo 2013 - 23:10
Uz poros dienu ir as pradesiu gerti Roaccutana. Koki veido krema naudojat issausejusiai odai ?
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 09 09, 00:08)
Aciu jums uz palaikyma ir patarimus 4u.gif o sakykit pries vartojant nereikia jokiu tyrimu atlikti? tik po keliu menesiu?smile.gif
ir dar, kaip jus vertintumete dabar savo oda? ar tokia kaip pries prasidedant visoms rimtoms bedoms, ar geresne negu kazkada esate tureje? biggrin.gif

Aš dariausi tyrimus ir prieš vartojant Roa, kad paskui po kelių mėnesių būtų su kuo palyginti rodiklius.

Oda geresnė ta prasmė, kad nauji jokie spuogeliai visai nedygsta (pfu pfu pfu per kairį petį...), prastesnė ta prasme, kad spalva išlikus nelygi - dėmelių, paraudimų yra likusių, bet jie pudryte lengvai užsimaskuoja. Gal velyvą rudenį ar žiemą, kai saulė pasislėps, pasidarysiu lazerinę procedūrą šitai problemai spręsti.
Papildyta:
QUOTE(voverytez @ 2013 09 09, 11:22)
Uz poros dienu ir as pradesiu gerti Roaccutana. Koki veido krema naudojat issausejusiai odai ?

Jei paskaitinėsit šią temą, tikrai rasit nemažai atsakymų į šį klausimą.

Aš naudojau Biodermą.
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 09 09, 12:22)

Bandžiau naudoti Biodermą, bet mane bėrė nuo to kremuko.. Tai naudojau Anna Lotan "Barbados", man superinis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sheila*: 09 rugsėjo 2013 - 10:56
QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 09, 10:55)
Bandžiau naudoti Biodermą, bet mane bėrė nuo to kremuko.. Tai naudojau Anna Lotan "Barbados", man superinis!

naudojot Biodermos Hydra ?
Papildyta:
QUOTE(voverytez @ 2013 09 09, 13:14)

As odai valyti naudoju Biodermos vandenuka zaliam buteliuke, bet kadangi dabar pradesiu Roaccutana, tai siandien vaistinej rekomendavo vandenuka raudonoj pakuotej. Dabar kaip tik gera akcija jam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 09 09, 15:18)
Papildyta:

As odai valyti naudoju Biodermos vandenuka zaliam buteliuke, bet kadangi dabar pradesiu Roaccutana, tai siandien vaistinej rekomendavo vandenuka raudonoj pakuotej. Dabar kaip tik gera akcija jam  thumbup.gif

Taip, naudojau hydra. Labai man nepatiko, rankom sunaudojau biggrin.gif O tas vandenukas man nepakeičiamas. Tiek geriant Roa, tiek nebe naudojau žalią, man jis labiau patiko, nei rožinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 09 09, 10:55)

o Barbados tikrai pakankamai gerai drekino ? Nes man siaip sita krema Universiteto vaistinej buvo rekomendave, kai "kovojau" su spuogais
Papildyta:
Geriant Roa, negalima darytis veidos valymu, vakar pasidariau paprasta, rytoj jau pradesiu gert vaistus, nieko blogo nenutiks ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(voverytez @ 2013 09 10, 11:17)
o Barbados tikrai pakankamai gerai drekino ? Nes man siaip sita krema Universiteto vaistinej buvo rekomendave, kai "kovojau" su spuogais
Papildyta:
Geriant Roa, negalima darytis veidos valymu, vakar pasidariau paprasta, rytoj jau pradesiu gert vaistus, nieko blogo nenutiks ?  g.gif

Aš kadangi negėriau labai didelėm dozėm, tai man drėkinimo tikrai užteko smile.gif Ir aplamai mano oda nebuvo labai sausa, jokių pleiskanojimų.. biggrin.gif
Dėl veido valymo, manau, jog nieko nenutiks. Tik jau geriant nesidarykite mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=*Sheila*,2013 09 10, 11:20]
Aš kadangi negėriau labai didelėm dozėm, tai man drėkinimo tikrai užteko smile.gif Ir aplamai mano oda nebuvo labai sausa, jokių pleiskanojimų.. biggrin.gif
Na as irgi gersiu po 10 mg. tik , tai idomu irgi ar bus labai tu issausejimu ar ne, todel dabar niekaip nenusprendziu kokia drekinanti krema rinktis smile.gif
Vakar vaistinej dar sita kauke nusipirkau, vaistininke labai isgyre, kad super drekina smile.gif
o dar man toks klausimelis iskilo, vartojant Roa, negalima tik veido pylinguoti ar ir viso kuno? Kadangi pas mane dabar ant nugaros vel siek tiek spuogeliu randasi g.gif
Atsakyti