QUOTE(Keitlina @ 2013 08 28, 18:43)
Taigi, po ilgu mastumo valandu nusprendziau nieko nelaukti ir nuo rudenio pradeti vartoti roa
Gal galite man atsakyti i dar pora klausimu
Mano oda misri, na dabar geriu KT tai riebalu issiskyrimas susinormalizaves:) bet ziema oda ir taip issauseja, pleiskanoja, tai net neisivaizduoju kokia situacija bus kai gersiu roa
Gal turite patarimu kaip priziureti oda kol gydysiuosi? Gal patarsite gera drekinanti krema misriai odai, ar jau cia gydantis nereikia paisyti kad oda misri, o priziureti kaip sausa oda?
Dar svarbus klausimelis, kokia kremine pudra naudoti? siuo metu renkuosi be alieju, bet gal reikes keisti, nes ir taip matini efekta duoda si, sausina taip truputi..
Gal rekomenduosite kokia..?
Issigandusi esu, kad reikes visa ziema apsilupusiai vaikscioti
Nebijokit, as tik rugpjuti baigiau gerti. Del sausejancios odos, tai mano atveju tik i pliusa, nes nebuvo to riebotumo. as naudojau paprsta dienini krema sausai odai, toki pat tonika naudojai, su vandieniu nelieciau, na jei tik po dusu.
Svarbiausia - tai lupos. Baisus dalykas, kaip vaikas po salcio, visada su savimi nesiojaiu ir vis tepti ir tepti, irgi naudojau nivea, kitas daug isbadziau, bet sita geriausiai tiko. Bet po to, kai baigiau labai greit tapo grazios ir normlaios
Na ka dar? ant saules ne, soliariumu jokiu, jokiu skrabu nei veidui, nei kunui!!! nes ir tai labai plona. As daugiausiai viena karta i savaite su kokiu tvirtesniu medziagos gabaleliu viena karta stpriau pravalydavau ir gana.
Man pablogejimo jokio nebuvo, bet daktaras sake, kad jei ir butu , tai nieko tokio.
po 3 menesiu reikia kepenu fermentu analizes ar berods holesterolio, man ki baigiau gerti paskyre.
Man labai labai skaudejo ir dabar kartasi paskaudo nugara, tiesiog kaip sena bobute, ypac po sporto, ilgo sidejimo (darbe), ilgo vaikstojimo, ar tiesiog siaip, daug pajudi i fsio, Todel nenustebkit
Na ir nervai - po pirmos tabletes pasijutau tokia irzli ir norejosi verkti nuolat, perspejau visas gimines ir kolegas - pakentekit, na ir normaliai.
Sekmes! tikrai jei ilgai vargot (o as vargau 4 metus, ka tik negeriau,i r hormonus, ir antibiotikus ir kuo tik netepiau), rezultatas bus puikus!!!
Sekmes