As skaiciau, kad roa daznai randelius paryskina, tai labia bijau, nes ir taip veidas nelygus
ir as to bijau, bet turbut randais jau teks uzsiimti po gydymo
QUOTE(Keitlina @ 2013 08 29, 12:10)
ir as to bijau, bet turbut randais jau teks uzsiimti po gydymo
na, nesu aš tikra, kad tikrai jie paryškėjo. gal šiek tiek. bet kita vertus, negydant aknės, tų randelių atsirastų dar daugiau...
kiekvienam viskas labai jau individualiai suveikia.
Randeliai paryskeja todel, kad roa sausina oda, o ant sausos odos randeliai labiau matomi nei ant riebios. Kita paprasta randeliu matomumo padidejimo priezastis yra ta, kad jie tiesiog tampa labiau matomi isnykus spuogams, nes kol oda spuoguota tol zvilgsnis labiau krypsta i ryskius raudonus spuogus, o ne i salia esancius palyginus smulkokus randelius Vartot roa tikrai verta, salutiniai poveikiai nera jau tokie baisus. Bent jau man roa veikia letai, bet uztikrintai
QUOTE(Keitlina @ 2013 08 28, 17:43)
Taigi, po ilgu mastumo valandu nusprendziau nieko nelaukti ir nuo rudenio pradeti vartoti roa
Gal galite man atsakyti i dar pora klausimu
Mano oda misri, na dabar geriu KT tai riebalu issiskyrimas susinormalizaves:) bet ziema oda ir taip issauseja, pleiskanoja, tai net neisivaizduoju kokia situacija bus kai gersiu roa
Gal turite patarimu kaip priziureti oda kol gydysiuosi? Gal patarsite gera drekinanti krema misriai odai, ar jau cia gydantis nereikia paisyti kad oda misri, o priziureti kaip sausa oda?
Dar svarbus klausimelis, kokia kremine pudra naudoti? siuo metu renkuosi be alieju, bet gal reikes keisti, nes ir taip matini efekta duoda si, sausina taip truputi..
Gal rekomenduosite kokia..?
Issigandusi esu, kad reikes visa ziema apsilupusiai vaikscioti
Gal galite man atsakyti i dar pora klausimu
Mano oda misri, na dabar geriu KT tai riebalu issiskyrimas susinormalizaves:) bet ziema oda ir taip issauseja, pleiskanoja, tai net neisivaizduoju kokia situacija bus kai gersiu roa
Gal turite patarimu kaip priziureti oda kol gydysiuosi? Gal patarsite gera drekinanti krema misriai odai, ar jau cia gydantis nereikia paisyti kad oda misri, o priziureti kaip sausa oda?
Dar svarbus klausimelis, kokia kremine pudra naudoti? siuo metu renkuosi be alieju, bet gal reikes keisti, nes ir taip matini efekta duoda si, sausina taip truputi..
Gal rekomenduosite kokia..?
Issigandusi esu, kad reikes visa ziema apsilupusiai vaikscioti
Gal man kas visgi atsakys i sia klausimu virtine?
QUOTE(Keitlina @ 2013 08 29, 18:52)
Gal man kas visgi atsakys i sia klausimu virtine?
Gal gydytoja(s) rekomenduotų kremą konkrečiai Jūsų odai tiksiantį.
Aš kremą naudojau Bioderma Sebium AKN arba Bioderma Sebium AL (pakaitom). Man tiko.
Siuo metu ir naudoju Bioderma AI O kremines pudros turbut nerekomenduos dermatologas, todel gal pasidalinsite kokias naudojate jus? ar tiesiog naudojote kokia ir anksciau..?
As taip isivaizduoju kad pradejus gert man oda isvien pleiskanos ir i zmonbes iseit bus geda
As taip isivaizduoju kad pradejus gert man oda isvien pleiskanos ir i zmonbes iseit bus geda
QUOTE(Pavasarinuke @ 2013 08 29, 20:17)
Gal gydytoja(s) rekomenduotų kremą konkrečiai Jūsų odai tiksiantį.
Aš kremą naudojau Bioderma Sebium AKN arba Bioderma Sebium AL (pakaitom). Man tiko.
kur perkat bioderma?
QUOTE(Keitlina @ 2013 08 29, 21:34)
Siuo metu ir naudoju Bioderma AI O kremines pudros turbut nerekomenduos dermatologas, todel gal pasidalinsite kokias naudojate jus? ar tiesiog naudojote kokia ir anksciau..?
Aš pudrą naudojau tą pačią kaip ir prieš Roa - Shiseido Dual Balancing foundation. Bet man veidas labai neišsausėjo gydantis, na pleiskanoti tai tikrai nepleiskanojo. Labai sausėjo lūpos (todėl nuolat tepiau Carmex), plaštakos (tepiau Linola F) ir plaukai (galvą plaudavau kartą per savaitę, nes dažniau nereikėjo, dariau aliejines kaukes, kad nenusausėtų pernelyg).
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2013 08 29, 21:40)
kur perkat bioderma?
Vaistinėse.
O tas odos lupimasis labia baisus? Matosi ta prasme plika akimi? Ar tiesiog jausmas , kad serpetoja?
QUOTE(Metinekava @ 2013 08 30, 22:37)
O tas odos lupimasis labia baisus? Matosi ta prasme plika akimi? Ar tiesiog jausmas , kad serpetoja?
kiekvienam individualiai
QUOTE(Metinekava @ 2013 08 30, 21:37)
Man tai tikrai matesi, ypatingai gal 2-3 menesi, drekindavau tikrai daug ir nuolat, bet net spaklius nesitepdavo. O lupos tai nuolat reikia drekint, kas 20minuciu mazdaug, nes tokios baisios, odele labai lupasi. Bet mazai teliko gert, kelios dienos ir ROA kursas baigtas bus