Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(*Sheila* @ 2013 08 23, 20:39)
Sveika,
as taip pat pries Roa geriau kontraceptikus. Dabar tiksliai nepamenu kiek laiko, bet apie 3-4 menesius. Man asmeniskai visiskai jie nepadejo, netgi sakyciau pablogino situacija  doh.gif Jei butu padeje, nebuciau gerus Roa. Na o jei metus KT vel atsirastu spuogu tik tada griebciausi Roa smile.gif
O del pablogejimo pradedant gerti Roa, tai kiekvienam skirtingai. As asmeniskai labai didelio pablogejimo nepastebejau smile.gif
Kuo didziausios sekmes apsisprendziant!  mirksiukas.gif

Vat, kad as bijau laukti, jei mesiu KT ir pabloges, tada gailesiuos, kad anksciau nesigriebiau Roaccutane g.gif Bet turbut jau cia pat turiu apsispresti, rizikuoti ar ne:).. bet kokiu atveju rizika bus, gerti roa, arba laukti spuogu biggrin.gif Sekmes prireiks smile.gif
Atsakyti
man jokio pablogejimo nebuvo, tik geryn
Atsakyti
Geriu Roa trečią mėnesį jau, bet vis dar kyla nauji spuogai (nedaug, bet paberia kažkiek). Taip turi būti? O gal dozę didint?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 08 23, 21:52)
man jokio pablogejimo nebuvo, tik geryn

Man irgi pablogėjimo nebuvo pradėjus vartoti Roa, iš karto pradėjo gerėti
Atsakyti
mano vyras geria jau beveik trys men,jokio pagerejimo kolkas,net isaugo dar kelios votys vel naujos,imu nebetiket jo poveikiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 08 24, 22:12)
mano vyras geria jau beveik trys men,jokio pagerejimo kolkas,net isaugo dar kelios votys vel naujos,imu nebetiket jo poveikiu sad.gif

Kiek mg i diena geria? Gal tiesiog didesnes dozes reikia.. Arba tiesiog dar per mazai laiko praejo, nes kiek supratau Jusu vyro situacija yra pakankamai rimta.
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 08 24, 22:19)
Kiek mg i diena geria? Gal tiesiog didesnes dozes reikia.. Arba tiesiog dar per mazai laiko praejo, nes kiek supratau Jusu vyro situacija yra pakankamai rimta.

po 2 tab 20 mg ,pas ji labai rimta,jau nebe spuogai o votys blink.gif na tikekimes gal prades geret...kolkas is dideliu lukesciu nelabai pasiteisino sad.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 08 24, 22:28)
po 2 tab 20 mg ,pas ji labai rimta,jau nebe spuogai o votys  blink.gif na tikekimes gal prades geret...kolkas is dideliu lukesciu nelabai pasiteisino sad.gif

Na tai sakyciau tikrai mazoka doze smile.gif As geriau po 30mg, bet ir sveriu nepilnus 50kg.. Manyciau, kad gydytoja tikrai turetu padidinti doze.
Atsakyti
QUOTE(*Sheila* @ 2013 08 24, 22:33)
Na tai sakyciau tikrai mazoka doze smile.gif As geriau po 30mg, bet ir sveriu nepilnus 50kg.. Manyciau, kad gydytoja tikrai turetu padidinti doze.

gaunasi 40 mg i diena...jam rugseji pas gydytoja,gal tikrai padidins
Atsakyti
Taigi, po ilgu mastumo valandu nusprendziau nieko nelaukti ir nuo rudenio pradeti vartoti roa smile.gif
Gal galite man atsakyti i dar pora klausimu 4u.gif
Mano oda misri, na dabar geriu KT tai riebalu issiskyrimas susinormalizaves:) bet ziema oda ir taip issauseja, pleiskanoja, tai net neisivaizduoju kokia situacija bus kai gersiu roa unsure.gif
Gal turite patarimu kaip priziureti oda kol gydysiuosi? Gal patarsite gera drekinanti krema misriai odai, ar jau cia gydantis nereikia paisyti kad oda misri, o priziureti kaip sausa oda? doh.gif
Dar svarbus klausimelis, kokia kremine pudra naudoti? siuo metu renkuosi be alieju, bet gal reikes keisti, nes ir taip matini efekta duoda si, sausina taip truputi..smile.gif
Gal rekomenduosite kokia..?
Issigandusi esu, kad reikes visa ziema apsilupusiai vaikscioti verysad.gif
Atsakyti
Kad ir kaip norejau to isvengti, bet greitai ir as prisijungsiu prie gerianciuju siuos vaistus. Kaip bijau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2013 08 29, 09:24)
Kad ir kaip norejau to isvengti, bet greitai ir as prisijungsiu prie gerianciuju siuos vaistus. Kaip bijau sad.gif

Aš irgi labai bijojau, labai abejojau, bet tikrai džiaugiuosi priėmusi sprendimą ir vartojusi Roa.
Atsakyti