Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(Coldhearted @ 2013 08 07, 10:26)
O siuntė darytis prieš gėrimą tyrimų? : )

Man kažkaip neteko girdėti, kad Lietuvoje lieptų darytis tyrimus prieš vaistus. Dažniausiai daro po mėnėsio gėrimo smile.gif
Atsakyti
Mane tai siunte pries gydyma tyrimus pasidaryt ir gydymo eigoj kas menesi liepia vis tirtis krauja. Nors doze istikro nedidele tegeriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coldhearted @ 2013 08 07, 10:26)
O siuntė darytis prieš gėrimą tyrimų? : )

tik kraujo ten kazkoki bet jis pries tai buvo visus pasidares tai gal del to nesiunte
Atsakyti
Manau, kad visai logiška pasidaryti tyrimus ir prieš vartojant. Kad būtų paskui su kuo palyginti pasidarius tyrimus po mėnesio ar kelių vartojimo. Na, tarkim, jei koks cholesterolis jau ir dabar pakilęs, ir po to bus taip pat pakilęs, tai bus aišku, kad ne nuo Roa. Arba iš kitos pusės žiūrint, jei jau prieš vartojimą dėl kitų kokių nors priežasčių kepenų fermentų rodikliai ar kt. gerokai viršyja normą, tai gal Roa pavojinga vartoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasarinuke: 13 rugpjūčio 2013 - 09:43
QUOTE(Pavasarinuke @ 2013 08 13, 11:40)
Manau, kad visai logiška pasidaryti tyrimus ir prieš vartojant. Kad būtų paskui su kuo palyginti pasidarius tyrimus po mėnesio ar kelių vartojimo. Na, tarkim, jei koks cholesterolis jau ir dabar pakilęs, ir po to bus taip pat pakilęs, tai bus aišku, kad ne nuo Roa. Arba iš kitos pusės žiūrint, jei jau prieš vartojimą dėl kitų kokių nors priežasčių kepenų fermentų rodikliai ar kt. gerokai viršyja normą, tai gal Roa pavojinga vartoti?

Tai žinoma. Kažin ar išrašytų Roa, jei yra problemų su kepenimis.. Na nebent pačią mažiausią dozę smile.gif
Atsakyti
Kiek laiko gali testis pablogejimas geriant roa?
Atsakyti
Sveikos, man gal paranoja, bet paklausiu. Kaip tik neseniai pasigyriau, kad viskas puiku (geriu 20/20/30/30/30, dabar prasidėjo penktas mėnuo) ir ant tų žodžių išdygo ant veido giluminis. Ar tai normalu? blush2.gif Nes jau buvau įpratusi, kad veidas taisosi ir jokių naujų židinių nėra.. Tai net nežinau, skambinti gydytojai ir klausti, ar didintų dozę (vizitas numatytas rugsėjo pradžioje).. O gal tai yra įprasta, jog vienas kitas giluminis vis tiek atsiranda? Labai nenoriu kartoti kurso ir maniau kad vaistai puikiai veikia, bet net nebežinau.. Pagal mano svorį (70kg) dozė nėra didelė, bet ir veidas nebuvo labai baisus, kad ją nuo pradžių didinti.
Tai be reikalo stresuoju ar dozė per maža? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shrabacky @ 2013 08 19, 14:13)
Sveikos, man gal paranoja, bet paklausiu. Kaip tik neseniai pasigyriau, kad viskas puiku (geriu 20/20/30/30/30, dabar prasidėjo penktas mėnuo) ir ant tų žodžių išdygo ant veido giluminis. Ar tai normalu?  blush2.gif Nes jau buvau įpratusi, kad veidas taisosi ir jokių naujų židinių nėra.. Tai net nežinau, skambinti gydytojai ir klausti, ar didintų dozę (vizitas numatytas rugsėjo pradžioje).. O gal tai yra įprasta, jog vienas kitas giluminis vis tiek atsiranda? Labai nenoriu kartoti kurso ir maniau kad vaistai puikiai veikia, bet net nebežinau.. Pagal mano svorį (70kg) dozė nėra didelė, bet ir veidas nebuvo labai baisus, kad ją nuo pradžių didinti.
Tai be reikalo stresuoju ar dozė per maža?  blush2.gif

viskas ok vienas kitas iskilti gali, gi ciklas memiu svyruoja ir pan. nesijaudinkit 4u.gif
Atsakyti
Ar roaccutane vartojimas gali buti susijes su svorio kritimu?
Atsakyti
QUOTE(Desbild @ 2013 08 22, 20:49)
Ar roaccutane vartojimas gali buti susijes su svorio kritimu?

Man geriant Roa nukrito apie 7 kg. tai manyciau, turi itakos vaistai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onioni: 23 rugpjūčio 2013 - 11:38
Sveikos, priimkit ir mane i grupele 4u.gif
roaccutane dar nevartoju, bet siandien buvau pas Grusauska ir jis pasiule smile.gif seip jau 2 menesius geriu kontraceptikus ir matau pagerejima, bet nezinau kaip elgtis, daktaras sako, jog nustojus yra tikimybe kad grys, o dar karta to kosmaro praeiti nesinori ( giluminiai ant zandu).. Kaip patartumete elgtis? gerti roaccutane pradedant nuo spalio menesio ir nenutraukti kontraceptiku, ar gerti tik KT ir tiketis kad nustojus nepasikartos?.. doh.gif
Ir kazi geriant roaccutane visada buna tas pablogejimas? nes jei man vel prades kilti daug giluminiu begeriant tai jau nezinosiu kur del randu kreiptis g.gif padekit apsispresti:)
Atsakyti
QUOTE(Keitlina @ 2013 08 23, 21:32)
Sveikos, priimkit ir mane i grupele 4u.gif
roaccutane dar nevartoju, bet siandien buvau pas Grusauska ir jis pasiule smile.gif  seip jau 2 menesius geriu kontraceptikus ir matau pagerejima, bet nezinau kaip elgtis, daktaras sako, jog nustojus yra tikimybe kad grys, o dar karta to kosmaro praeiti nesinori ( giluminiai ant zandu).. Kaip patartumete elgtis? gerti roaccutane pradedant nuo spalio menesio ir nenutraukti kontraceptiku, ar gerti tik KT ir tiketis kad nustojus nepasikartos?.. doh.gif
Ir kazi geriant roaccutane visada buna tas pablogejimas? nes jei man vel prades kilti daug giluminiu begeriant tai jau nezinosiu kur del randu kreiptis g.gif  padekit apsispresti:)

Sveika,
as taip pat pries Roa geriau kontraceptikus. Dabar tiksliai nepamenu kiek laiko, bet apie 3-4 menesius. Man asmeniskai visiskai jie nepadejo, netgi sakyciau pablogino situacija doh.gif Jei butu padeje, nebuciau gerus Roa. Na o jei metus KT vel atsirastu spuogu tik tada griebciausi Roa smile.gif
O del pablogejimo pradedant gerti Roa, tai kiekvienam skirtingai. As asmeniskai labai didelio pablogejimo nepastebejau smile.gif
Kuo didziausios sekmes apsisprendziant! mirksiukas.gif
Atsakyti