Aš savo kursą baigiau prieš pat Velykas ir nuo to laiko (maždaug 4 mėn.) nei vienas spuogas neiškilo. Tikiuosi, kad taip laikysis ir toliau....
Ilgai svarsčiau ar vartoti Roa, bet tikrai džiaugiuosi, kad pasiryžau.
Kantrybės ir sėkmės visiems/visoms besigydantiems/-čioms
QUOTE(Forgete @ 2013 07 17, 12:41)
mano paskutinė pakuotė buvo vasarį sugerta, tai dabar praktiškai 5mėn. Šiaip tai labai gerai, labai džiaugiuosi. Gal kokie du spuogai buvo iškilę prieš mėmes per visą šitą laikotarpį. O taip tai labai liuks. Inkštirų irgi nėra.
O jums kaip?
O jums kaip?
Man tai pat viskas labai gerai Nors dar nedaug laiko praėjo nuo paskutinės Roa tabletės, bet tikiuosi ir toliau viskas taip gerai bus.
QUOTE(*Sheila* @ 2013 07 18, 13:33)
Mano 6 mėn.
matyt ir jo tiek truk,reiskias kita vasara jau bus grazus
o kaip lyginat randelius,nes MB tai visas veidas duobetas,girdejau apie proceduras su lazeriu
QUOTE(angelute @ 2013 07 22, 00:36)
O as noriu paklausti ar nuo Roa kam nors pradejo slinkti plaukai. Maciau, kad tai vienas is galimu salutiniu poveikiu ir galvoju gal iskart ir Priorin pradeti gerti, kad nebutu neigiamos itakos plaukams
man pirma kart geriant baisiai slinko, galbut net labiau baigus gerti. taip atsitinka, nes plaukai laabai issauseja, geriausia darytis kaukes saknims, as dar ir biotina geriau, pati stipriausia. bet nebijokit, praeina po keliu men sitas salutinis
QUOTE(EgleG @ 2013 07 22, 09:01)
man pirma kart geriant baisiai slinko, galbut net labiau baigus gerti. taip atsitinka, nes plaukai laabai issauseja, geriausia darytis kaukes saknims, as dar ir biotina geriau, pati stipriausia. bet nebijokit, praeina po keliu men sitas salutinis
Viskas aisku . Reiskia darysiu kaukes saknims ir gersiu iskart Priorin,nors pastebejau, kad nuo jo plaukai ant viso kuno pradeda irgi augti sparciai ,na bet kaip nors issirausiu juos, svarbu veidas,kad pagrazetu
QUOTE(angelute @ 2013 07 24, 15:23)
Viskas aisku . Reiskia darysiu kaukes saknims ir gersiu iskart Priorin,nors pastebejau, kad nuo jo plaukai ant viso kuno pradeda irgi augti sparciai ,na bet kaip nors issirausiu juos, svarbu veidas,kad pagrazetu
Issiaiskinkit su dermatalogu ar galite gerti roa metu ta priorin.
QUOTE(Forgete @ 2013 07 24, 14:43)
Issiaiskinkit su dermatalogu ar galite gerti roa metu ta priorin.
Jau paklausiau savo gydytojos,tai sake galiu gerti. Mano Roa doze nedidele 10mg,gal veliau ir padidins kazkiek. Geriu ne del spuogu,ju buna, bet ne tiek daug,o del inkstiru,veida galedavau valyti kas trecia diena,kitaip buciau buvus visa inkstiruota,o jau kaip riebaluojasi . Tai gydytoja pasake,kad mano odai Roa butu vienintelis vaistas, kontraceptikai nepadejo.
Pasidalinsiu ir aš savo rezultatais. Eina ketvirtas mėnuo kaip geriu (20/20/30/30), pirmuosius rezultatus pastebėjau praktiškai iškart, tik giluminiai ant nugaros dar laikėsi gerą mėnesį, bet vėliau ir tie išnyko. Naujų spuogų kol kas neatsiranda, veidas labai pagražėjęs, sulaukiu daug komplimentų
Žinoma, nuolat vargina lūpų sausėjimas, paprasti vazelinai nepadeda, išskyrus Uriage (jei kam laaabai didelė bėda, tikrai rekomenduoju, kaina iki 24Lt.). Dar stipriai išsausėjusi kūno oda ir retkarčiais paskauda nugarą, tačiau daugiau šalutinių poveikių nejaučiu.
Labai džiaugiuosi kad pagaliau pasiryžau gerti Roa, laikysiu špygas, kad baigus kursą bėdos neatsinaujintų
Sėkmės visoms geriančioms
Žinoma, nuolat vargina lūpų sausėjimas, paprasti vazelinai nepadeda, išskyrus Uriage (jei kam laaabai didelė bėda, tikrai rekomenduoju, kaina iki 24Lt.). Dar stipriai išsausėjusi kūno oda ir retkarčiais paskauda nugarą, tačiau daugiau šalutinių poveikių nejaučiu.
Labai džiaugiuosi kad pagaliau pasiryžau gerti Roa, laikysiu špygas, kad baigus kursą bėdos neatsinaujintų
Sėkmės visoms geriančioms