Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(Neeilinė @ 2013 07 11, 15:07)
Labukas, aprimo forumas g.gif
Hm, o įdomu, jei pagerčiau vit.a paprasto, kažin gal pagerėtų situacija??

bent jau seniau budavo A+E vitaminai odai, ir kainuodavo visai nedaug. http://www.vaistai.l...
Atsakyti
http://www.vaistine..../...6&ID=345542 kažin kaip toks, gal pabandyt
Atsakyti
QUOTE(Neeilinė @ 2013 07 11, 22:04)

bandykit blogiau gal nebus smile.gif
Atsakyti
Visą pakuotę iš karto ir gal veiktų kaip roa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neeilinė: 14 liepos 2013 - 09:09
Na, mano atveju visiska fiasko huh.gif
Isgeriau 6 pakuotes po 20/1 kart. Bukle, kaip ir negerus paskutiniu metu (nes iki nestumu situacija buvo zymiai blogesne).
Siandien isgeriau paskutine tablete ir krisiu po saule, kad idegis bent kiek pasleptu demes, nuramintu spuogelius ir nors siek tiek graziau atrodyciau.. liudna, dejau daug vilciu cray.gif
Didesne dozes turbut gerti negaleciau, nes lb dziuvo lupos..vazelinus isbandziau visokius, nepadedavo.

Linkiu kitoms kuo geresnes kloties, kad pasisektu labiau negu man mirksiukas.gif o as bandysiu ieskotis kitu gidymo budu..
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 07 17, 00:25)
Na, mano atveju visiska fiasko  huh.gif
Isgeriau 6 pakuotes po 20/1 kart. Bukle, kaip ir negerus paskutiniu metu (nes iki nestumu situacija buvo zymiai blogesne).
Siandien isgeriau paskutine tablete ir krisiu po saule, kad idegis bent kiek pasleptu demes, nuramintu spuogelius ir nors siek tiek graziau atrodyciau.. liudna, dejau daug vilciu  cray.gif
Didesne dozes turbut gerti negaleciau, nes lb dziuvo lupos..vazelinus isbandziau visokius, nepadedavo.

Linkiu kitoms kuo geresnes kloties, kad pasisektu labiau negu man  mirksiukas.gif o as bandysiu ieskotis kitu gidymo budu..

Iš tikrųjų labai keista, kad nepadėjo.. Gal tikrai reikėjo didesnės dozės g.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 07 16, 23:25)
Na, mano atveju visiska fiasko  huh.gif

lupos cia visiem dziusta, tai tik kapeikos palyginus su kitais salutiniais poveikiais. Anotacijoj rasoma, kad mg paskaiciuojami pagal svori, manau 20mg mazoka.

Sheila kaip jums sekasi?
Atsakyti
mano vyrui irgi kolkas jokio poveike,bet gal dar ankstoka,kad matytusi,tik menesi geria ,kada jums jau geret pradejo?bet jis ne spuogus o jau rimciau,votis gydosi blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo x_karamele_x: 17 liepos 2013 - 09:03
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 07 17, 10:03)
mano vyrui irgi kolkas jokio poveike,bet gal dar ankstoka,kad matytusi,tik menesi geria ,kada jums jau geret pradejo?bet jis ne spuogus o jau rimciau,votis gydosi blink.gif

o kiek jis mg geria? Man tai po poros savaicius viskas gereti pradejo.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 07 17, 11:08)

po dvi tabl 20 mg
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 07 17, 11:08)

O kaip Jums dabar? Kiek laiko jau nebegeriate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2013 07 17, 11:34)
po dvi tabl 20 mg

tai normaliai, viskas bus gerai, reikia išlaukti.

QUOTE(*Sheila* @ 2013 07 17, 11:35)
O kaip Jums dabar? Kiek laiko jau nebegeriate? smile.gif

mano paskutinė pakuotė buvo vasarį sugerta, tai dabar praktiškai 5mėn. Šiaip tai labai gerai, labai džiaugiuosi. Gal kokie du spuogai buvo iškilę prieš mėmes per visą šitą laikotarpį. O taip tai labai liuks. Inkštirų irgi nėra.

O jums kaip?
Atsakyti