Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(EgleG @ 2013 06 14, 21:10)
Kokia kaina sito reikalo? smile.gif

oi ne nezinau, ten labai daug variantu, Botulinas tai priklausomai nuo duriu skaiciaus, o helurono visokiausio buna. Man kai pilde rauksle kazkur 3cm tai gal 60lt mokejau. Kad kazkaip mazai pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 06 14, 22:22)
oi ne nezinau, ten labai daug variantu, Botulinas tai priklausomai nuo duriu skaiciaus, o helurono visokiausio buna. Man kai pilde rauksle kazkur 3cm tai gal 60lt mokejau. Kad kazkaip mazai pasirode.

Ir kaip rezultatas? smile.gif kur cia daro taip nebrangiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 06 16, 15:57)
Ir kaip rezultatas? smile.gif kur cia daro taip nebrangiai? smile.gif

na rezultatas gi toks, kad tas proceduras reikia vis kartoti ir kartoti, o as kartoti negalejau nes geriau Roacutana. Dabar reiketu vel daryti. Kiekvienam individualiai.
Atsakyti
As grozio akademijoj lankausi, pas gydytoja Hilda.
Atsakyti
Sveikos ,merginos . 4u.gif
Man 23 metai ,spuogų turiu tik nuo 20 .Buvo ir labai bloga situacija ir geresne .Diane kontraceptikai padėjo labiausiai . Nutraukus kontraceptikus vėl atsinaujino liga po kažkur 6 menesių. Šiandien buvau pas dermatologą (Norvegijoje) ,paaiškino ,kad tai suagūsiųjų spuogai ir labai sunku pasakyti nuo ko jie atsiranda ir kaip pagyditi .Mano veido oda sakė yra 1-o laipsio spuogotumo ,bet būtent šiandien ji tikrai geriau atrodo nei paparsatai ,na kaip specialiai doh.gif . Šiuo metu geriu Diane jau antrą menesį ir situacija gerėja tik tiek ,kad randeliai taip greitai negyja ir veidas demėtas vis dar . Bet dermatologas man psiūlė gyditis Roaccutane unsure.gif Man šitie vaistai vos ne kaip radiacija . g.gif Labai stiprūs ir nemanau ,kad mano spuogotumui reikalingi .Įkelčiau foto ,nes įdomi Jūsų visų nuomonė ir ar man čia vienai taip tik atrodo . g.gif Per kur galėčiau įkelti pora savo veido odos foto ? Na ir ar tikrai suaugusiųjų spuogai su niekuom daugiau nepagydomi kaip tik su šiais vaistais ? Jei Diane padeda ,tai gal priežstis hormonuose ,gal yra kokia kita išeitis ? Skaičiau ,kad po Roaccutane negali gimdyti vaikučiu ir jie dar gali turėti apsigiminų,ar tai tiesa ? Nes vaikučiu neturiu ir greitu metu noriu tūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bratze: 18 birželio 2013 - 13:01
roaccutane tai modifikuotas vitaminas A, arkliskomis dozemis. pasiskaitykite apie vitamino A perdozavima ir viskas bus aisku.viena is perdozavimo pasekmiu , kaip vaiku apsigimimai, be to vitaminas A llabai sunkiai salinamas is organizmo, nes yra tirpus riebaluose.
Atsakyti
Pritilo diskusija. Negi niekas nebegeria roaccutano? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desbild @ 2013 06 26, 09:50)
Pritilo diskusija. Negi niekas nebegeria roaccutano? smile.gif

vasara gi
Atsakyti
Yra gi gerenciuju ir vasara g.gif
Atsakyti
ar yra besigydanciu votis su Roa?
Atsakyti
Labukas, aprimo forumas g.gif
Hm, o įdomu, jei pagerčiau vit.a paprasto, kažin gal pagerėtų situacija??
Atsakyti
QUOTE(Neeilinė @ 2013 07 11, 16:07)
Labukas, aprimo forumas g.gif
Hm, o įdomu, jei pagerčiau vit.a paprasto, kažin gal pagerėtų situacija??

Pabandykit. Nieko juk neprarasit mirksiukas.gif
Atsakyti