Sveikos ,merginos .
Man 23 metai ,spuogų turiu tik nuo 20 .Buvo ir labai bloga situacija ir geresne .Diane kontraceptikai padėjo labiausiai . Nutraukus kontraceptikus vėl atsinaujino liga po kažkur 6 menesių. Šiandien buvau pas dermatologą (Norvegijoje) ,paaiškino ,kad tai suagūsiųjų spuogai ir labai sunku pasakyti nuo ko jie atsiranda ir kaip pagyditi .Mano veido oda sakė yra 1-o laipsio spuogotumo ,bet būtent šiandien ji tikrai geriau atrodo nei paparsatai ,na kaip specialiai
. Šiuo metu geriu Diane jau antrą menesį ir situacija gerėja tik tiek ,kad randeliai taip greitai negyja ir veidas demėtas vis dar . Bet dermatologas man psiūlė gyditis Roaccutane
Man šitie vaistai vos ne kaip radiacija .
Labai stiprūs ir nemanau ,kad mano spuogotumui reikalingi .Įkelčiau foto ,nes įdomi Jūsų visų nuomonė ir ar man čia vienai taip tik atrodo .
Per kur galėčiau įkelti pora savo veido odos foto ? Na ir ar tikrai suaugusiųjų spuogai su niekuom daugiau nepagydomi kaip tik su šiais vaistais ? Jei Diane padeda ,tai gal priežstis hormonuose ,gal yra kokia kita išeitis ? Skaičiau ,kad po Roaccutane negali gimdyti vaikučiu ir jie dar gali turėti apsigiminų,ar tai tiesa ? Nes vaikučiu neturiu ir greitu metu noriu tūrėti.