Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

tepkit kuo daugiau , jei jau nepadeda ir net suskilineja iki krauju, tai Nauris man israses gaminamo tepalo (kazkoks su hormonais), tai va tas iskarto sutvarko sita reikala. Tiek kad jo prireike gal pora kartu.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 05 27, 15:00)
tepkit kuo daugiau , jei jau nepadeda ir net suskilineja iki krauju, tai Nauris man israses gaminamo tepalo (kazkoks su hormonais), tai va tas iskarto sutvarko sita reikala. Tiek kad jo prireike gal pora kartu.

Koks pavadinimas jo, kokia sudetis? Reiketu gal zinot ekstra atvejui ;D
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 05 27, 14:17)
Koks pavadinimas jo, kokia sudetis? Reiketu gal zinot ekstra atvejui ;D

oi zinokit nezinau, pavadinimo gi irgi nera, nes gaminamas. O ka jis ten ant recepto pakeverzojo tai as neiveikiau niekaip biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As turėjau cutivate ir cutibaza, maisydavau juos pusiau ir tepdavau, kai jau labai sutrukinedavo oda ranku. Vienas is ju hormoninis, kitas paprastas, yra vaistinese.
Atsakyti
Labukas. Ilgokai užtrukau, kol perskaičiau visas temas. Žiūriu temukė biški apmirus, bet gal pabandysim atgaivint smile.gif
Taigi, susigundžiau ir aš šituo Roaccutane... Pirmiausia aišku perskaičiau info.lapelį, tai buvau pakraupus nuo šalutinių ir aplamai. Bet kuo toliau skaičiau temas, tuo vis labiau pradėjau žavėtis šituo vaistu. Nėra jau taip blogai, odos sausumą ir tuos visus pamaudenimus galima iškęsti dėl gero rezultato. Tik vat neaišku, kaip reaguotų mano organizmas į juos, nes kažkada bandžiau gerti KT, bet teko skubiai nutraukti, nes pasireiškė gal pusė šalutinių, buvau ne juokais išsigandus, todėl sakiau daugiau jokių KT. Bet gal nebūtų pan. situacija su šiais vaistukais?
Tik vat neaišku, ar išvis kažkas man juos išrašytų, nes neaišku, kaip mano odos būklė palyginus su Jūsų. Spuogai, inkštirai ir pan.blogybės nuo senų senovės kankina, būna ir baltų, ir juodų ir visokių guziukų, aišku naudoju kasdien pudras, nes negalėčiau nesidažius iš namų išeit. Oda visa nelygi. Iš arti pasižiūrėjus, nėra jaučiu švarios poros nei vienos. Plius nugara, pečiai - baisus vaizdas, spuogeliai, šašeliai... Nenulaikau nagų nepadraskius. Negaliu žiūrėt ir nepakenčiu spuogų, tai vis išspaudžiu. O šašelius paskui krapštinėju. Žinau, kad blogai, bet kitaip negaliu.
Buvau kažkada pas gyd., nes buvo labai pablogėjimas, pūliuojančios negyjančios žaizdelės per visą veidą, kūną, tai išsigydžiau kažkokiu tepaliuku (nepamenu pav.), bet visos tos vietos, kur tepdavau, paskui išbalo, atrodė baisiai... Dabar taip baisiai nėra, bet vistiek jau atsibodo kovot su šita nesąmone. Nei kažką atviresnio apsirengt, nei pasidegint, gėda tiesiog nuo tokios odos, o žmonės žiūri kaip į ateivį.
Bėda ta, kad dabar gyvenu kitam mieste ir nenoriu persirašinėt poliklinikoj, o čia kažin ar yra koks privatus kabinetas, pas kosmetologes eit nenoriu, su tais valymais turėjau jau ne kokios patirties...
Žodžiu, esu pasimetus, norisi jau kažko rimto imtis, nes atsibodo negyvai. Didelį kompleksą turiu dėl šitos bėdos, tik atsikėlus einu prie veidrodžio ir pastoviai nusivylimas, nes vis nauji spuogai kasryt, oda baisi... Manau suprantat mane puikiai.
Galvoju gal reikia kažkokį uždarą albumą sukurt, kur galima būtų įdėt foto, norėčiau savo parodyt ir palygint su jūsų.
Sorry, kad tiek daug prirašiau, gal kas nepatingės perskaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeilinė @ 2013 06 12, 11:19)

1. Kontraceptikai yra kontraceptikai, ten gi hormonai. Roacutanas niekuo nesusijes su kontraceptikais.
2. Man pačiai nebuvo tragedijos, didžiausia tragedija ant nugaros, bet ją galėjau pridengti. O šiaip daug kas nustebo, kad aš išviso kažką geriu, tipo - keli spuogai ko tu čia nori. Bet kai tie spuogai stovi 2-3 savaites, net neišpūliuoja, o tokie kieti guzulai... Žodžiu daktaras mane palaimino ir paskyrė, sugėriau ir esu labai patenkinta. Jei reikėtų gerčiau dar kartą.
3. Kad oda pataps lygi tai nesitikėkite. Man asmeniškai labai išryškėjo raukšlės, visos duobutės likę nuo spuogų. Bet šias vietas puikiai tvarko heluronas su botulinu.
4. O kur Jūs gyvenate? Daug čia mūsų lankosi Vilniuj pas dermatologus, Kaune taip pat. Prisirašyti nebūtina, galite privačiai.
Atsakyti
Nu aš youtubėj prisižiūrėjau video apie šitą vaistą, tai ten tragiški veidukai beveik visur, užtai ir abejoju, ar man kas išrašytų... Dabar pradėjau naudot kažkurioj temoj minėtas priemones natūralias, gal kažkas pasikeis, labai noriu tikėt. Bet jei ne, tai ant rudens ieškosiu kažkokio privataus kabineto ir prašysiu Roaccutane, kas belieka... Turbūt tektų į Kauną važiuot, arčiausiai būtų. Vistiek dabar ant vasaros nesinori gert. O yra dar čia geriančių?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 06 14, 00:24)
1. Kontraceptikai yra kontraceptikai, ten gi hormonai. Roacutanas niekuo nesusijes su kontraceptikais.
2. Man pačiai nebuvo tragedijos, didžiausia tragedija ant nugaros, bet ją galėjau pridengti. O šiaip daug kas nustebo, kad aš išviso kažką geriu, tipo - keli spuogai ko tu čia nori. Bet kai tie spuogai stovi 2-3 savaites, net neišpūliuoja, o tokie kieti guzulai... Žodžiu daktaras mane palaimino ir paskyrė, sugėriau ir esu labai patenkinta. Jei reikėtų gerčiau dar kartą.
3. Kad oda pataps lygi tai nesitikėkite. Man asmeniškai labai išryškėjo raukšlės, visos duobutės likę nuo spuogų. Bet šias vietas puikiai tvarko heluronas su botulinu.
4. O kur Jūs gyvenate? Daug čia mūsų lankosi Vilniuj pas dermatologus, Kaune taip pat. Prisirašyti nebūtina, galite privačiai.

Ka konkreciai darot su heluronu ir botulinu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 06 14, 19:11)
Ka konkreciai darot su heluronu ir botulinu? smile.gif

nu o ka daryt? Botulinas paralyzuoja raumenis (kad nesilankstytu kakta lotuliukas.gif ), o heluronas uzpildo rauksles. As esu viena rauksle taip tvarkiusis (iki roacutano gerimo), dabar vel reiketu.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 06 14, 21:26)
nu o ka daryt? Botulinas paralyzuoja raumenis (kad nesilankstytu kakta  lotuliukas.gif ), o heluronas uzpildo rauksles. As esu viena rauksle taip tvarkiusis (iki roacutano gerimo), dabar vel reiketu.

na as galvojau del randeliu gal kazka..
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 06 14, 20:33)
na as galvojau del randeliu gal kazka..

randus taip pat uzpildo heluronu ir iskelia juos i virsu.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 06 14, 21:40)
randus taip pat uzpildo heluronu ir iskelia juos i virsu.

Kokia kaina sito reikalo? smile.gif
Atsakyti