Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

Na, kaip sekas visiems, kas geriat? As kol kas niekuo pasigirti negaliu, geriu jau menesi, bet beria dar labiau nei pries roa... verysad.gif baisu ir kazkur iseiti, nezinau net ka galvot, nes pirma kursa geriant, tokio pablogejimo nebuvo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 05 02, 09:16)
Na, kaip sekas visiems, kas geriat? As kol kas niekuo pasigirti negaliu, geriu jau menesi, bet beria dar labiau nei pries roa...  verysad.gif  baisu ir kazkur iseiti, nezinau net ka galvot, nes pirma kursa geriant, tokio pablogejimo nebuvo...  verysad.gif

As geriu menesi su puse, lygiai suejus menesiui nuo vaistu pradzios pradejo labai metyt giluminiais, todel nuotaikos sugadintos,grazus oras,o net tuo pasidziaugt negaliu ,kai visa spuoguota verysad.gif Bet nieko, pradzia juk sunkiausia buna smile.gif bet pastebejau, kad netaip oda sauseja kaip pacioj pradzioj, tik va nuotaiku svyravimas akivaizdus viena akimirka verkt norisi is liudesio, kita is dziaugsmo,be jokios priezasties.
Atsakyti
QUOTE(Onioni @ 2013 05 02, 15:03)
As geriu menesi su puse, lygiai suejus menesiui nuo vaistu pradzios pradejo labai metyt giluminiais, todel nuotaikos sugadintos,grazus oras,o net tuo pasidziaugt negaliu ,kai visa spuoguota  verysad.gif Bet nieko, pradzia juk sunkiausia buna  smile.gif bet pastebejau, kad netaip oda sauseja kaip pacioj pradzioj, tik va nuotaiku svyravimas akivaizdus viena akimirka verkt norisi is liudesio, kita is dziaugsmo,be jokios priezasties.

Mane meto ir giluminiais, ir su baltom virsunelem, tai tikrai jokios nuotaikos, nei kur eiti, nei ka daryti norisi. Su nuotaikom tas pats, bet manau, kad jos nekokios, nes taip atrodau dabar verysad.gif o po kiek geriat? As geriu 30mg i diena, galvoju ar ne per maza doze...
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 05 02, 13:32)
Mane meto ir giluminiais, ir su baltom virsunelem, tai tikrai jokios nuotaikos, nei kur eiti, nei ka daryti norisi. Su nuotaikom tas pats, bet manau, kad jos nekokios, nes taip atrodau dabar  verysad.gif  o po kiek geriat? As geriu 30mg i diena, galvoju ar ne per maza doze...

As irgi geriu po 30mg i diena 20 ryte,10 vakare.Bet uz savaites eisiu pas gydytoja ,tai ziuresiu ka jis pasakys.Bet kaip supratau is visos randamos informacijos internete, iskaitant ir youtube ,tai pablogejimas yra butinas geriant siuos vaistus, todel kantrybes smile.gif O kartais jums tu giluminiu neskauda?nes as kai prisilieciu tai jauciu skausma doh.gif o kaip del soliariumo?Nes dabar visa balta vaikstau kaip vaiduoklis ir dar zinoma ,ant baltos odos labiau matosi tie raudoni bjaurybes .
Atsakyti
QUOTE(Onioni @ 2013 05 02, 16:40)
As irgi geriu po 30mg i diena 20 ryte,10 vakare.Bet uz savaites eisiu pas gydytoja ,tai ziuresiu ka jis pasakys.Bet kaip supratau is visos randamos informacijos internete, iskaitant ir youtube ,tai pablogejimas yra butinas geriant siuos vaistus, todel kantrybes smile.gif O kartais jums tu giluminiu neskauda?nes as kai prisilieciu tai jauciu skausma doh.gif  o kaip del soliariumo?Nes dabar visa balta vaikstau kaip vaiduoklis ir dar zinoma ,ant baltos odos labiau matosi tie raudoni bjaurybes .

Aha, as taip pat kiek skaiciau, tai tas pablogejimas labai daznai kam buna, bet man buvo netiketa, nes sakau, pirma karta geriant atrodo po pirmos tabletes pradejo tvarkytis veidas.. giluminius tai skauda siek tiek, bet nera, kad butu stiprus skausmas, na toks iprastas spuogo skausmas biggrin.gif i soliariuma tai jokiu budu negalima, as naudoju savaiminio idegio putas, o veida tepu krempudra, tai nevaikstau balta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onioni @ 2013 05 02, 14:40)
As irgi geriu po 30mg i diena 20 ryte,10 vakare.Bet uz savaites eisiu pas gydytoja ,tai ziuresiu ka jis pasakys.Bet kaip supratau is visos randamos informacijos internete, iskaitant ir youtube ,tai pablogejimas yra butinas geriant siuos vaistus, todel kantrybes smile.gif O kartais jums tu giluminiu neskauda?nes as kai prisilieciu tai jauciu skausma doh.gif  o kaip del soliariumo?Nes dabar visa balta vaikstau kaip vaiduoklis ir dar zinoma ,ant baltos odos labiau matosi tie raudoni bjaurybes .

jo i soliariuma jokiu budu negalima ir aplamai saules reikia vengt ir saugotis:)
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 05 02, 16:55)
Aha, as taip pat kiek skaiciau, tai tas pablogejimas labai daznai kam buna, bet man buvo netiketa, nes sakau, pirma karta geriant atrodo po pirmos tabletes pradejo tvarkytis veidas.. giluminius tai skauda siek tiek, bet nera, kad butu stiprus skausmas, na toks iprastas spuogo skausmas biggrin.gif i soliariuma tai jokiu budu negalima, as naudoju savaiminio idegio putas, o veida tepu krempudra, tai nevaikstau balta smile.gif

Tai Jus kaip suprantu kartojat kursa? O kas po pirmo kurso buvo blogai,neisnyko visiskai ar buvo tik laikinas pagerejimas?
Papildyta:
O kaip ,pavyzdziui, del rukymo,turi kokios itakos kai geri roa? Pati nerukau, tik seip smalsumo delei idomu ar ka nors itakoja.
Atsakyti
QUOTE(Onioni @ 2013 05 03, 11:29)
Tai Jus kaip suprantu kartojat kursa? O kas po pirmo kurso buvo blogai,neisnyko visiskai ar buvo tik laikinas pagerejimas?
Papildyta:
O kaip ,pavyzdziui, del rukymo,turi kokios itakos kai geri roa? Pati nerukau, tik seip smalsumo delei idomu ar ka nors itakoja.

Taip, kartoju. Po pirmo kurso mazdaug 1,5metu nebuvo jokiu problemu, isties turejau tobula oda wub.gif na keli spuogeliai jei iskildavo, tai niekas ju net nepastebedavo, nors paciai atrode jau baisu.. bet su laiku, per kazkur ~5men viskas atsinaujino, is pradziu nezymiai paberdavo, po to pastebejau, kad instiru atsirado visoj odoj, veliau ir giluminiai sugrizo.. ilgai nelaukiau, nes labai nenorejau i pradine padeti sugrizti (kai pradejau pirma kursa), tad kartoju dabar.
del rukymo nezinau, pabandykit pasiskaityt angliskuose puslapiuose, ka zmones sako, bet pati as parukau kartais, jokio poveikio nepastebejau. smile.gif nors siaip rukymas odai negerai, sendina greiciau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgleG: 03 gegužės 2013 - 22:03
Pablogejimas ir pas mane buvo, net puoliau i nevilti del to.. bet dabar viskas kol kas geryn, lietai, bet gereja...
Ir taip nesinoretu kartoti sio kurso verysad.gif bet speju reiks, ne daug metu nieko nedariau...
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 05 04, 00:39)
Pablogejimas ir pas mane buvo, net puoliau i nevilti del to.. bet dabar viskas kol kas geryn, lietai, bet gereja...
Ir taip nesinoretu kartoti sio kurso  verysad.gif  bet speju reiks, ne daug metu nieko nedariau...

Kiek laiko teses pablogejimas ir kiek mg geriate? smile.gif
Atsakyti
Patarkit kokią gerą daktarytę Vilniuje 4u.gif Roa baigiau prieš mėnesį ( septynių mėn kursas) ir beria mane jau taip kaip prieš geriant doh.gif Visi įmanomi vaistai išbandyti, nebežinau į katrą pusę bėgti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernis_ @ 2013 05 07, 17:59)
Patarkit kokią gerą daktarytę Vilniuje  4u.gif  Roa baigiau prieš mėnesį ( septynių mėn kursas) ir beria mane jau taip kaip prieš geriant  doh.gif  Visi įmanomi vaistai išbandyti, nebežinau į katrą pusę bėgti  verysad.gif

O kai roa geret irgi bere? Kiek esu isbandziusi Vilniuje labai brangiai ima uz konsultacija pas odos gydytoja, o ir naudos jokios verysad.gif kituose miestuose siulau pasizvalgyti,nezinau ar tiesa,bet kiek esu skaicius N.Grusauskas vienas geresniu Lietuvoj.O Vilnius - Kaunas tikrai nemilziniskas atstumas smile.gif
Atsakyti