QUOTE(Onioni @ 2013 04 20, 09:46)
Sveikos.Geriu Roa jau 5 savaites.Praejus menesiui po kurso labai pradejo bert ne vien veida,bet ir nugara Beveik menesi turejau palyginti svaria oda,o dabar geda net kur iseit..Ka jus tepat ant paciu spuogu,nes as naudoju DUAC ,bet tas kremukas dar labiau issausina oda, ir taip ,kad net neina paskui uzsitept jokiom maskavimo priemonem Beto naudoju iwostin drekinamaji krema alergiskai odai,sakyciau gana neblogas.Ar cia man vienai pasirode,bet pradeo svieset oda,ypatingai rankos ir kaklas
Nuo Duac'o oda svieseja, nes turi benzolio peroksido tas tepaliukas. Tai veidukas tikrai manau tau nuo jo pasvieset galejo. O as tai visa isbalau, nes kol negeriau Roa i soliariuma paeidavau Jei labai sauseja, prasyk gyd, kad pakeistu i kita tepaliuka. As Skinoren'u tepdavaus, tai ir labai sausejo, pakeite kitokiu ir viskas susitvarke
Papildyta:
O del lupu pabandykit kam reikia nusipirkti is euro vaistines A+D vitaminu vazelino. Net nezinau kaip pavadinti tiksliai Toks nedidelis popierinis pakelis, kainuoja apie 1,5lt. Pigu labai Na man padeda tikrai neblogai
QUOTE(Inesssssita @ 2013 04 23, 00:45)
Nuo Duac'o oda svieseja, nes turi benzolio peroksido tas tepaliukas. Tai veidukas tikrai manau tau nuo jo pasvieset galejo. O as tai visa isbalau, nes kol negeriau Roa i soliariuma paeidavau Jei labai sauseja, prasyk gyd, kad pakeistu i kita tepaliuka. As Skinoren'u tepdavaus, tai ir labai sausejo, pakeite kitokiu ir viskas susitvarke
Papildyta:
O del lupu pabandykit kam reikia nusipirkti is euro vaistines A+D vitaminu vazelino. Net nezinau kaip pavadinti tiksliai Toks nedidelis popierinis pakelis, kainuoja apie 1,5lt. Pigu labai Na man padeda tikrai neblogai
Papildyta:
Ka pakeitet i Skinorena?
beje dar vienas klausimelis- kaip manot ar galima eit i pirti, baseina geriant roa? neissauses baisiai oda? ar galbut kaip tik greiciau 'prasivalys'?
QUOTE(EgleG @ 2013 04 23, 11:34)
Ka pakeitet i Skinorena?
beje dar vienas klausimelis- kaip manot ar galima eit i pirti, baseina geriant roa? neissauses baisiai oda? ar galbut kaip tik greiciau 'prasivalys'?
Aš buvau ir baseine ir pirtyje, nieko nenutiko.
QUOTE(Rianka @ 2013 04 23, 15:04)
Aš buvau ir baseine ir pirtyje, nieko nenutiko.
Kaip reagavo oda? papasakokit placiau.
QUOTE(Onioni @ 2013 04 23, 15:54)
Kas nors is cia jau daretes tyrimus?kokie rezultatai?Manuosius jau atsiunte ,tai biluribinas virsija norma,kai turi but 5-22,tai pas mane 29.Tikiuosi nieko blogo nebus, tik kazkaip baisu,kad tik nenutrauktu roa daktaras..
As dariausi. Viskas normos ribose. Tik cholesterolis nezymiai padidejes, tai gydymo nenutrauke
Gal atsilieps mergina, kuri rase man del roaccutane i az Netycia istriniau zinute...
QUOTE(EgleG @ 2013 04 23, 12:34)
Ka pakeitet i Skinorena?
I tepala gaminama vaistinej, su eritromicinu kazkoks. Bet labai geras kolkas mano odai
QUOTE(EgleG @ 2013 04 23, 15:49)
Kaip reagavo oda? papasakokit placiau.
Na sunkiausia nepilinguoti odos, nes negalima, mano tai labai jautriai reaguoja. O baseine nuo chlorkos aisku sausieji, iskart tepu riebiu kuno sviestu (TBS) ir kol kas ok, vaikstu kas sekmadieni i basejna ir i pirti, tai nieko baisaus kol kas
QUOTE(Inesssssita @ 2013 04 23, 23:41)
I tepala gaminama vaistinej, su eritromicinu kazkoks. Bet labai geras kolkas mano odai
gal galit tiksliai parasyti koks cia tepaliukas?
QUOTE(EgleG @ 2013 04 23, 23:12)
gal galit tiksliai parasyti koks cia tepaliukas?
Raso Cr. Erytromycini 2%- 25,0. Atrodo taip, sunku rasta iskaityti Atnesiau i vaistine recepta, ir pagamino kita diena Cia jau tik gydytoja gali israsyti manau. Bet jis visiskai nesausina, kas man labai patinka
Papildyta:
Internete skaiciau, kad eritromicinas yra antibiotikas, tinka aknei gydyti, padeda kovoti su infekcijomis ir naikina nemazai bakteriju.
O kaip jums merginos inkstirai geriant Roa? Ar mazeja kieknors? Idomu kaip jie gali dingti is odos, kazkaip vis atrodo, kad jie pasalinami tik mechaniskai.. Bet gydytoja sake, kad ju ir nebebus. Na bent jau zymiai maziau. Nes dabar spuogu nebera, vienas kitas tik atsiranda retai, bet inkstiru tik truputy maziau pastebiu. Noriu kad ir tu slykstuku nebebutu.. O dar kai pilinguoti negalima.. Tai padeda tik vonioj pagulejimas, issivalo matyt poros kazkiek