Kaip ir reiketu, bet siandien sestadienis, o veiksmu norisi imtis jau dabar Kazkaip labai abejoju ar sis lupu balzamas geresnis uz Carmex? Gal zinai kur galima jo isigyti?
Skaitineju, kad kaip ir gerai butu medumi tepti ir taukmedzio sviestu/aliejumi? Gal ka apie tai girdejote?
QUOTE(Kumpiz @ 2013 04 20, 11:59)
Kaip ir reiketu, bet siandien sestadienis, o veiksmu norisi imtis jau dabar Kazkaip labai abejoju ar sis lupu balzamas geresnis uz Carmex? Gal zinai kur galima jo isigyti?
Skaitineju, kad kaip ir gerai butu medumi tepti ir taukmedzio sviestu/aliejumi? Gal ka apie tai girdejote?
nu zinok sako geresnis ir brangus jis, jei gerai pamenu ar camelijoj ar gintarinej dabar tam uriagui akcija 25proc.
QUOTE(Kumpiz @ 2013 04 20, 12:08)
Ok aciu! Pameginsiu paieskoti ir nusipirkti! Gal kas dar turite kokiu patarimu?
saltalankio aliejaus pabandykit patept, tiek kad nusidazys labai nuo juo.
pagalvojau, kad turetu tikti viskas kas tinka prie nudigimu http://www.vaistai.l...os-130g-n1.html
QUOTE(Kumpiz @ 2013 04 20, 13:29)
Ok, del nusidazymo nera problemu, nes svaitgali vis tiek teks namie praleisti. Nors kita vertus, reikes ji nuplaut pirmadieni, o lupas slapinti ir trinti maziausiai norisi
Tai gal kiek rizikingas variantas.
Gal dar kas turit kokiu patarimu? Aciu!
Tai gal kiek rizikingas variantas.
Gal dar kas turit kokiu patarimu? Aciu!
As naudoju ta uriage vazelina, kuri tau patare ir sviestmedzio sviesta. Abu dalykai uriage naudoju diena, o sviestmedi tepu nakciai. Tai galima sakyti, kad lupos nei sauseja, nei raudonuoja net geriant Roa
Nusipirkau ta Panthenol Spray odos putu, bet raso, kad jame yra vitamino A, nors nemanau, kad tai pakenks - vis tiek cia tik lupom patept. Ka manot?
Taip pat nusipirkau ir sviestmedzio sviesto, tai po papurskimo meginsiu tept
Uriage dabar nepirkau, nes vien sviestmedi meginsiu tepliot per savaitgali o gal vertejo ir uriage nusipirkt? Bet kaip tada man cia tepliot viska reketu?
Uriage dabar nepirkau, nes vien sviestmedi meginsiu tepliot per savaitgali o gal vertejo ir uriage nusipirkt? Bet kaip tada man cia tepliot viska reketu?
QUOTE(Kumpiz @ 2013 04 20, 16:44)
Nusipirkau ta Panthenol Spray odos putu, bet raso, kad jame yra vitamino A, nors nemanau, kad tai pakenks - vis tiek cia tik lupom patept. Ka manot?
Manau, kad nepakenks, juk tik isoriskai naudosi O svietsmedis tikrai pades ir be Uriage. As Uriage naudoju vien del to, kad dienos metu su savimi kartu nesinesioju viso didelio indelio sviestmedzio
QUOTE(EgleG @ 2013 04 21, 17:28)
O jums nera pleiskanu atsirade? Kaip kovojat su tuo?
kOL kas ne, bet skaiciau atsiranda pas kitas. Pas mane plaukai tiesiog tokie pasidare, kad galima kelias dienas neplaut. Reikia gal tiesiog sampuna pakeist - sausiems plaukams?
QUOTE(Kumpiz @ 2013 04 20, 10:34)
Sveiki,
naudoju Roa jau apie 3 menesius. Pries kokias 3 dienas lupu oda stipriai pradejo luptis, dabar turiu skaudancias, kiek patinusias raudonas lupas. Esu vyras, o atrodo, kad esu RYSKIAI pasidazes lupas.
Nuadojau Carmex visalaika, pora dienu jo neturejau ir kaip tik tas dienas vaiksciojau lauke svieciant pavasarinei saulei, tepiau tik paprasta NIVEA vazelina vyrams.
Stai kaip atrodo mano lupos:
tie balti taskeliai - negyva oda. Realybeje atrodo dar raudonesnes. Dabar nei normaliai dantis issivalysi, nei i dusa nueisi, nei apsiskusi , o pirmadieni i mokslus ir pas dantise.
Gal kas susidure su panasia problema ir galetu pagelbeti?
naudoju Roa jau apie 3 menesius. Pries kokias 3 dienas lupu oda stipriai pradejo luptis, dabar turiu skaudancias, kiek patinusias raudonas lupas. Esu vyras, o atrodo, kad esu RYSKIAI pasidazes lupas.
Nuadojau Carmex visalaika, pora dienu jo neturejau ir kaip tik tas dienas vaiksciojau lauke svieciant pavasarinei saulei, tepiau tik paprasta NIVEA vazelina vyrams.
Stai kaip atrodo mano lupos:
tie balti taskeliai - negyva oda. Realybeje atrodo dar raudonesnes. Dabar nei normaliai dantis issivalysi, nei i dusa nueisi, nei apsiskusi , o pirmadieni i mokslus ir pas dantise.
Gal kas susidure su panasia problema ir galetu pagelbeti?
Jeigu kas susidursit su tokia prolema, tai zinokit, kad puikiai veikia Panthenol Forte Spray + sviestmedzio aliejus (shea butter).
Po duso patepu su Panthenol, o veliau visalaika teplioju sviestmedzio aliejumi. Zenklus pagerejimas buvo net per nakti.
O jeigu pas ka siaip sauseja ar turkineja lupos, tai sviestmedzio aliejus yra tiesiog wow.