QUOTE(shrabacky @ 2013 04 16, 14:39)
Noriu paklausti dėl veido odos priežiūros - ar visiems ji taip baisiai šerpetoja? Kokias priemones dar naudojate be drėkinančio dieninio kremo? Mano oda yra riebi, bet dehidratuota. Kol kas pasiruošiau tik drėkinantį kremą dienai (gydytoja rekomendavo Eucerin aqua light). Ko gero teks keisti visas priemones, naudotas iki šiol, nes dabar jos bus per stiprios, sausins veidą dar labiau.
Sausėjo baisiai pradžioje, tad naudojaus stipresnį nei įprastai naudojau drėkiklį + dermatologės skirtas tepalas
Kūnui taip pat teko keisti naudojamas priemones į gerokai stipresnes
Kažkas rašė dėl nuovargio pastovaus, tai noriu pasakyt, jog kai pradėjau gerti buvau katik po nuostabių atostogų, nebuvo jokių net menkiausių nuovargio žymių, bet pradėjus vartot ROA jaučiaus kiekvieną rytą taip lyg būčiau pervargus, neišsimiegojus, nežinia ką vakar veikus, skaudėdavo visi įmanomi raumenys, bėgo kraujas iš nosies labai dažnai(tiesiog šiaip), amžinai norėdavau miego, nes būdavau pikta ir pavargus
Ir šiaip pradžia tikrai sunki buvo, spuogų padaugėja buvo gerokai, bet viskas normalizavosi antro mėnesio pabaigoj kažkur
Dar labai noriu patarti,jog nepamirštumėt kas mėnesį pasidaryt kraujo tyrimų visų tų privalomų
Aš meldžiausi Dievui, kad jis man pasiųstų gerą vyrą... Ir Dievas davė man gerą vyrą. O vyras nesimeldė... Tad jis gavo tai, ką gavo