Tai normaliai (apie kaina). O eilės kaip?
QUOTE(KameHame @ 2013 04 10, 10:24)
Tai normaliai (apie kaina). O eilės kaip?
eiles gyvos, ta prasme ateini ir lauki. Jis viena diena dirba ryte, kita vakare, tai jei jum gaunasi taikykit ryte. Vakare kosmariskai daug zmoniu buna.
Vienu žodžiu, jokio siuntimo nereikia, registracijos nėra, ateini, atsisėdi ir lauki kol pakvies, taip?
Kreipiuosi i kaunietes,niekaip negaliu rast kokiu grafiku dirba N.Grusauskas Azuolyno poliklinikoj,skambinau telefonu -niekas nekelia.o jau sia savaite reikia eit issirasyt nauja vaistu pakuote.Gal zinot kuriom dienom dirba ketvirtadienias ir penktadienias?Buciau labai dekinga,jei kas pasakytumet ))
QUOTE(KameHame @ 2013 04 10, 11:43)
Vienu žodžiu, jokio siuntimo nereikia, registracijos nėra, ateini, atsisėdi ir lauki kol pakvies, taip?
na butent taip
Papildyta:
QUOTE(Onioni @ 2013 04 10, 15:16)
Kreipiuosi i kaunietes,niekaip negaliu rast kokiu grafiku dirba N.Grusauskas Azuolyno poliklinikoj,skambinau telefonu -niekas nekelia.o jau sia savaite reikia eit issirasyt nauja vaistu pakuote.Gal zinot kuriom dienom dirba ketvirtadienias ir penktadienias?Buciau labai dekinga,jei kas pasakytumet ))
o kokiu nr jus skambinot? 200407?
http://118.lt/imones...centras/7791141
Kai suzinosit praneskit ir mum, man reiketu vaika pas ji nuvesti.
QUOTE(Forgete @ 2013 04 10, 14:26)
na butent taip
Papildyta:
Papildyta:
Is penkto karto pavyko prisiskambint ,skambinau siuo numeriu : 837220288.Pasirodo Grusauskas dirba neporinemis dienomis nuo 8 iki 12,tai tikriausiai porinemis nuo 12 iki 18.
QUOTE(EgleG @ 2013 04 12, 19:04)
Ar naudojate krema veidui su spf? Jei taip, tai koki? Svarbu, kad nekimstu poru
Tonalini ar paprasta?
Beja, pigiausia isigyti vaistus dabar galime camelia on-line vaistineje, nuo 60 litu atveza nemokamai, tik blogybe, kad i vaistine, nes reikai parodyti recepta, o iseina man 20+10 mg 121 lt, dabar acijos buvo camelijos vaistinese paprastose, tai man gavosi su 15 proc. nuolaida 140 litu.
Zmones, kam nugara skauda ir sanariai, kaip padedat? sportuoju, na tiesiog kancia kaip nugara skauda
QUOTE(Kotiara @ 2013 04 13, 04:33)
Tonalini ar paprasta?
Beja, pigiausia isigyti vaistus dabar galime camelia on-line vaistineje, nuo 60 litu atveza nemokamai, tik blogybe, kad i vaistine, nes reikai parodyti recepta, o iseina man 20+10 mg 121 lt, dabar acijos buvo camelijos vaistinese paprastose, tai man gavosi su 15 proc. nuolaida 140 litu.
Zmones, kam nugara skauda ir sanariai, kaip padedat? sportuoju, na tiesiog kancia kaip nugara skauda
Paprasta pries einant i lauka.
QUOTE(EgleG @ 2013 04 13, 08:41)
Paprasta pries einant i lauka.
Einant i lauka visada tepu tonalini, kadangi mano sausai odai, tai tik vieno uztenka, ir jis su SPF
QUOTE(Kotiara @ 2013 04 14, 05:56)
Einant i lauka visada tepu tonalini, kadangi mano sausai odai, tai tik vieno uztenka, ir jis su SPF
Koki naudojate?
QUOTE(EgleG @ 2013 04 14, 14:21)
Koki naudojate?
Pradejus gerti ROA, nupirkau CLinique sausai odai, jis kai tepi atrodo labai skystas, bet per 5 minutes viskas isigeria nerikai jokiu papildomai pudru, ir visa diena man laikosi
Siaip man labiau patiko Lancome teint - labai gerai maskuoja, skaiciau, kad merginos ji taip pat naudoja geriant ROA, bet nezinau tikriausiai krema dar koki naudoja, nes man rodos jis sausina oda.