Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(Forgete @ 2013 04 08, 13:45)
kiek kainuoja tie tepaliukai, o nauda buna vos vos ir tai kol tepi  doh.gif

Oj, čia jau net nėra kalbos! Tepaliukas mėn 50-60 lt + veido valymas 90 lt, o kosmetologė dar parekomendavo prausikli ir kremuką už 150 lt..... Ir taip kiekvieną kart:išrašo tepaliuko, liepia darytis kuo dažniau veido valymus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 04 08, 14:16)
matau jus is Kauno, dauguma vaikscioja pas Nauri Grušauską, Ažuolyno klinikoj, Petrausko g.

o ka Vilniuje galit parekomenduot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 04 08, 15:08)
o ka Vilniuje galit parekomenduot? smile.gif

Aš pas Jūratę Grigaitienę Vilniuje gydausi (GK klinika). Man ji labai patiko, protinga gydytoja. Tiesa, Roa iš karto tikrai nerekomendavo, aš ir pati jo labai bijojau. Išbandėm tepaliukus, intensyvią impulsinę šviesą (IPŠ) (tai padėjo, bet gal po pusmečio problema sugrįžo), antibiotikus...ir tada ėmiausi Roa. Kol kas tikrai nesigailiu.
Atsakyti
Sakykit, kai geret/geriat Roa, po kiek laiko pradejot didinti doze?
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 04 08, 21:39)

man startavo nuo didIausios ir vis mazyn mazyn
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 04 08, 21:39)

Aš startavau nuo 20 mg, po to gal po mėnėsio ar dviejų mėn. vienam mėnesiui buvo pakelta iki 30 mg, paskui vėl po 20 mg keletą mėn., paskui 10 mg, o paskutinį mėn. 3 k. į savaitę po 10 mg.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuke @ 2013 04 08, 20:19)
Aš pas Jūratę Grigaitienę Vilniuje gydausi (GK klinika). Man ji labai patiko, protinga gydytoja. Tiesa, Roa iš karto tikrai nerekomendavo, aš ir pati jo labai bijojau. Išbandėm tepaliukus, intensyvią impulsinę šviesą (IPŠ) (tai padėjo, bet gal po pusmečio problema sugrįžo), antibiotikus...ir tada ėmiausi Roa. Kol kas tikrai nesigailiu.

kUR RANDASI SI KLINIKA? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2013 04 08, 22:32)
kUR RANDASI SI KLINIKA?  blush2.gif

Gedimino pr. virš Kristianos, šalia Novotel viešbučio.
Tiesa, ji dirba ir Santariškėse.
Pa'google'inkit, manau, rasit tikslias koordinates
Atsakyti
Man irgi pirmai isbande viska, kai pirma karta israse ROA, tai pabijojau gerti, gydytoja pasitaike tokia, akd nieko normaliai nepasake, nepaaiskino, o kai perskaciau internete, tai issigandau, kuriam laikui po antibiotiku ir pastoviu kosmetologes paslaugu (ozonoterapija) buvo viskas praeje, o pries du menesiu vel na tau. Tada rekomendavo Grusauska Kaune, kuris viska labai aiskiai isdeste, papasakojo viska nuo A iki Z. Tikrai neliko abejoniu smile.gif

Jau baigiu pirmus pakelius. Kaip suprantu, gydytojai ivairiai skyria. Grusauskas nuo didesnes tikriausiai, nes dabar 30 mg geriu. Bet kaip zinome priklauso nuo svorio. Kiek teko skaityti, kitiems duoda ir nuo 10 ir veliau ziuri ar yra efektas.

Beja dar norejau paklausti, kadangi man atrodo, akd mano darbingumas labaaai sumazejo, pastoviai prie lovos traukia, ar kam tai buvo, gal dar ka geret energijai (ar cia tiesiog ilga ziema smile.gif)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotiara @ 2013 04 08, 22:12)
Man irgi pirmai isbande viska, kai pirma karta israse ROA, tai pabijojau gerti, gydytoja pasitaike tokia, akd nieko normaliai nepasake, nepaaiskino, o kai perskaciau internete, tai issigandau, kuriam laikui po antibiotiku ir pastoviu kosmetologes paslaugu (ozonoterapija) buvo viskas praeje, o pries du menesiu vel na tau. Tada rekomendavo Grusauska Kaune, kuris viska labai aiskiai isdeste, papasakojo viska nuo A iki Z. Tikrai neliko abejoniu smile.gif

Jau baigiu pirmus pakelius. Kaip suprantu, gydytojai ivairiai skyria. Grusauskas nuo didesnes tikriausiai, nes dabar 30 mg geriu. Bet kaip zinome priklauso nuo svorio. Kiek teko  skaityti, kitiems duoda ir nuo 10 ir veliau ziuri ar yra efektas.

Beja dar norejau paklausti, kadangi man atrodo, akd mano darbingumas labaaai sumazejo, pastoviai prie lovos traukia, ar kam tai buvo, gal dar ka geret energijai (ar cia tiesiog ilga ziema smile.gif)

4u.gif

O privačiai ėjote pas Naurį? Įdomu, kiek kainuoja vizitas blush2.gif Jau dabar svarstau, gal atšaukt vizitą pas Samulėnienę ir tiesiai pas jį traukti.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 04 09, 10:56)
O privačiai ėjote pas Naurį? Įdomu, kiek kainuoja vizitas blush2.gif Jau dabar svarstau, gal atšaukt vizitą pas Samulėnienę ir tiesiai pas jį traukti.... g.gif

Tai kiek zinau jis visus privaciai ima. kainos vyrauja kai kurie sako 40-50, nemanau, kad daugiau paims :)paklauskit - tikrai sakys.
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 04 09, 09:56)

as mokejau pirma karta 40lt, visi kiti kartai nemokami
Atsakyti