Įkraunama...
Įkraunama...

Roaccutane (III dalis)

QUOTE(Kotiara @ 2013 04 06, 23:53)
Naudoju drekinamus kremus, lupa pastoviai tepu su paprastu lupu balzamu.
Makijazo pagrinda visada tai pat naudoju su SPF

Man veidas pradejo iskart gerete, bet tiek kur buvo giluminiai taip ir stovi, neskauda nieko jie, bet tiesiog kol kas yra.

Man kai sportuoju irgi nugara skauda

Tai pat pastebejau, kad galva galima reciau plauti, bet per iproti vis tiek kiekviena diena planu (mano neilgi)

Gal pasidalinam  kur pigiau pirkti jas? gal kas bande internete per vaistines?

4u.gif

Patarciau tikrai neplauti galvos kas diena smile.gif kai geriau pirma kursa taip pat taip dariau ir plaukai baisiai issausejo, pradejo slinkti.. Po to kovojau su tuo gerus puse metu, kol apsitvarke. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 04 07, 08:10)
Patarciau tikrai neplauti galvos kas diena smile.gif kai geriau pirma kursa taip pat taip dariau ir plaukai baisiai issausejo, pradejo slinkti.. Po to kovojau su tuo gerus puse metu, kol apsitvarke.  4u.gif

nemanau, kad tai susije. as neoliviau kasdien, betplaukai vistiek slinko.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 04 07, 10:24)
nemanau, kad tai susije. as neoliviau kasdien, betplaukai vistiek slinko.

na daznas plovimas dar labiau sausina plauka.. o geriant roa ir taip viskas isdziuna, taip, kad papildomas plovimas tikrai nelabai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 04 07, 09:40)
na daznas plovimas dar labiau sausina plauka.. o geriant roa ir taip viskas isdziuna, taip, kad papildomas plovimas tikrai nelabai gerai  mirksiukas.gif

tai ziurint su ko plauni.

Man sausumas ir slinkimas visai dingo, o taip patogu buvo
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 04 07, 11:08)
tai ziurint su ko plauni.

Man sausumas ir slinkimas visai dingo, o taip patogu buvo

o kaip siaip veidas, kokia situacija? smile.gif
Atsakyti
Negaliu neplauti, nes trumpi plaukai, sukuosenos nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleG @ 2013 04 07, 10:45)
o kaip siaip veidas, kokia situacija? smile.gif

jau nebe toks sausas, nepleiskanoja, oda vis dar plona, labai matosi visos rauksles. Pries Roacutana turejau pora botulino injekciju su helurono uzpilu, noreciau ir dabar, bet kol kas dar nedristu. Nes pati oda siaip dar jautroka, jei bandau pasidepiliuoti ka nors su depilaitorium, ilgai buna raudona, su vasku dar nedepiliuoju.
Atsakyti
Susidomejau situo dalykeliu :/ kaip suprantu jis yra receptinis... kur perkat? kaip gaunat?
Buvau pora kart pas dermatologes bet nieko gero neisraso tik kokiu miltuku ar suspensiju kurios visiskai nepadeda ;/ jau 5 metai kovoju su giluminiais spuogais doh.gif
Atsakyti
Aš ir tik dabar užmačiau šią temą bigsmile.gif Mergaitės, brūkštelkite pavardes dermatologų, pas kuriuos lankotės, kurie skiria šį vaistą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 04 08, 14:15)
Aš ir tik dabar užmačiau šią temą bigsmile.gif Mergaitės, brūkštelkite pavardes dermatologų, pas kuriuos lankotės, kurie skiria šį vaistą 4u.gif

matau jus is Kauno, dauguma vaikscioja pas Nauri Grušauską, Ažuolyno klinikoj, Petrausko g.
Atsakyti
Aha, jau perskaičiau ankstesniuose puslapiuose ax.gif Na šio mėn pab. vis tik laukia pakartotinis vizitas pas Samulėnienę (anksčiau lankiausi pas Razukevičių, kurio "panacėja" buvo DUAC lotuliukas.gif ). O jeigu ji ir vėl man paskirs Differin (efektas - 0), liepsiu eit kakų! Ir važiuosiu pas Naurį! Pavargau jau su tų kremukų ir tepaliukų teplionėm, veidas nusėtas giluminiais spuogais, visas nusėtas krateriais (randai) it mėnulis.
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 04 08, 14:42)
Aha, jau perskaičiau ankstesniuose puslapiuose ax.gif Na šio mėn pab. vis tik laukia pakartotinis vizitas pas Samulėnienę (anksčiau lankiausi pas Razukevičių, kurio "panacėja" buvo DUAC  lotuliukas.gif ). O jeigu ji ir vėl man paskirs Differin (efektas - 0), liepsiu eit kakų! Ir važiuosiu pas Naurį! Pavargau jau su tų kremukų ir tepaliukų teplionėm, veidas nusėtas giluminiais spuogais, visas nusėtas krateriais (randai) it mėnulis.

kiek kainuoja tie tepaliukai, o nauda buna vos vos ir tai kol tepi doh.gif
Atsakyti