Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 24, 13:22)
Bet taip yra paprastoje parduotuvėje su asmenine žinute. Aš klausiu apie internetinę. Ar aš ką ne taip supratau g.gif ?

ne as pirkau ne internetu,o parduotuveje smile.gif pas mane zinutes nebuvo smile.gif
Atsakyti
o lektuvelis uz 14.70 gaunasi sis:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 24, 14:18)
va toki
user posted image
gaunasi kaina 35

Fantastika thumbup.gif . Va, tokios kainos iš lietuvių jau nesityčioja.
Mes tokį turim su kur kas mažesne nuolaida pirkę.
Atsakyti
tai ir as uz mazesne pirkau: turiu jau siuksliaveze pirkta uz 49.99 (gerai kad ir nupirkau daba net ner) tada sunkvezimi uz 44litukus (cia kai buvo -40) o daba nu ejau i parduotuve visai kitko- tai gerai kad pinigus buvau pasiemumsi iskeisti- butu neuzteke biggrin.gif nuo vyro paslepiau lotuliukas.gif dar turim uz 39.99 rinkinuka iskylos- va misliju jei tagaleciau dar viena agaut (bet jau nenoriu varyt dievo imedi- bet bandysiu ryt pavaziuot is ryto iki bazes- jei vaikas apsveiks ir nebus tks nelaimingas... unsure.gif
Papildyta:
nes dabar tai baisoka ir vaziuot- maziukas tik arbatyte gerai ir snaudzia... vyras su sirguliuku tikrai nepasiliks...
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 24, 14:30)
tai gerai kad pinigus buvau pasiemumsi iskeisti- butu neuzteke biggrin.gif  nuo vyro paslepiau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet va kaip skiriasi parduotuvių asortimentas. Laimei pas mus nebuvo tos greitosios karsta.gif...
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2013 01 24, 11:45)
O as noreciau princeses mergaitems su tikrais plaukais,tos naujesnes nelabai

user posted image

bet jau ju tokiu nebera nebent is devetu, as irgi toku rinkinuku noreciau wub.gif wub.gif wub.gif
nupirkau is muti okia sviesiaplauke princese wub.gif wub.gif wub.gif laukiu siuntinuko, tikiuois ryt jau paciupinesim su mazaja wub.gif

QUOTE(Klepesova @ 2013 01 24, 12:18)
va toki
user posted image
gaunasi kaina 35
Papildyta:
ir toki- gaus sunenas ne siuksliaveze o va toki nes daba 2 turiu:

user posted image
irgi 35 mokejau

tokie rinkinukai kam reikia klaipedoje tikrai yra liepojos g maximoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2013 01 24, 13:45)
O as noreciau princeses mergaitems su tikrais plaukais,tos naujesnes nelabai

user posted image

Tokiu rinkinuku yra tik devetu pirkt. nauji buvo parduodami pan. prie 4metus. Tada pora rinkinuku pirkau savo dukrytei.
Papildyta:
QUOTE(rurbe @ 2013 01 24, 13:38)
sveiki,

gal patartumet kur nusipirkti Lego Duplo autobusa 5636 ?
niekur nerandam  ax.gif  gal kas nors kur nors uzmate.
buciau dekinga  4u.gif

yra pirkt mytoys.de mirksiukas.gif
Atsakyti
As nebespejau is muti tos princeses.Kiek mokejot uz ja,jei ne paslaptis?
Neturiu paypal korteles,dar nemoku pirkt, o vyras jau nebesileidzia i kalbas.Pirk,kas Lietuvoje yra.
Atsakyti
oi, greiciau praeitu savaitgalis ir baigtusi kalbos, kur koks lego su dviguba akcija biggrin.gif Klepesova, speju, mindaugo maximoje buvote?
as sau ramiai paskaiciuoju, kiek kainuoja nuvaziavimas iki kitos maximos, ir niekur nevaziuoju smile.gif nors siandien pro akropoli vaziavau ir neuzsukau thumbup.gif

baisu, kai pagalvoji, tikrai legoholikes mes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 24, 12:45)
Tokiu rinkinuku yra tik devetu pirkt. nauji buvo parduodami pan. prie 4metus. Tada pora rinkinuku pirkau savo dukrytei.

o kiek tada kainavo naujas rinkinukas siaip idomumo delei

QUOTE(musyte08 @ 2013 01 24, 12:55)
As nebespejau is muti tos princeses.Kiek mokejot uz ja,jei ne paslaptis?

iki siol mastau permokejau, nepermokejau lotuliukas.gif viena diena permokejau, kita jau ne lotuliukas.gif bet reikejo sakyti noriu arba ne, nes rase, jau tipo 3 mamos laukia jos biggrin.gif o bijojau deretis, kad paskui del keliu lt visai nelikciau be PRINCSES wub.gif
uz ta princese karuna biggrin.gif , riuzava grazu vezimuka , 18 vnt trikampiu kaladeliu ir arklio pakintkus (REIK dabar arklio ir karietos) sumokejau 30 lt.

biggrin.gif vyras vos infarkto negavo suzinojes kiek uz princese paklojau lotuliukas.gif

QUOTE(n/a @ 2013 01 24, 13:02)
nors siandien pro akropoli vaziavau ir neuzsukau  thumbup.gif

bigsmile.gif biggrin.gif kazkas negerai jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 24 sausio 2013 - 15:08
Tai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2013 01 24, 13:08)
Tai nedaug

biggrin.gif kokie mieli sie zodziai man, reiks vyrui juos parodyti hihihi.gif
vien us princese ir vezimuka 22 norejo, bet pamasciau tuo paciu siuntimu jau uz 18 kaladeliu ir pakintus 8 lt primoketi verta
Atsakyti