Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 24, 10:20)
sakau maziam rinkites, policijos masina, masina su liutu ar princese su karieta ir arkliuku  biggrin.gif kadangi pas mus visur tik arkliai, jodineja mano chebra, miega su arkliais,tai sako imk princese su arkliu,vistiek zmonos reikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai abiem pasiemiau,kaina superine po 48lt gavosi  thumbup.gif

lotuliukas.gif gerai vaikai masto lotuliukas.gif zmona princese ir dar su arkliu priedo thumbup.gif man labai grazus tie rinkiniai su princesem, bet mano maze nemegsta princesiu, net i kalbas nesileidzia doh.gif jai tik masinos, traukiniai, lektuvai... o mamai princesiu norisi, nors tu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kaip šiandien su nukainuotais duplo situacija Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonrisita: 24 sausio 2013 - 12:48
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 23, 23:23)
4627 duplo dezhe paemem (rygoj ji 10 lt pigesne maximoj - 9,99lato kainuoja)

4u.gif

Dabar aišku biggrin.gif

QUOTE(Natele @ 2013 01 24, 08:25)
mano truputi mazesne, bet irgi smulkiasias kaladeles delioja ant pado lygiai taip pat, kaip ir duplo, taip kad figureles irgi nemaiso, tik sunkiau su pastatytais daiktais - nemoka dar atsargiai.

Mano, kai nori, moka ir atsargiai(na, ne kaip suaugęs, bet bent jau stengiasi), bet pastaruoju metu specialiai pradėjo viską griauti. Griauna ir sako: - Sesė sakys niuniuniu, sesė sakys negalima gjauti, sesė bajs mejgyte, sesė duos pej sikna, mejgytė negeha- o akys blizga blogietiškai, o rankos ir kojos vykdo griaunamąją veiklą devil.gif, o liežuvis tik mala lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(meya @ 2013 01 24, 12:44)
lotuliukas.gif gerai vaikai masto  lotuliukas.gif zmona princese ir dar su arkliu priedo  thumbup.gif man labai grazus tie rinkiniai su princesem, bet mano maze nemegsta princesiu, net i kalbas nesileidzia  doh.gif jai tik masinos, traukiniai, lektuvai... o mamai princesiu norisi, nors tu ka  lotuliukas.gif

O aš savo mergytei neperku princesių, nepatinka dėl sijonų. Tai jau tikrai mama negera blink.gif . O dabar tą karietą jau turim(kažkas klausė- mokėjau 13 Lt, tik arklys patrintais šonais, nenulaiko galvos, o spalva gelstelėjusi), tai beveik ir reikėtų princesės g.gif . Bet jau nenoriu įsitraukti dar ir į princeses duplines, ir taip daug norų doh.gif
Papildyta:
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 24, 01:27)
jau e-maximoje 30 % nuolaida lego yra smile.gif

O kaip suprasti, ten nuo nuolaidos dar duoda papildomus 30 proc. ?
Atsakyti
QUOTE(meya @ 2013 01 24, 12:44)
lotuliukas.gif gerai vaikai masto  lotuliukas.gif zmona princese ir dar su arkliu priedo  thumbup.gif man labai grazus tie rinkiniai su princesem, bet mano maze nemegsta princesiu, net i kalbas nesileidzia  doh.gif jai tik masinos, traukiniai, lektuvai... o mamai princesiu norisi, nors tu ka  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 24, 13:10)

O kaip suprasti, ten nuo nuolaidos dar duoda papildomus 30 proc. ?

taip,nes pvz tas princese rinkinukas kainavo 104lt, nukainuotas buvo iki 69lt, o su nuolaida kasoje gavosi 48lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 24, 13:13)
lotuliukas.gif  biggrin.gif
taip,nes pvz tas princese rinkinukas kainavo 104lt, nukainuotas buvo iki 69lt, o su nuolaida kasoje gavosi 48lt bigsmile.gif

Bet taip yra paprastoje parduotuvėje su asmenine žinute. Aš klausiu apie internetinę. Ar aš ką ne taip supratau g.gif ?
Atsakyti
sveiki,

gal patartumet kur nusipirkti Lego Duplo autobusa 5636 ?
niekur nerandam ax.gif gal kas nors kur nors uzmate.
buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
O as noreciau princeses mergaitems su tikrais plaukais,tos naujesnes nelabai

user posted image

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 24, 14:22)
Bet taip yra paprastoje parduotuvėje su asmenine žinute. Aš klausiu apie internetinę. Ar aš ką ne taip supratau g.gif ?

apie sms nieko nesake mama, tai manau be jos. tai internetineje pardeje duoda tik30% jokiu papildomu neduoda schmoll.gif
Atsakyti
Pempe, nuo šiandien visą savaitgalį ta akcija visiems, nebereikia žinutės smile.gif. Akcijos sumuojasi, net pačioj parduotuvėj ant iškabų parašyta, retai kada galima pamatyti tokį akį džiuginantį užrašą thumbup.gif . Aš pirkau savo mergaitei kitą žaislą, ne lego, buvo nukainotas nuo 70 Lt iki 40 Lt ir dar su 30 proc nuolaida išėjo 28 Lt thumbup.gif .

O tos princesės su tikrais plaukais ir man labai patinka wub.gif .
Papildyta:
QUOTE(rurbe @ 2013 01 24, 13:38)
sveiki,

gal patartumet kur nusipirkti Lego Duplo autobusa 5636 ?
niekur nerandam  ax.gif  gal kas nors kur nors uzmate.
buciau dekinga  4u.gif

Šitas autobusas pasidaręs deficitinis, prekybcentriuose jo jau senokai nėra... Galima rasti tik žaislų parduotuvėse arba firminėse Lego parduotuvėse (Akropolyje ir Panoramoj), bet ten jau teks sumokėti rimtą kainą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 24 sausio 2013 - 13:50
QUOTE(Pelene @ 2013 01 24, 00:40)
Visai nebera akciju ne vienam LEGO rinkiniui  blink.gif ir rinkiniu sumazeje- pvz to keleivinio lektuvo, kur buvau ikelus net nebera...

akcijos yra ir sumuojasi sokiai.gif
siandien apsipirkau- nors nieko kaip ir nereikejo- nors prizadejau sau nebepirkti- bet nesusivaldziau doh.gif
nupirkau city sunkvezimi (toki turim jau dovanai kam nors) kaina pradine 68.99 veliau akcija 49.99 daba da nuo tos sumos nuolaida ir gaunasi 34.99litukai tai kazkur 50proc nuo pradines sumos smile.gif dar ir greitaja paemiau- va kokia as ...
toliau paemiau lektuveli kur visi taip reklamavot kad pigiai nu nelabai gal pigiai man isejo- jo kaina buvo uzgriozta 29.99 toliau oranzine kaina20.99 tai minusuot 6gaunasi 14.70...ten taas kur vandens...
daugiau akcijiniu rinkiniu pas mus kaip ir nebuvo
misliju dar gal kur nuvaziuot- bet sunus atkrito- tai jauciu pasuosiu- dukra gimtadieniui gaus greitaja ir monstre biggrin.gif
Atsakyti
uhh norisi parduotuviu (maisto ir gyvuneliu) ir noriu dar princeses karietos, noriu mikes pukuotuko tilto ir namo!
bet tai pas mus nera jokiu tokiu nuolaidu, tikiuosi kokia savaite veliau bus... nors vyras manau nelabai apsidzhiaugs jei bus lotuliukas.gif

ohhh jei pas ka bus "lishnas" koks rinkinukas mielai perpirkciau 4u.gif
Atsakyti
va toki
user posted image
gaunasi kaina 35
Papildyta:
ir toki- gaus sunenas ne siuksliaveze o va toki nes daba 2 turiu:

user posted image
irgi 35 mokejau
Atsakyti