Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Renacio @ 2013 01 23, 23:43)
šitą seriją aš prisimenu  wub.gif  kaip varvinau seilę žiūrėdama kataloge  blush2.gif  bet gi jau per didelė buvau  lotuliukas.gif

Nesąmonė, negalima būti per dideliai tokiam grožiui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 23, 23:55)
Nesąmonė, negalima būti per dideliai tokiam grožiui schmoll.gif

tada taip atrodė biggrin.gif o ir kainos kosminės ax.gif lyg žaislais nebežaidžiau g.gif bet brolio lego mašinas konstravau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 23, 21:53)
Labai gražu, labai, o koks padas bigsmile.gif

Taiva, to pado tai labai noreciau. Jau isivaizduoju, kaip Friends mergaitems nama statytume ant jo smile.gif Baseiniukas, kelias masinai ant jo... Radau toki Ebay, bet nori uz ji labai daug- 30 euru doh.gif Radau ir visa nama uz 60 euru pardavineja. Yra pas tevus likes tas turtas, bet ten kaip ir mazosios seses nuosavybe, neiseina pasisavint blush2.gif Bet padariau isvada- pardavinet Lego dabar neverta, reikia palaukti 20 metu, tada ohoho kiek dabartiniai rinkinukai kainuos. Tas pats ir su advento kalendoriais, kai pasiziuriu, kokios senesniu kainos... doh.gif Va, ir verslo planas. Nors man tai sirdis neleidzia Lego parduot, nors turim nemazai nejudinamu. Beje, as irgi nemaza jau buvau, gal 13-14kos, bet zaisdavom pamenu su draugem. Su zaislais irgi nebezaidziau. Bet lego kitas reikalas thumbup.gif
Atsakyti
jau e-maximoje 30 % nuolaida lego yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 24 sausio 2013 - 01:27
QUOTE(Pelene @ 2013 01 23, 23:32)

Mano 2m10men sunus sian visa popiete su sese zaide sitais gyvuniukais. Tai cia vaikas vaikui nelygu nuo kada zaist. Zaidzia mano mazasis tiek smulkiais lego, tiek duplo- priklauso nuo jo noru smile.gif

mano truputi mazesne, bet irgi smulkiasias kaladeles delioja ant pado lygiai taip pat, kaip ir duplo, taip kad figureles irgi nemaiso, tik sunkiau su pastatytais daiktais - nemoka dar atsargiai.
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 23, 23:38)
Pagooglinau kas tas lego system. Oho kokių fainų rinkinukų buvo  bigsmile.gif . Patiktų mano jaunuoliui toks

user posted image

Atrodo senučiukė serija, tik jau tingiu  blush2.gif  ieškot kada ji buvo leidžiama.

Va visa info, tokiu dalyku pagal numeri visada ieskau wikia psl. http://lego.wikia.co...eep_Reef_Refuge
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 23, 23:53)
Jis gana trumpai ir buvo ten, man rodos, atsirado vėliau nei kiti rinkiniai. Gal tik vienintelę dėžę ir turėjo, kurią nupirkot  smile.gif .

Aš manau kad gal ne prašlavė e-maximoj, o tiesiog išėmė tuos rinkinius pardavėjai  g.gif . Ai, bet ką čia spėliot irnesakyk.gif.

Manyciau, kad likuti ispardave, nes pas mus lapkriti, prasiusiom paemiau nukainuotus tuos lektuvus, o paskutine dezute moteris manes uzklause, kur radau, tai paeme vistiek, kad ir aplamdyta buvo.
Papildyta:
QUOTE(Pelene @ 2013 01 24, 00:02)
Jei taip buvo, vadinas cia man likimas padovanojo ta proga  bigsmile.gif Matytumet, kaip mano maziausias vaikis kasdien nesiojas paveiksliuka lektuvo su orouostu, kuri turejo gaut  verysad.gif Tai dziaugsmo bus jam bent mazesni lektuva gavus  thumbup.gif

O kodel lapkriti manes nepraset to lektuvo g.gif , nepamenu, bet garsiai cia aptarinejom. Ko gero pigiau pirkau.
Atsakyti
QUOTE(meya @ 2013 01 23, 22:59)
Cia tikrai Lego Duplo, ne Scala  schmoll.gif Beje, ne tokia sena serija, 2001 metu. paziureti galit cia Duplo Dolls Turim lelyte su geltona suknyte, mano dicke gavo dovanu, kai jai buvo 2 metukai. Bet nesudomino visai, per didele ta lelyte su Duplo zaist, kieta tokia. Ten foto i zalias kedutes isodinti iprasti Duplo zmogeliukai, tai matosi dydis mazdaug  mirksiukas.gif lelyte pasistato ant Duplo pagrindo, kaladeliu. daiktai taip pat. O Scala buvo tokios Barbiu tipo lelytes, turim viena issaugoje. Jos mazesnes uz sitas, bet didesnes uz Bellvile  4u.gif

geras, nebuvau maciusi situ dar! o maniau, kad duplo visus zmogiukus pazistu hihihi.gif supainiojo mane ju baldai - spinteles, lekstutes, atrodo tai kaip scala, bet aisku nuotraukoje dydziu neivertinsi smile.gif
tik va kokio dydzio tada sitos buvo, jei didesnes uz scala ir uz bellvile? g.gif
QUOTE(meya @ 2013 01 23, 23:29)
O as pati is Lego System prisimenu Paradisa serija.
Turejom vaikystej sita nama, dar kelis rinkinukus su arklidem. Jau paaugle buvau, bet vis prisesdavau su sese pazaist  blush2.gif Grozis  wub.gif Tikri mergaitiski rinkiniai. Po to ilga laika nieko panasaus mergaitisko nebuvo, isskyrus Bellvile serija, bet ten zmogeliukai didesni, ne tas pats, kas iprastiniai Lego.

mano pirmasis (ir vaikysteje vienintelis) lego tai toks buvo:user posted image
gavau 3 ar 4 klaseje per gimtadieni nuo klasiokiu wub.gif ir detaliu visai mazai, bet oi kiek zaidimu ir statymu budavo biggrin.gif dar yra daugiau nei puse detaliu issaugotu smile.gif
tai is tu senesniu system man paradisa labai patinka, kiti tik kai kurie. Man siuolaikiniai tai labai net faini, tiek city (siuksliaveze, lektuvai, kt - tikrai idomus), tiek ypatingesnes serijos (karibu piratai, ziedu valdovas ir kt - nebutinai visa serija grazu, bet kai kurie rinkiniai tikrai nerealus smile.gif ).
va, pvz., man sitas vaizdas nerealus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 24, 09:55)
va, pvz., man sitas vaizdas nerealus:
user posted image

Nerodo nuorodeles ax.gif
Atsakyti
kaip keista, nes man rodo g.gif

nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 24, 09:09)
Nerodo nuorodeles  ax.gif

man irgi nerodo
Atsakyti
Aš jau po Maximos biggrin.gif . Vis tik Ukmergės maximoj dar yra vienas atpigintas Lego - Pelenė su karieta. Tai jei kam aktualu galima už superinę kainą nupirkt. Ir yra trijų rūšių Unico rinkinukai su Hello Kitty atpiginti. Su kitokiais gyvūnėliais pilna kaina. Beje, jau yra naujųjų Friends rinkinukų, kur kaina apie 35 Lt - karatistė, burtininkė, su arkliuku (berods Olivija) ir t.t. Tik tų gyvūnėlių maišiukuose, aišku, nėra. Sau pirkau tik nediduką Duplo 5645 lauktuvėms vienam vaikiukui. Dar norėjau daktarytės su mašinyte, bet nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 24, 06:55)
geras, nebuvau maciusi situ dar! o maniau, kad duplo visus zmogiukus pazistu  hihihi.gif supainiojo mane ju baldai - spinteles, lekstutes, atrodo tai kaip scala, bet aisku nuotraukoje dydziu neivertinsi smile.gif
tik va kokio dydzio tada sitos buvo, jei didesnes uz scala ir uz bellvile?  g.gif

na, ju nelabai ir priskirsi prie Duplo zmogeliuku pagal dydi smile.gif mazdaug 16 cm musiske lelyte Lisa, prie jos buvo maza lelyte- kudikis, tai ta siek tiek mazesne uz Duplo zmogeliukus, o i maitinimo kedute, kur lelytei skirta, telpa ir zmogeliukai. Bet nesudomino maniskiu nei vienos ta lele, nors tikrai labai miela ir kokybiska, kaip ir visi Lego zaislai. Na, bet maniskes ne is tu, kur labai su lelem zaidzia, tai gal del to. Va, tokia musu lelyte user posted image
Atsakyti
QUOTE(meya @ 2013 01 24, 11:58)

wub.gif labai miela wub.gif

Nu ir as maximoi buvau lotuliukas.gif
sakau maziam rinkites, policijos masina, masina su liutu ar princese su karieta ir arkliuku biggrin.gif kadangi pas mus visur tik arkliai, jodineja mano chebra, miega su arkliais,tai sako imk princese su arkliu,vistiek zmonos reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai abiem pasiemiau,kaina superine po 48lt gavosi thumbup.gif

Paziurejau tai akropolio maximoi dar viai yra ka pasirinkti is Duplo,bet palauksiu velyku kai bus 40proc nuolaida biggrin.gif
Atsakyti