QUOTE(meya @ 2013 01 23, 22:59)
Cia tikrai Lego Duplo, ne Scala
Beje, ne tokia sena serija, 2001 metu. paziureti galit cia
Duplo Dolls Turim lelyte su geltona suknyte, mano dicke gavo dovanu, kai jai buvo 2 metukai. Bet nesudomino visai, per didele ta lelyte su Duplo zaist, kieta tokia. Ten foto i zalias kedutes isodinti iprasti Duplo zmogeliukai, tai matosi dydis mazdaug
lelyte pasistato ant Duplo pagrindo, kaladeliu. daiktai taip pat. O Scala buvo tokios Barbiu tipo lelytes, turim viena issaugoje. Jos mazesnes uz sitas, bet didesnes uz Bellvile
geras, nebuvau maciusi situ dar! o maniau, kad duplo visus zmogiukus pazistu
supainiojo mane ju baldai - spinteles, lekstutes, atrodo tai kaip scala, bet aisku nuotraukoje dydziu neivertinsi
tik va kokio dydzio tada sitos buvo, jei didesnes uz scala ir uz bellvile?
QUOTE(meya @ 2013 01 23, 23:29)
O as pati is Lego System prisimenu Paradisa serija.
Turejom vaikystej sita nama, dar kelis rinkinukus su arklidem. Jau paaugle buvau, bet vis prisesdavau su sese pazaist
Grozis
Tikri mergaitiski rinkiniai. Po to ilga laika nieko panasaus mergaitisko nebuvo, isskyrus Bellvile serija, bet ten zmogeliukai didesni, ne tas pats, kas iprastiniai Lego.
mano pirmasis (ir vaikysteje vienintelis) lego tai toks buvo:
gavau 3 ar 4 klaseje per gimtadieni nuo klasiokiu
ir detaliu visai mazai, bet oi kiek zaidimu ir statymu budavo
dar yra daugiau nei puse detaliu issaugotu
tai is tu senesniu system man paradisa labai patinka, kiti tik kai kurie. Man siuolaikiniai tai labai net faini, tiek city (siuksliaveze, lektuvai, kt - tikrai idomus), tiek ypatingesnes serijos (karibu piratai, ziedu valdovas ir kt - nebutinai visa serija grazu, bet kai kurie rinkiniai tikrai nerealus
).
va, pvz., man sitas vaizdas nerealus: