Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(n/a @ 2013 01 23, 22:30)
ten kur erikiux nuotraukoje (man vel necituoja  doh.gif ) tai lego scala

Tokio net pavadinimo neteko girdėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 23, 22:38)
Bet matyt nepakankamai efektyvi akcija buvo, tai nusprendė visiems žaislams akciją daryt ir panaikino daugumą nukainavimų, tik beviltiškiausius rinkinius paliko  biggrin.gif .

Na netikiu,kad neefektyvi- liko tik 2nepilni puslapiai lego, kai buvo gal 4puslapiai , jei ne daugiau. Ziuriu ir gaisrines stoties nebera, ir keleivinio lektuvo. Realiai, gerai praslave per ta laika LEGO, kol buvo kainos mazesnes...
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 23, 22:40)
Visai nebera akciju ne vienam LEGO rinkiniui  blink.gif ir rinkiniu sumazeje- pvz to keleivinio lektuvo, kur buvau ikelus net nebera...

Jis gana trumpai ir buvo ten, man rodos, atsirado vėliau nei kiti rinkiniai. Gal tik vienintelę dėžę ir turėjo, kurią nupirkot smile.gif .

Aš manau kad gal ne prašlavė e-maximoj, o tiesiog išėmė tuos rinkinius pardavėjai g.gif . Ai, bet ką čia spėliot irnesakyk.gif.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 23, 18:46)
kaip jum  Duplo  g.gif

user posted image

Cia tikrai Lego Duplo, ne Scala schmoll.gif Beje, ne tokia sena serija, 2001 metu. paziureti galit cia Duplo Dolls Turim lelyte su geltona suknyte, mano dicke gavo dovanu, kai jai buvo 2 metukai. Bet nesudomino visai, per didele ta lelyte su Duplo zaist, kieta tokia. Ten foto i zalias kedutes isodinti iprasti Duplo zmogeliukai, tai matosi dydis mazdaug mirksiukas.gif lelyte pasistato ant Duplo pagrindo, kaladeliu. daiktai taip pat. O Scala buvo tokios Barbiu tipo lelytes, turim viena issaugoje. Jos mazesnes uz sitas, bet didesnes uz Bellvile 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 23, 23:25)
Bet dar karteli pasakau, kad cia Lego friends rinkinukai(smulkios detales), nes viena mamyte galvojo, kad cia duplo. Jei tinka, tada paliksiu Jums vezliuka ir voveryte(dar viena mamyte tik katytes norejo). Mano tevelis pasirodo skris i Vilniu arba vasario pacioj pabaigoj arba kovo pradzioj  smile.gif
Papildyta:

Jo, as supratau, kad tao mazos detalytes, aciu kad perspejot. Labai jau jie grazus, negaliu praleisti progos, bus ateiciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 23, 22:53)
Jis gana trumpai ir buvo ten, man rodos, atsirado vėliau nei kiti rinkiniai. Gal tik vienintelę dėžę ir turėjo, kurią nupirkot  smile.gif .

Aš manau kad gal ne prašlavė e-maximoj, o tiesiog išėmė tuos rinkinius pardavėjai  g.gif . Ai, bet ką čia spėliot irnesakyk.gif.

Jei taip buvo, vadinas cia man likimas padovanojo ta proga bigsmile.gif Matytumet, kaip mano maziausias vaikis kasdien nesiojas paveiksliuka lektuvo su orouostu, kuri turejo gaut verysad.gif Tai dziaugsmo bus jam bent mazesni lektuva gavus thumbup.gif

As dar pazistamai parasiau ka tik ir paklausiau, ar tikrai pirmadieni viska MAXIMA atveze, ka turejo atvezt hihihi.gif - sake, viska atveze karsta.gif

O kokiu tikslu jiem rinkinius isimt? unsure.gif Gi palieki pilnas kainas ir tiek...
Atsakyti
4627 duplo dezhe paemem (rygoj ji 10 lt pigesne maximoj - 9,99lato kainuoja)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 23, 20:38)
Pagooglinau kas tas lego system. Oho kokių fainų rinkinukų buvo  bigsmile.gif . Patiktų mano jaunuoliui toks

user posted image

Atrodo senučiukė serija, tik jau tingiu  blush2.gif  ieškot kada ji buvo leidžiama.

Mano keturmete kai pamate sita rinkinuka, pradejo saukti: as noriu, as noriu! bigsmile.gif Man irgi labai mieli tie seni rinkiniai. O sitame ypac daug vandens gyvunu- astuonkojis, rykliai, rajos. O as pati is Lego System prisimenu Paradisa serija. user posted image
Turejom vaikystej sita nama, dar kelis rinkinukus su arklidem. Jau paaugle buvau, bet vis prisesdavau su sese pazaist blush2.gif Grozis wub.gif Tikri mergaitiski rinkiniai. Po to ilga laika nieko panasaus mergaitisko nebuvo, isskyrus Bellvile serija, bet ten zmogeliukai didesni, ne tas pats, kas iprastiniai Lego.
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 23, 23:23)
4627 duplo dezhe paemem (rygoj ji 10 lt pigesne maximoj - 9,99lato kainuoja)

4u.gif

Šaunu, labai simpatiškas rinkinukas smile.gif .

Pelene, tikrai kad tas lėktuvas specialiai jūsų mažyliui buvo atsiradęs wub.gif .

Aš vis taip svajoju kažkada sūnui nupirkt tą oro uostą, dėl kurio seniai svaigo... Bet kita vertus, dabar didžiausias susidomėjimas rinkiniais 14+ ir 16+ ( jų kainos... doh.gif ). Lego parduotuvėj stikliniame stende pastatytas sukonstruotas Lego VW autobusiukas, tai kai sūnus pamatė, vos ne meldėsi prie to stendo prilipęs lotuliukas.gif .

user posted image

Meya, man irgi tie vandens gyvūnai patiko, ypač aštuonkojis smile.gif. O kai parodei Paradisa, tai prisiminiau, kad mano anyta turi išsaugojusi senų lego kaladėlių maišiuką, žaidžia vaikai kai nuvažiuojam, ir ten yra tokia pati palmė, papūgos, tvorelės, tai ko gero ten irgi ta pati serija bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(meya @ 2013 01 23, 23:29)

šitą seriją aš prisimenu wub.gif kaip varvinau seilę žiūrėdama kataloge blush2.gif bet gi jau per didelė buvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meya @ 2013 01 23, 23:29)
O as pati is Lego System prisimenu Paradisa serija. [img
Turejom vaikystej sita nama, dar kelis rinkinukus su arklidem. Jau paaugle buvau, bet vis prisesdavau su sese pazaist  blush2.gif Grozis  wub.gif Tikri mergaitiski rinkiniai.

Labai gražu, labai, o koks padas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meya @ 2013 01 24, 00:29)
Mano keturmete kai pamate sita rinkinuka, pradejo saukti: as noriu, as noriu!  bigsmile.gif Man irgi labai mieli tie seni rinkiniai. O sitame ypac daug vandens gyvunu- astuonkojis, rykliai, rajos. O as pati is Lego System prisimenu Paradisa serija. user posted image
Turejom vaikystej sita nama, dar kelis rinkinukus su arklidem. Jau paaugle buvau, bet vis prisesdavau su sese pazaist  blush2.gif Grozis  wub.gif Tikri mergaitiski rinkiniai. Po to ilga laika nieko panasaus mergaitisko nebuvo, isskyrus Bellvile serija, bet ten zmogeliukai didesni, ne tas pats, kas iprastiniai Lego.

ohhh tokaiis ir man teko pazhaisti 4u.gif
ypach gelytes patikdavo wub.gif
Atsakyti