Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(jonas_k @ 2013 01 23, 21:06)
Kad gal uztektu dvieju - vovere ir vezliuka. Jeigu butuu tik vienas, tai vovere

Bet dar karteli pasakau, kad cia Lego friends rinkinukai(smulkios detales), nes viena mamyte galvojo, kad cia duplo. Jei tinka, tada paliksiu Jums vezliuka ir voveryte(dar viena mamyte tik katytes norejo). Mano tevelis pasirodo skris i Vilniu arba vasario pacioj pabaigoj arba kovo pradzioj smile.gif
Papildyta:
Egzotika, jei ieskosi balto princeses zirgo, ieskok naujesnio, jam galva nesilanksto ir jis yra grazesnis, o pakinktai tinka tie patys mirksiukas.gif

Va tokio zirgo, kur princas joja

user posted image

Turim mes sita visa rinkinuka. O ta, kur galva lankstosi irgi turim LT palike(jei niekam neatidavem) Vasara paziuresiu, ar jis yra musu namuciuose ar jau atidavem kazkam- jei yra, tai galesiu kam reiks padovanot, kad neguletu vargsas be zaidimu draugo.
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2013 01 23, 18:47)
Gali jau ruostis ciupinet, nes mane zada pavezt rytoj iki centro su dezikem... Bet tik po pietu, gali nespet rytoj nukeliaut pas tave  g.gif .

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 23, 20:46)
o pas mus ar yra siu rinkinuku?gal kas matet ? visai mieli  wub.gif

Va apie situos gyvuniukus eina kalba jei ka  4u.gif

Smiltpeliuke rase, kad Vilniaus Akropolyje kazkokioj zaislu parduotuvej mate po 13.99lt 4u.gif
Papildyta:
Del eglutes, tai mes visad puosiam gyva vazone- po to pavasari pasodinam prie namu- dziaugsmas ne vienadienis, o visam gyvenimui wub.gif wub.gif wub.gif ir po to galima lauke jau puosti kitais metais smile.gif

Drauge bute gyvena, bet kasmet vis tiek gyva eglute vazone puosia, o pavasari veza ir miske pasodina biggrin.gif Cia tam, kad eglute butu gyva, kad jos nei ismest, nei sudegint nereiktu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 23 sausio 2013 - 22:18
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 23, 20:46)
]
as tai situ noriu biggrin.gif
kaip jum  Duplo  g.gif
user posted image

O čia tikrai lego duplo?

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 23, 20:49)
sveikos, ilgai masciau reikia ar ne
bet user posted image

turim jau!

Man nerodo nuotraukos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 23, 22:26)

Man nerodo nuotraukos unsure.gif

Ir man nerodo...
Atsakyti
Erikiuxxx, jau kelis puslapius kalbam apie tuos gyvūnėlius, prašom stropiau skaityt šią temą tongue.gif . Ir jonas_k apie savo kalėdinę eglutę jau viską išpasakojo biggrin.gif .

Jonai_k, o tu šitų gyvūnėlių rinkinukų savo berniukams nori? Ne per smulku jiems bus šalia visų duplo?

n/a
, gerai, kad nuraminai dėl Maximos biggrin.gif . Kita vertus, net ir be nukainavimo kai ką reikėtų įsigyt su 30 proc nuolaida, nes mėnesio bėgyje reikės draugų mažiems vaikučiams lauktuvių nešt. Bet pirma patikrinsiu savo atsargų lagaminą biggrin.gif .

Man irgi Editos foto nesimato...
Atsakyti
ten kur erikiux nuotraukoje (man vel necituoja doh.gif ) tai lego scala
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 23, 22:25)
Drauge bute gyvena, bet kasmet vis tiek gyva eglute vazone puosia, o pavasari veza ir miske pasodina  biggrin.gif Cia tam, kad eglute butu gyva, kad jos nei ismest, nei sudegint nereiktu...

Aš porą gyvų eglučių vazonuose šiom dienom mačiau prie konteinerio sad.gif.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 23, 22:28)

Jonai_k, o tu šitų gyvūnėlių rinkinukų savo berniukams nori? Ne per smulku jiems bus šalia visų duplo?
[color=blue]

Tai del to ir rasiau, kad cia ne duplo- nes viena mamyte AZ rase galvodama, kad duplo.

Mano 2m10men sunus sian visa popiete su sese zaide sitais gyvuniukais. Tai cia vaikas vaikui nelygu nuo kada zaist. Zaidzia mano mazasis tiek smulkiais lego, tiek duplo- priklauso nuo jo noru smile.gif
Atsakyti
smiltpeliuke - jo laikiaus laikiaus, bet kad siandien vis tiek ejau i maxima, tai neislaikiau nezvilgtelejusi (bijojau, kad kaip tik bus nukainuotu, o tada ryt pagundai neatsispirsiu biggrin.gif ). tiesa, vienas kazkoks ninjago buvo nukainuotas, bet siaip kas dar pries savaite akcijinio buvo, tai jau pilnom kainom (kalnakasybos sunkvezimis, kemperis kazkoks, duplo princeses). beje, e-maximoje jau irgi tie lego pilna kaina, nors lygtais iki vasario menesio turejo buti nukainavimai, bent jau kazkas kazkurioj temoj taip rase ..
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 23, 22:30)
Aš porą gyvų eglučių vazonuose šiom dienom mačiau prie konteinerio sad.gif.

verysad.gif na bet ka zmones sau galvoja... Matytu mano vaikai, apsiverktu... Jiems taip svarbu, kad eglute augtu, zaliuotu...
Papildyta:
QUOTE(n/a @ 2013 01 23, 22:33)
smiltpeliuke - jo laikiaus laikiaus, bet kad siandien vis tiek ejau i maxima, tai neislaikiau nezvilgtelejusi (bijojau, kad kaip tik bus nukainuotu, o tada ryt pagundai neatsispirsiu biggrin.gif ). tiesa, vienas kazkoks ninjago buvo nukainuotas, bet siaip kas dar pries savaite akcijinio buvo, tai jau pilnom kainom (kalnakasybos sunkvezimis, kemperis kazkoks, duplo princeses). beje, e-maximoje jau irgi tie lego pilna kaina, nors lygtais iki vasario menesio turejo buti nukainavimai, bent jau kazkas kazkurioj temoj taip rase ..

Turejo but iki vasario 4d unsure.gif Nors as ko man reikejo spejau dar savaitgali nusipirkti biggrin.gif Einu patikrint, kokia ten situacija.
Atsakyti
Pagooglinau kas tas lego system. Oho kokių fainų rinkinukų buvo bigsmile.gif . Patiktų mano jaunuoliui toks

user posted image

Atrodo senučiukė serija, tik jau tingiu blush2.gif ieškot kada ji buvo leidžiama.

Dėl Maxės nukainavimų, tai vieni rinkinukai turėjo būt nukainoti iki vasario 2 d., kiti iki sausio 21. Bet matyt nepakankamai efektyvi akcija buvo, tai nusprendė visiems žaislams akciją daryt ir panaikino daugumą nukainavimų, tik beviltiškiausius rinkinius paliko biggrin.gif .
Atsakyti
Visai nebera akciju ne vienam LEGO rinkiniui blink.gif ir rinkiniu sumazeje- pvz to keleivinio lektuvo, kur buvau ikelus net nebera...
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 23, 20:25)

Egzotika, jei ieskosi balto princeses zirgo, ieskok naujesnio, jam galva nesilanksto ir jis yra grazesnis, o pakinktai tinka tie patys  mirksiukas.gif

aciuks.gif uz patarima
Atsakyti