Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Klepesova @ 2013 01 29, 11:49)
manau del spinteles pagamino ir zalius- jus atkreipkite demesi- isididinkite- ar man haliucinacijos ar raudono stalcio dugne irgi zalias padas?????

na taip, is tikro virsutiniame raudoname stalciuje yra dar 1 padas. o tai cia ne ismatavimai?
Dimensions: 24.6 " H x 14.6 " W x 12.2 " D
tik as nelabai suprantu rolleyes.gif
Atsakyti
as taip supratau kad cia pacios spinteles ismatavimai... tik klausimas koks matavimo vienetas
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 29, 11:55)
as taip supratau kad cia pacios spinteles ismatavimai... tik klausimas koks matavimo vienetas

na taip, bet pagal spinteles plota mazdaug galima, manau, susigaudyti ar cia didysis padas, ar mazasis. plius minus atmetus visus tuos krastus. o cia galbut bus coliai unsure.gif
Atsakyti
Kažkas tokio būtų į cm pavertus 62 x 37 x 31. Nedidukė g.gif
Atsakyti
man atrodo, kad mazasis padas, nes kaip bebandau snapelius isdidinus suskaiciuot, tai gaunas apie 30 - mazajam pade lyg 32.
Atsakyti
Tai nenorim, maža spintelė biggrin.gif .
Atsakyti
ne - nenorim- va jei kiekviename stalciuje butu po pada...viso 7 padai... su stalciais- galima butu ir pagalvoti lotuliukas.gif ir tai gerai gerai pagalvoti ar apsimokiau pirkti sia spintele ar tokiu padu N su pailgais mazais padais ir paciam padaryti lego dezes:) juk kampuociu taip pat buna lego detaliu smile.gif
Atsakyti
oi skaiciuotojos, nenori jos mat, per maza ir per mazai padu lotuliukas.gif prajuokinot biggrin.gif

cia prie padu:
user posted image
kazkaip idomiai - net prie zalio pado parasyta, kad jo slapva pilka g.gif ir dar mane tik glumina kainos surasytos g.gif

o va cia prie belville kainu:
ciuozianti princese lotuliukas.gif
as praejusia savaite tokia, nes labai reikejo, pirkau uz 30 lt ir jauciausi labai daug sumokanti (nors neisivaizduoju, kiek belville kazkada kainuodavo musu parduotuvese, tuo metu nesidomejau lego), dabar kazkaip net gera, kad pirkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n/a: 29 sausio 2013 - 14:01
QUOTE(n/a @ 2013 01 29, 15:00)

as praejusia savaite tokia, nes labai reikejo, pirkau uz 30 lt ir jauciausi labai daug sumokanti (nors neisivaizduoju, kiek belville kazkada kainuodavo musu parduotuvese, tuo metu nesidomejau lego), dabar kazkaip net gera, kad pirkau  biggrin.gif

As tokia savo panikei laikau 4u.gif , man irgi grazi. Sunus tik morka, zuiki ir gal paciuzas nusavino... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 29, 14:12)
As tokia savo panikei laikau 4u.gif , man irgi grazi. Sunus tik morka, zuiki ir gal paciuzas nusavino... biggrin.gif

o kiek kainavo tai turbut jau nebezinai?
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 29, 15:13)
o kiek kainavo tai turbut jau nebezinai?

kad as ispakuota, bet kaip nezaista pirkau, gal dar kokios smulkios detalytes truko, nepamenu. Kaina galiu parasyt del idomumo, bet su visiskai nauja dezele ner ko ir lygint 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 29, 14:22)
kad as ispakuota, bet kaip nezaista pirkau, gal dar kokios smulkios detalytes truko, nepamenu. Kaina galiu parasyt del idomumo, bet su visiskai nauja dezele ner ko ir lygint  4u.gif .

idomu smile.gif kazin, kiek tokios kazkada parduotuvese kainavo? nes tas 100 doleriu dabar amazone tai ogogogo, bet cia jau kaip antikvariata pardavineja. gal ir nieko verslo planas biggrin.gif
Atsakyti