Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Renacio @ 2013 01 28, 13:42)
tos krano, kur užbraukta  biggrin.gif
user posted image

jau ziuriu per velu, nes vis tiek nebera to rinkinuko, bet ta dalis kurios truksta, mes turime ju ir is trauinuko vagonu ir siaip esu maciusi, veliau galesiu ideti foto tos detale,s bet ir be jos galima tvirtinti ta kausa, ir tas kablys uzsimautu biggrin.gif vat tam bliui tai reiklainga spec kaladele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 28 sausio 2013 - 16:45
QUOTE(Renacio @ 2013 01 28, 13:42)
tos krano, kur užbraukta  biggrin.gif
user posted image

http://cache.lego.co...ons/4592756.pdf va cia gali pasiziureti ta dali, 6 psl
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2013 01 28, 15:15)
o skelbimuose aš neužtinku nieko pigiau  blush2.gif  labai jau daug už dėvėtus nori..arba aš labai pigiai noriu  lotuliukas.gif
mūsų visi parduotuviniai, per akcijas pirkti, arba dovanų gauti  ax.gif

skelbimuose rasti gera varianta yra ziauriai sunku, per puse metu gal tik kokius pora variantu maciau. aisku, ir as noriu pigiai biggrin.gif:D nes jei jau devetas, tai devetas.
palyginimui - va vakar SM idejo skelbima, 512 lego (smulkiu) detaliu 50 lt. Tai skaiciuojant be siuntimo detale gaunasi 10 ct. Detales - plius minus statybines, nors yra ratu/langu/2 zmoguciai. Bet jos kazkur 15 metu senumo (pagal logotipa/degalines pavadinima ant kaladeliu/langus). Parduotuveje statybiniu rinkiniu galima per akcijas nusipirkti uz kaladele mokant po 13 ct. Tai va mano poziuriu geriau jau tada pagaudyti parduotuvines akcijas ir turet naujas kaladeles, geriau kabinsis, nereiks vargti isplaunant ir t.t.
Bet ta rinkini jau regis ir nupirko, net parai nepraejus smile.gif Tad kam ko reikia..
Atsakyti
Pasak Lietryčio šiandien šventė smile.gif Sausio 28 d. – „Lego“ kaladėlės diena ploja.gif
http://www.lrytas.lt...deles-diena.htm
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2013 01 28, 17:08)
Pasak Lietryčio šiandien šventė smile.gif Sausio 28 d. – „Lego“ kaladėlės diena  ploja.gif
http://www.lrytas.lt...deles-diena.htm

Mergaitės - balius thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 28, 17:19)
dekui, zhiuresim kas ten yra ir kuo pildysis artimiausiu metu 4u.gif
ash kaip narkomane duplo biggrin.gif per shia savaite 3 rinkinius nusipirkau, viena mama parvezhe o man vis maaaazhaaaa
vyras sako nupirk ko nori kad nereiketu i ta parde vazhinet pastoviai , o ash negaliuuuuu - viena nupirkau, kita nupirkau ir mazhai man vis biggrin.gif
noriu dar ir dar ... wishlist ant ~1300 lt  doh.gif

ar tai pagydoma?  g.gif

Oi, galvoju, kad nepagydoma liga, cia jau visam gyvenimui matyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 28, 17:33)
Mergaitės - balius  thumbup.gif
user posted image

lotuliukas.gif thumbup.gif

Kaip čia mes per vėlai sužinojom apie tokią dieną, ta proga galėjom ir į kokį meetą susibėgt bigsmile.gif .

Aš matyt kaip nujausdama šiandien ėmiausi pati konstruot lego... Norėjau atkurti bent keletą rinkinukų tiksliai pagal instrukcijas, tuo pačiu sūnų paskatint prisimint ką jis turi. Po poros valandų maudynių kaladėlių krūvoj skauda sprandą, susukta nugara ir akys išlipusios iš orbitų doh.gif lotuliukas.gif . Koks tai sudėtingas darbas kai visos kaladėlės sumaišytos doh.gif . Kartais 15 - 20 min reikia ieškot kokios mažytės specifinės detalės - nuo įtampos ir galvą spaust pradėjo, ir akys pavargo. Bet užtai koks pasitenkinimas kai randiiii thumbup.gif . Pradėjau statyt kai vaikai miegojo, paskui ir sūnus prisijungė, tai kartu sukritę konstravom, padėdami vienas kitam ieškot trūkstamų detalių wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 28, 18:58)
lotuliukas.gif  thumbup.gif

Kaip čia mes per vėlai sužinojom apie tokią dieną, ta proga galėjom ir į kokį meetą susibėgt  bigsmile.gif .

Aš matyt kaip nujausdama šiandien ėmiausi pati konstruot lego... Norėjau atkurti bent keletą rinkinukų tiksliai pagal instrukcijas, tuo pačiu sūnų paskatint prisimint ką jis turi. Po poros valandų maudynių kaladėlių krūvoj skauda sprandą, susukta nugara ir akys išlipusios iš orbitų  doh.gif  lotuliukas.gif . Koks tai sudėtingas darbas kai visos kaladėlės sumaišytos  doh.gif . Kartais 15 - 20 min reikia ieškot kokios mažytės specifinės detalės - nuo įtampos ir galvą spaust pradėjo, ir akys pavargo. Bet užtai koks pasitenkinimas kai randiiii  thumbup.gif . Pradėjau statyt kai vaikai miegojo, paskui ir sūnus prisijungė, tai kartu sukritę konstravom, padėdami vienas kitam ieškot trūkstamų detalių  wub.gif .

Kaip vaikučiai Jūsų po naktinių nuotykių?
Ką pavyko atkurti?
Atsakyti
Pažiūrėkit, koks grožis thumbup.gif , negalėjau susilaikyti neįkėlus

user posted image
Atsakyti
Fantastiski man tie vaizdeliai wub.gif . Legolande buvo sunku akis atitraukt nuo ju smile.gif
Atsakyti
o man rodos kad ten va toks belive rinkinys 425 nevertas g.gif

user posted image
Atsakyti
sitas namas visada apie 400 kainuodavo, o dabar dar ir retenybe smile.gif mums pasiseke, mazdaug puse jo paveldejom bigsmile.gif
Atsakyti