Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(**edita** @ 2013 01 28, 16:03)
per kokius skelbimus ieskoti?? gal nuorodyte alit atsiusti, buciau labai dekinga  blush2.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Papildyta:

labai aciu 4u.gif

Dar galima skelbimuose pagal miestus ieskot, kuriame gyvenat - buna pvz. tik Kauno zaisliukai, ik Vilniaus...
Atsakyti
user posted image

sveikos, kaip manot lego duplo 5653 uz 89 lt, cia gera kaina?niekur nerandu kainu palygint
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 28, 11:18)
Jūs pati labai pagražėjote thumbup.gif

aciuks.gif flirt.gif

QUOTE(**edita** @ 2013 01 28, 14:57)
gal kas ka turit parduoti nebrangiai lego, kad tiktu mergaitei ???? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

oi, čia visos tik kaupia lotuliukas.gif

o skelbimuose aš neužtinku nieko pigiau blush2.gif labai jau daug už dėvėtus nori..arba aš labai pigiai noriu lotuliukas.gif
mūsų visi parduotuviniai, per akcijas pirkti, arba dovanų gauti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Tomawru @ 2013 01 28, 15:09)
user posted image

sveikos, kaip manot lego duplo 5653 uz 89 lt, cia gera kaina?niekur nerandu kainu palygint

šitą ir aš svarsčiau imt- neimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2013 01 28, 16:09)
user posted image

manau kad labai gera, jei cia litais smile.gif
Atsakyti
jo cia litais
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2013 01 28, 13:09)
user posted image

naujas virs 200 lt kainuoja
cia uz nauja tiek bigsmile.gif as kaledomsnauja su 20 proc pirkau uz 190 lt doh.gif bet toks buvo kaledu senelui noras wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 28 sausio 2013 - 15:32
aciu
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2013 01 28, 17:07)
Dar galima skelbimuose pagal miestus ieskot, kuriame gyvenat - buna pvz. tik Kauno zaisliukai, ik Vilniaus...

mes is Jonavos esam.... abeju ar jus jonavieciu??? o gal??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 26, 00:09)
beja, as savo dukrytes boksta jau esu nufotkinus  tongue.gif gi cia irgi statinys ir dar kiek pastangu kakzada reikejo, kol viena kaladele sulipo su kita
beja, musu dukrytes gimusios tais paciais metais, ta pati menesi ir ta pacia diena  bigsmile.gif  wub.gif
na ka, gavau as plaukuotaja princese jau  thumbup.gif mazyle labiau vezimukas ir katinas suzavejo ir princesei karuna nueme, sake nereikia  biggrin.gif ir uzmigo rankyteje laikydama vezimuka, sako lego vezimukas  lotuliukas.gif snekute mano  wub.gif
Papildyta:

biggrin.gif ne tik statom, bet ir puosiames lego gelytemis  wub.gif tik nejo siandiena graziai pagauti rankyciu, gyvai vaizdas labai linksmas , ypac kai rankytes juda  wub.gif
user posted image

o kaip smagu sutikti bendraamzhe trikraja to zhodzhio prasme! 4u.gif
grazhiai pasipuoshusi gelytem smile.gif musishke tik neseniai atrado ta dzhiaugsma, kasdien kazhka naujo sumasto su lego. bokshtus stato didesnius uzh save - o kai jie krenta juokiasi visa patenkinta.

QUOTE(jonas_k @ 2013 01 27, 15:30)
Kaip gerai kad
O cia va musu bandymas iskelti duplo kelia auksciau

wub.gif

QUOTE(tomiike @ 2013 01 28, 11:44)

kraustausi pas jus gyventi ax.gif nu nerealiai faina

ishvisao per savaitgali tiek grozhiu prideta, nustebino vaiku namai blink.gif
mes apsilankem lego pardeje ax.gif

reikejo dovanos 9tojo gimtadienio progai - user posted image

ir sau i kolekcija:
mociute user posted image

senelis:
user posted image

wub.gif norisi kad mazhe greiciau pradetu sakyti senelis smile.gif nes mociute tai kviecia o seneli ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 28 sausio 2013 - 15:42
Ten trūksta vienos detalės ax.gif mano nuomone, nelabai svarbios smile.gif tai jei toks kainų skirtumas, tai tikrai verta pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(**edita** @ 2013 01 28, 13:35)
aciu
Papildyta:

mes is Jonavos esam....  abeju ar jus jonavieciu???  o gal??? ax.gif

paziurek muti4 ji man atrodo is jonavos
arba siuskis pastu siuntinukus
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2013 01 28, 16:09)

va rygoje yra palyginimu puslapis, tai kaina labai gera
palyginimas
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2013 01 28, 13:36)
Ten trūksta vienos detalės  ax.gif  mano nuomone, nelabai svarbios  smile.gif  tai jei toks kainų skirtumas, tai tikrai verta pirkti  4u.gif

biggrin.gif rasykit kurios truksta, parasysiu kiek svarbi ji biggrin.gif vakar kaip tik statem
Atsakyti