Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

Mūsų greitoji jau ištraukta į dienos šviesą... Vakar vakare kai dėjo abu didžiukai vemt doh.gif verysad.gif ... Visą naktį polkas prašokom, tik paryčiais viskas aprimo. Spėjau snūstelėt valandžiukę, o tada jau mažiukas prieš 7 val 'labas rytas' pasakė ir už rankos iš lovos ištempė doh.gif . Turbūt visos sutiksit, kad tokiomis aplinkybėmis tiesiog būtina praskaidrinti vaikams (ir mamai) nuotaikas naujais žaisliukais biggrin.gif .

Einu akis ganyt į tomiikės foto, jau iš tos vienos matosi, kad kolekcija fanstastiška bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2013 01 28, 10:44)
nepergyvnekit aš irgi rašiau 9sekundės po paildymo irnesakyk.gif čia kaip ebay hihihi.gif  o kainos tai gal ir užlenktos, bet aš teisybę pasakius daugiau niekur neradau, kad kas pardavinėtų po vnt. gyvūnus tvoreles ir pan. visi nori parduoti iškarto krūvą, rinkinį. o kai man iki pilnos laimės trūksta sakykim žirafos tai nepirksiu aš viso rinkinio už šimtą ir daugiau vien dėl jos g.gif na nžn čia aišku kiek žmonių tiek nuomonių, kaip ir lego pardavimų temoj kažkas nuperka senus kosminę kainą, kuri man asmeniškai atrodo tikrai kosminė ir aš nepirkčiau schmoll.gif o tų detalių bus ir bus irnesakyk.gif va jonas man iš panosės irgi visą geležinkelių kilometražą išardė ir dar traukinį nuvarė lotuliukas.gif nu ir nieko friends.gif geriau užeikit pažiūrėkit mano lobynus pagaliau susikėliau foto doh.gif

[url=h

dabr turbūt suprantat kodėl mum rūšiuot reikia lotuliukas.gif

Ne, aš perdaug nepergyvenu tongue.gif , tik pradžioj tas azartas veikia, o paskui prablaivėji lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O jau man, kaip Klepesovai su žaislais console.gif , jei vyras atsisakys apmokėti, daugiau nebus biggrin.gif .

Kaip nuostabiai atrodo Jūsų kolekcija thumbup.gif . Niekad negalvojau, kad kelios žirafos tokį gerą efektą duoda bigsmile.gif . Kieno du vaikučiai panašaus amžiaus, tam ir kolekcijos didesnės reikia drinks_cheers.gif . Va, ir jonas_k turi gerai apsirūpinti, ir man tikrai nepavydu tongue.gif , taigi dviem daugiau reikia 4u.gif . Bus tų kaladėlių, tik pinigų kad užtektų...

Papildyta:

QUOTE(Renacio @ 2013 01 28, 10:56)
oho kiek turto  bigsmile.gif
reiktų MB parodyt, gal tada supras, kad mes ne tiek ir daug turim  cool.gif

Jūs pati labai pagražėjote thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 26, 23:59)
Bet apmaudu, kad ten nėra duplo didžiojo pado. Akropolyje yra, bet nėra nuolaidos.

Smiltpeliuk, padų (ir Duplo, ir pilkų) būna Senukuose, kai trečiadienį kartą per mėnesį būna -30%, tuomet apsimoka juos pirkt, per Senukų nuolaidų traukinį. Kitur Vilniuje nesu mačius jiems didesnės nuolaidos. Jei būna neva nuolaida "viskam" tose specializuotose Lego parduotuvėse, ypač Panoramos, tai padų nei kvapo, sykį gerą pusmetį stebėjau...

Tomiikes lobiai thumbup.gif
Dar labai smalsu Peleniuko pamatyt, kaip tos dėžės namie atrodo, įsivaizduoju, kaip siuntinukas atrodė vyrui įspūdingai, o jau vaikams laimės turėjo būti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga11: 28 sausio 2013 - 12:22
Ačiū, reikės varyti į senukus per nuolaidas medžioti padų doh.gif biggrin.gif tik ar legui būna tos trečiadienio 30proc. nuolaidos g.gif
Pas mus maximoj stovi dar vienas šiukšlevežė ir chimos rinkinių dar yra
Atsakyti
Ačiū merginos blush2.gif
baikit, palaukit Pelenė ištrauks savo lobius, pa sjai keturi tuoj bus lotuliukas.gif
tris metus rinkau aš tą kolekciją blush2.gif ir kaip kažkas daro, nuperku o paskui jau 'padovanoja' seneliai, pažįstami. palaipsniui kiti žaislai nublanko prieš lego įdomumas pasidarė kai va gyvūnėlių daugėt pradėjo traukinukas atsirado. aišku turim ir kitų žaislų truputį, nevargsta maniškiai su kaladėlėm tik biggrin.gif
o ten žaidimų aikštelėj tai matot kas vežimuką prižiūri lotuliukas.gif tėčiui bonkutė į duota ir dar senelis pasodintas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 28, 11:34)

jei ne paslaptis uz kokia suma pirkot pas ja? rolleyes.gif ar siusti reikejo?
Papildyta:

Na, paslapties cia tikrai nera, as pas ja pirkau pirma kart uz apie 250 lt, tai kaip ir nemaza suma gavosi. Nezinau, dabar va irgi issirinkau apie 40 lt. O del siuntino tai man tikrai reikia, as is Vilniaus, kitaip nesigauna
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2013 01 28, 11:44)
Pelenė, džiugu kad viskas sėkmingai atkeliavo bigsmile.gif malonu padėt thumbup.gif
nepergyvnekit aš irgi rašiau 9sekundės po paildymo irnesakyk.gif čia kaip ebay hihihi.gif  o kainos tai gal ir užlenktos, bet aš teisybę pasakius daugiau niekur neradau, kad kas pardavinėtų po vnt. gyvūnus tvoreles ir pan. visi nori parduoti iškarto krūvą, rinkinį. o kai man iki pilnos laimės trūksta sakykim žirafos tai nepirksiu aš viso rinkinio už šimtą ir daugiau vien dėl jos g.gif na nžn čia aišku kiek žmonių tiek nuomonių, kaip ir lego pardavimų temoj kažkas nuperka senus kosminę kainą, kuri man asmeniškai atrodo tikrai kosminė ir aš nepirkčiau schmoll.gif o tų detalių bus ir bus irnesakyk.gif va jonas man iš panosės irgi visą geležinkelių kilometražą išardė ir dar traukinį nuvarė lotuliukas.gif nu ir nieko friends.gif geriau užeikit pažiūrėkit mano lobynus pagaliau susikėliau foto doh.gif

dabr turbūt suprantat kodėl mum rūšiuot reikia lotuliukas.gif
dabar dar ebay nusipirkau geležinkelio, gavos apie 3,2vienas 'kilometras' tik bėda,kad jų ten laaaaabai daug, tai kai gausiu sakau gal pasidalinčiau kam reiks. jei pamačius nebus viskas tik man tik man lotuliukas.gif

OOO, kokie statyniai, super thumbup.gif . Svajoju ir as su vaikuciais ka nors tokio panasaus pastatyt, gal reiks uzsiimti sia veikla greitu laiku.
O tai kiek tu begiu is ebay, kokie? Pasidalinkit info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 01 28, 12:31)
Ačiū, reikės varyti į senukus per nuolaidas medžioti padų  doh.gif  biggrin.gif  tik ar legui būna tos trečiadienio 30proc. nuolaidos  g.gif

Gruodžio mėn. pirkau, tai taikė. Buvo ir žalių, ir pilkų, tiesa, buvau ryte, apie 9 val.
Atsakyti
Norejau pasiklaust, ar man cia pasirode kad ant pado lego kaladeles gana laisvai statosi - ta prasme blogiau laikosi nei ant kaladeliu. Ir zmogiukas jau nesilaiko beveik ;(. Kazkokie mazesni pypsiukai ar ka?
Atsakyti
QUOTE(dovand @ 2013 01 28, 12:54)
Norejau pasiklaust, ar man cia pasirode kad ant pado lego  kaladeles gana laisvai statosi - ta prasme blogiau laikosi nei ant kaladeliu. Ir zmogiukas jau nesilaiko beveik ;(. Kazkokie mazesni pypsiukai ar ka?

va dabar katik padandziau. lego smulkiuju pada paemiau, kelias kaladeles ir zmogiuka. dvi detales viena ant kitos tikrai geriau laikosi, na tvirciau. bet pakankamai normaliai prisitvirtina ir ant pado. zmogiukai irgi stovi nelabai stabiliai, bet gal ir geriau. juk reikia zmogiukui kartas nuo karto pereit kitur tai patogu, kad lengvai nusiima, taip pat ir kaladeles. isvada, tikrai ne taip stabiliai viskas laikosi ant pado, bet man tai kazkaip netrukdo g.gif
Atsakyti
Mums irgi kazkaip neuzkliuvo, o statybu tikrai labai daug pas mus ant padu smile.gif
Atsakyti
nuostabus turtai,...
ziurineju ir mintyse- tokia gelyte turim, va toki zirafiuka turim lotuliukas.gif va tokia duona i pas mus yra... vsio misliju- liga...
nu nesitikiu tokios kolekcijos dupliuku surinkti- nors jei bus kada ateity trecias vaikas (vis pasvaigsta MB bet man kazkaip finansai ne tie- mes 4 riese vos pragyvename- nors ir kai nebus pinigu tai ir nepirkaliosiu visokiu legiuku...bet daugiau kazkaip duplo nebeplanuoju- nebent jau ypatingi butu- siaip vaikai labiausiai ir zaidzia su jais...lego, lego duplo paskui ... sunus siek tiek su sautuvais masinelem ir kartais su sese lelemis- dukra labai megsta leles- bet viena nelabai nor su jomis zaisti- o as laiko ir sau noriu skirti... iki pilnos laimes mums reiketu lego kaladeliu tokio dydzio kaip duplo bet su smulkesniais dantukais ir lelyciu tokio dydzio kaip poly pocket kurias galima butu rengti silikoniniais rubais arba kad kokios bliuzeles kaip lego kad prisidetu- ach mkeciau angliskai nusiusciau savo idejas lego atstovams cool.gif tiek ideju o ygyvendinti galimybiu 0
Atsakyti
klepesova, tai yra lego atstovas supermamose. issakyk jam savo pageidavimus. gal atsizvelgs nauja sezona leisdami biggrin.gif
Atsakyti