Mūsų greitoji jau ištraukta į dienos šviesą... Vakar vakare kai dėjo abu didžiukai vemt ... Visą naktį polkas prašokom, tik paryčiais viskas aprimo. Spėjau snūstelėt valandžiukę, o tada jau mažiukas prieš 7 val 'labas rytas' pasakė ir už rankos iš lovos ištempė . Turbūt visos sutiksit, kad tokiomis aplinkybėmis tiesiog būtina praskaidrinti vaikams (ir mamai) nuotaikas naujais žaisliukais .
Einu akis ganyt į tomiikės foto, jau iš tos vienos matosi, kad kolekcija fanstastiška .
QUOTE(tomiike @ 2013 01 28, 10:44)
nepergyvnekit aš irgi rašiau 9sekundės po paildymo čia kaip ebay o kainos tai gal ir užlenktos, bet aš teisybę pasakius daugiau niekur neradau, kad kas pardavinėtų po vnt. gyvūnus tvoreles ir pan. visi nori parduoti iškarto krūvą, rinkinį. o kai man iki pilnos laimės trūksta sakykim žirafos tai nepirksiu aš viso rinkinio už šimtą ir daugiau vien dėl jos na nžn čia aišku kiek žmonių tiek nuomonių, kaip ir lego pardavimų temoj kažkas nuperka senus kosminę kainą, kuri man asmeniškai atrodo tikrai kosminė ir aš nepirkčiau o tų detalių bus ir bus va jonas man iš panosės irgi visą geležinkelių kilometražą išardė ir dar traukinį nuvarė nu ir nieko geriau užeikit pažiūrėkit mano lobynus pagaliau susikėliau foto
[url=h
dabr turbūt suprantat kodėl mum rūšiuot reikia
[url=h
Ne, aš perdaug nepergyvenu , tik pradžioj tas azartas veikia, o paskui prablaivėji . O jau man, kaip Klepesovai su žaislais , jei vyras atsisakys apmokėti, daugiau nebus .
Kaip nuostabiai atrodo Jūsų kolekcija . Niekad negalvojau, kad kelios žirafos tokį gerą efektą duoda . Kieno du vaikučiai panašaus amžiaus, tam ir kolekcijos didesnės reikia . Va, ir jonas_k turi gerai apsirūpinti, ir man tikrai nepavydu , taigi dviem daugiau reikia . Bus tų kaladėlių, tik pinigų kad užtektų...
Papildyta:
QUOTE(Renacio @ 2013 01 28, 10:56)
Jūs pati labai pagražėjote
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 26, 23:59)
Bet apmaudu, kad ten nėra duplo didžiojo pado. Akropolyje yra, bet nėra nuolaidos.
Smiltpeliuk, padų (ir Duplo, ir pilkų) būna Senukuose, kai trečiadienį kartą per mėnesį būna -30%, tuomet apsimoka juos pirkt, per Senukų nuolaidų traukinį. Kitur Vilniuje nesu mačius jiems didesnės nuolaidos. Jei būna neva nuolaida "viskam" tose specializuotose Lego parduotuvėse, ypač Panoramos, tai padų nei kvapo, sykį gerą pusmetį stebėjau...
Tomiikes lobiai
Dar labai smalsu Peleniuko pamatyt, kaip tos dėžės namie atrodo, įsivaizduoju, kaip siuntinukas atrodė vyrui įspūdingai, o jau vaikams laimės turėjo būti
Ačiū, reikės varyti į senukus per nuolaidas medžioti padų tik ar legui būna tos trečiadienio 30proc. nuolaidos
Pas mus maximoj stovi dar vienas šiukšlevežė ir chimos rinkinių dar yra
Pas mus maximoj stovi dar vienas šiukšlevežė ir chimos rinkinių dar yra
Ačiū merginos
baikit, palaukit Pelenė ištrauks savo lobius, pa sjai keturi tuoj bus
tris metus rinkau aš tą kolekciją ir kaip kažkas daro, nuperku o paskui jau 'padovanoja' seneliai, pažįstami. palaipsniui kiti žaislai nublanko prieš lego įdomumas pasidarė kai va gyvūnėlių daugėt pradėjo traukinukas atsirado. aišku turim ir kitų žaislų truputį, nevargsta maniškiai su kaladėlėm tik
o ten žaidimų aikštelėj tai matot kas vežimuką prižiūri tėčiui bonkutė į duota ir dar senelis pasodintas
baikit, palaukit Pelenė ištrauks savo lobius, pa sjai keturi tuoj bus
tris metus rinkau aš tą kolekciją ir kaip kažkas daro, nuperku o paskui jau 'padovanoja' seneliai, pažįstami. palaipsniui kiti žaislai nublanko prieš lego įdomumas pasidarė kai va gyvūnėlių daugėt pradėjo traukinukas atsirado. aišku turim ir kitų žaislų truputį, nevargsta maniškiai su kaladėlėm tik
o ten žaidimų aikštelėj tai matot kas vežimuką prižiūri tėčiui bonkutė į duota ir dar senelis pasodintas
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 28, 11:34)
Na, paslapties cia tikrai nera, as pas ja pirkau pirma kart uz apie 250 lt, tai kaip ir nemaza suma gavosi. Nezinau, dabar va irgi issirinkau apie 40 lt. O del siuntino tai man tikrai reikia, as is Vilniaus, kitaip nesigauna
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2013 01 28, 11:44)
Pelenė, džiugu kad viskas sėkmingai atkeliavo malonu padėt
nepergyvnekit aš irgi rašiau 9sekundės po paildymo čia kaip ebay o kainos tai gal ir užlenktos, bet aš teisybę pasakius daugiau niekur neradau, kad kas pardavinėtų po vnt. gyvūnus tvoreles ir pan. visi nori parduoti iškarto krūvą, rinkinį. o kai man iki pilnos laimės trūksta sakykim žirafos tai nepirksiu aš viso rinkinio už šimtą ir daugiau vien dėl jos na nžn čia aišku kiek žmonių tiek nuomonių, kaip ir lego pardavimų temoj kažkas nuperka senus kosminę kainą, kuri man asmeniškai atrodo tikrai kosminė ir aš nepirkčiau o tų detalių bus ir bus va jonas man iš panosės irgi visą geležinkelių kilometražą išardė ir dar traukinį nuvarė nu ir nieko geriau užeikit pažiūrėkit mano lobynus pagaliau susikėliau foto
dabar dar ebay nusipirkau geležinkelio, gavos apie 3,2vienas 'kilometras' tik bėda,kad jų ten laaaaabai daug, tai kai gausiu sakau gal pasidalinčiau kam reiks. jei pamačius nebus viskas tik man tik man
dabar dar ebay nusipirkau geležinkelio, gavos apie 3,2vienas 'kilometras' tik bėda,kad jų ten laaaaabai daug, tai kai gausiu sakau gal pasidalinčiau kam reiks. jei pamačius nebus viskas tik man tik man
OOO, kokie statyniai, super . Svajoju ir as su vaikuciais ka nors tokio panasaus pastatyt, gal reiks uzsiimti sia veikla greitu laiku.
O tai kiek tu begiu is ebay, kokie? Pasidalinkit info
QUOTE(raganieška @ 2013 01 28, 12:31)
Ačiū, reikės varyti į senukus per nuolaidas medžioti padų tik ar legui būna tos trečiadienio 30proc. nuolaidos
Gruodžio mėn. pirkau, tai taikė. Buvo ir žalių, ir pilkų, tiesa, buvau ryte, apie 9 val.
QUOTE(dovand @ 2013 01 28, 12:54)
Norejau pasiklaust, ar man cia pasirode kad ant pado lego kaladeles gana laisvai statosi - ta prasme blogiau laikosi nei ant kaladeliu. Ir zmogiukas jau nesilaiko beveik ;(. Kazkokie mazesni pypsiukai ar ka?
va dabar katik padandziau. lego smulkiuju pada paemiau, kelias kaladeles ir zmogiuka. dvi detales viena ant kitos tikrai geriau laikosi, na tvirciau. bet pakankamai normaliai prisitvirtina ir ant pado. zmogiukai irgi stovi nelabai stabiliai, bet gal ir geriau. juk reikia zmogiukui kartas nuo karto pereit kitur tai patogu, kad lengvai nusiima, taip pat ir kaladeles. isvada, tikrai ne taip stabiliai viskas laikosi ant pado, bet man tai kazkaip netrukdo
Mums irgi kazkaip neuzkliuvo, o statybu tikrai labai daug pas mus ant padu
nuostabus turtai,...
ziurineju ir mintyse- tokia gelyte turim, va toki zirafiuka turim va tokia duona i pas mus yra... vsio misliju- liga...
nu nesitikiu tokios kolekcijos dupliuku surinkti- nors jei bus kada ateity trecias vaikas (vis pasvaigsta MB bet man kazkaip finansai ne tie- mes 4 riese vos pragyvename- nors ir kai nebus pinigu tai ir nepirkaliosiu visokiu legiuku...bet daugiau kazkaip duplo nebeplanuoju- nebent jau ypatingi butu- siaip vaikai labiausiai ir zaidzia su jais...lego, lego duplo paskui ... sunus siek tiek su sautuvais masinelem ir kartais su sese lelemis- dukra labai megsta leles- bet viena nelabai nor su jomis zaisti- o as laiko ir sau noriu skirti... iki pilnos laimes mums reiketu lego kaladeliu tokio dydzio kaip duplo bet su smulkesniais dantukais ir lelyciu tokio dydzio kaip poly pocket kurias galima butu rengti silikoniniais rubais arba kad kokios bliuzeles kaip lego kad prisidetu- ach mkeciau angliskai nusiusciau savo idejas lego atstovams tiek ideju o ygyvendinti galimybiu 0
ziurineju ir mintyse- tokia gelyte turim, va toki zirafiuka turim va tokia duona i pas mus yra... vsio misliju- liga...
nu nesitikiu tokios kolekcijos dupliuku surinkti- nors jei bus kada ateity trecias vaikas (vis pasvaigsta MB bet man kazkaip finansai ne tie- mes 4 riese vos pragyvename- nors ir kai nebus pinigu tai ir nepirkaliosiu visokiu legiuku...bet daugiau kazkaip duplo nebeplanuoju- nebent jau ypatingi butu- siaip vaikai labiausiai ir zaidzia su jais...lego, lego duplo paskui ... sunus siek tiek su sautuvais masinelem ir kartais su sese lelemis- dukra labai megsta leles- bet viena nelabai nor su jomis zaisti- o as laiko ir sau noriu skirti... iki pilnos laimes mums reiketu lego kaladeliu tokio dydzio kaip duplo bet su smulkesniais dantukais ir lelyciu tokio dydzio kaip poly pocket kurias galima butu rengti silikoniniais rubais arba kad kokios bliuzeles kaip lego kad prisidetu- ach mkeciau angliskai nusiusciau savo idejas lego atstovams tiek ideju o ygyvendinti galimybiu 0