Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(jonas_k @ 2013 01 28, 08:49)
Jo, cia kaip tik man tos ilgos kaladeles, super, galesim statyti patogiau namukus, o ne tik bokstus. Dabar ziuriu uz savaites pas ja vel bus papildymas, ir vel jauciu shokas piniginej bus  doh.gif . Bet kaip gali susivaldyt, kai randi geras detales ir kaina normali. Aisku, kai nereikia viso rinkinio

o jus esat kazka pas ja nusipirkusi? jei taip tai jums pasiseke arba uz dyydele pinigu suma pirkot. man atrodo, kad jei perki uz kokius 10lt tai ji ne nesivargina atrasineti. as kelis kartus nieko nenusipirkau nors zinute parasiau tada kol dar albuma pilde. tai tikrai negalejo buti gavus N laisku pries mane. beje, smulkiuju lego plokstes po 16lt pas ja. o as per asorti nuolaidas kazkur uz 13lt nauja paemiau, jauciu ne tik as is cia musu esanciu. kainos pas sia pardaveja kartais tikrai uzkeltos, bet tik del to, kad paklausa yra
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 28, 08:49)
Jo, cia kaip tik man tos ilgos kaladeles, super, galesim statyti patogiau namukus, o ne tik bokstus. Dabar ziuriu uz savaites pas ja vel bus papildymas, ir vel jauciu shokas piniginej bus  doh.gif . Bet kaip gali susivaldyt, kai randi geras detales ir kaina normali.

hihihi.gif, aš šitų kukliai- tik pusę užsiprašiau. Bet atsakymo ko tai nėra. Jau jaučiu, kam atiteks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 28, 09:27)
o jus esat kazka pas ja nusipirkusi? jei taip tai jums pasiseke arba uz dyydele pinigu suma pirkot. man atrodo, kad jei perki uz kokius 10lt tai ji ne nesivargina atrasineti. as kelis kartus nieko nenusipirkau nors zinute parasiau tada kol dar albuma pilde. tai tikrai negalejo buti gavus N laisku pries mane. beje, smulkiuju lego plokstes po 16lt pas ja. o as per asorti nuolaidas kazkur uz 13lt nauja paemiau, jauciu ne tik as is cia musu esanciu. kainos pas sia pardaveja kartais tikrai uzkeltos, bet tik del to, kad paklausa yra

O tai Jūs tų savo detalikių taip ir negavot? Nes jos lyg tebebuvo g.gif . Aš irgi jų norėjau, t.y. būčiau ėmusi beveik visą rinkinį, bet man parašė, kad nebėra, o tada atsirado tas užrašas, kad tik dalies nėra. Būtent tos, kurių norėjot tebebuvo.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 28, 10:27)

Na as viena kart pas ja buvau tik is kokiu 12 punktu, gavusi 3, tai ji man paliko iki kito papildymo, tada jau gribiau virs 200 lt, bet tikrai buvau patenkinta, gal ir gavau todel kad jau esu uz dali sumokejusi, o gal ir todel kad rasiau laiska kai ji pilde albuma.

Dabar irgi buvau gal pries kokia savaite jai parasiusi, ko noreciau, bet be jokio isipareigojimo, tiesiog parasiau savo nora, ir vel pataikiau, kai ji pilde albuma, tai vel pasiseke. Nezinau, kaip cia yra, gal man laime tokia drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 28, 10:40)
hihihi.gif, aš šitų kukliai- tik pusę užsiprašiau. Bet atsakymo ko tai nėra. Jau jaučiu, kam atiteks biggrin.gif
Papildyta:

Tai cia as busiu spejusi uzgriebt tas ilgasias detalytes bigsmile.gif, jeigu apie jas kalbat.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 28, 10:27)

Aš pas ją eglutę norėjau pirkti, už siuntimą sakiau sumokėsiu 6lt., tai atrašė, kad man labai brangiai gaunasis ta eglutė. Aš parašiau, kad mums jos laaaabai reikia, o ji daugiau nieko nebeparašė verysad.gif labai jau keista pardavėja g.gif

Po kiek parduotuvėsė be nuolaidų tos žalios lego plokštės? anksčiau nereikėjo kažkaip. o dabar labai įsirekė friends ūkeliui doh.gif iš tos pardavėjos turbūt neapsimoka siūstis? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 28 sausio 2013 - 09:48
QUOTE(raganieška @ 2013 01 28, 09:44)
Aš pas ją eglutę norėjau pirkti, už siuntimą sakiau sumokėsiu 6lt., tai atrašė, kad man labai brangiai gaunasis ta eglutė. Aš parašiau, kad mums jos laaaabai reikia, o ji daugiau nieko nebeparašė  verysad.gif  labai jau keista pardavėja  g.gif

Po kiek parduotuvėsė be nuolaidų tos žalios lego plokštės? anksčiau nereikėjo kažkaip. o dabar labai įsirekė friends ūkeliui  doh.gif  iš tos pardavėjos turbūt neapsimoka siūstis?  g.gif  4u.gif

Na va, labai gaila, kai ko labai labai reikia ir jau jautiesi radęs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ta plokštė lego kataloge 24Lt
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 28, 09:44)
Na as viena kart pas ja buvau tik  is kokiu 12 punktu, gavusi 3, tai ji man paliko iki kito papildymo, tada jau gribiau virs 200 lt, bet tikrai buvau patenkinta, gal ir gavau todel kad jau esu uz dali sumokejusi,  o gal ir todel kad rasiau laiska kai ji pilde albuma.

Dabar irgi buvau gal pries kokia savaite jai parasiusi,  ko noreciau, bet be jokio isipareigojimo, tiesiog parasiau savo nora, ir vel pataikiau, kai ji pilde albuma, tai vel pasiseke. Nezinau, kaip cia yra, gal man laime tokia  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tai cia as busiu spejusi uzgriebt tas ilgasias detalytes  bigsmile.gif, jeigu apie jas kalbat.

Man porąsyk pasisekė labai silpnai, bet, kai Jūs bėgius gavot, neskaitant, kad bėgių negavau, labai džiaugiausi, nes gavau kitką viską. O dabar, nors mačiau nuo pildymo pradžiosdevintos sekundės biggrin.gif , ir turėjau galimybę rašyti iškart, atsakymo tiutiu ba ba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 28, 07:44)
ir vel pataikiau, kai ji pilde albuma, tai vel pasiseke. Nezinau, kaip cia yra, gal man laime tokia  drinks_cheers.gif

biggrin.gif jauciu patekai i patikimuju sarasa ir toms pirkejoms dabar buna pirmenybe biggrin.gif
nes ne viena cia raso, kai tik ia pildyti, bet taip ir nesulaukia atsakymu ax.gif as irgi jau jauciu neberasysiu jai, pasiziuriu kokiu geriu turi, pasvojuju ir gana biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 28, 09:40)
O tai Jūs tų savo detalikių taip ir negavot? Nes jos lyg tebebuvo g.gif . Aš irgi jų norėjau, t.y. būčiau ėmusi beveik visą rinkinį, bet man parašė, kad nebėra, o tada atsirado tas užrašas, kad tik dalies nėra. Būtent tos, kurių norėjot tebebuvo.

ne, negavau. tos detales ir dabar dar parduodamos (na bent jau 2 detales) o kazkodel neatraso jau nuo ano papildymo unsure.gif kazkaip keistai. uztat ir sakau, kad ji parduoda tik toms, kurios perka ne uz 10lt. o as ir is namu buciau pasiemus. gal todel nenorejo, na bet sake, kad ir is namu yra galimybe pasiimti. su tokiu savo bendravimu gali greit klientu daugumos netekti. apsiprekins tos kelios, kurioms sekasi, kurios perka uz simtus lt. o kitoms atsibos zaisti su tokiom pardavejom. kas tada? jei tokia parduotuve reali butu tai ji greit uzsidarytu su tokiu poziuriu i klienta, manau. pati esu dirbusi batu parduotuveje, tai taisykle yra tokia - su klientu bet kokiu atveju reikia bendrauti ir ne bet kaip o su sypsena, nors ir per sukastus dantis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 28, 09:44)
vel pataikiau, kai ji pilde albuma, tai vel pasiseke. Nezinau, kaip cia yra, gal man laime tokia  drinks_cheers.gif
Papildyta:

jei ne paslaptis uz kokia suma pirkot pas ja? rolleyes.gif ar siusti reikejo?
Papildyta:
QUOTE(raganieška @ 2013 01 28, 09:44)
Aš pas ją eglutę norėjau pirkti, už siuntimą sakiau sumokėsiu 6lt., tai atrašė, kad man labai brangiai gaunasis ta eglutė. Aš parašiau, kad mums jos laaaabai reikia, o ji daugiau nieko nebeparašė  verysad.gif  labai jau keista pardavėja  g.gif

na bet pardaveja thumbup.gif jums brangiai gausis sugeba pasakyti thumbup.gif saunuole, taupo jusu pinigus. ot, kad maximoj taip pasakytu kai nusinesam prie kasos kelis rinkinius: sito neparduosim, jums per brangiai gausis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pelenė, džiugu kad viskas sėkmingai atkeliavo bigsmile.gif malonu padėt thumbup.gif
nepergyvnekit aš irgi rašiau 9sekundės po paildymo irnesakyk.gif čia kaip ebay hihihi.gif o kainos tai gal ir užlenktos, bet aš teisybę pasakius daugiau niekur neradau, kad kas pardavinėtų po vnt. gyvūnus tvoreles ir pan. visi nori parduoti iškarto krūvą, rinkinį. o kai man iki pilnos laimės trūksta sakykim žirafos tai nepirksiu aš viso rinkinio už šimtą ir daugiau vien dėl jos g.gif na nžn čia aišku kiek žmonių tiek nuomonių, kaip ir lego pardavimų temoj kažkas nuperka senus kosminę kainą, kuri man asmeniškai atrodo tikrai kosminė ir aš nepirkčiau schmoll.gif o tų detalių bus ir bus irnesakyk.gif va jonas man iš panosės irgi visą geležinkelių kilometražą išardė ir dar traukinį nuvarė lotuliukas.gif nu ir nieko friends.gif geriau užeikit pažiūrėkit mano lobynus pagaliau susikėliau foto doh.gif

MŪSŲ LOBYNAS

user posted image

dabr turbūt suprantat kodėl mum rūšiuot reikia lotuliukas.gif
dabar dar ebay nusipirkau geležinkelio, gavos apie 3,2vienas 'kilometras' tik bėda,kad jų ten laaaaabai daug, tai kai gausiu sakau gal pasidalinčiau kam reiks. jei pamačius nebus viskas tik man tik man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 01 28, 10:44)

Po kiek parduotuvėsė be nuolaidų tos žalios lego plokštės? anksčiau nereikėjo kažkaip. o dabar labai įsirekė friends ūkeliui  doh.gif  iš tos pardavėjos turbūt neapsimoka siūstis?  g.gif  4u.gif

Pilna kaina 24Lt.bet kad ir gautus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2013 01 28, 10:44)
geriau užeikit pažiūrėkit mano lobynus pagaliau susikėliau foto doh.gif

oho kiek turto bigsmile.gif
reiktų MB parodyt, gal tada supras, kad mes ne tiek ir daug turim cool.gif
Atsakyti
tomiike, na ir jusu turtai thumbup.gif paziurejau albume net seile nutyso... ir dar jums kazko reikia lotuliukas.gif mane vyras is namu isgintu su tokiom kruvom zaislu.
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2013 01 28, 11:44)

dabr turbūt suprantat kodėl mum rūšiuot reikia lotuliukas.gif
dabar dar ebay nusipirkau geležinkelio, gavos apie 3,2vienas 'kilometras' tik bėda,kad jų ten laaaaabai daug, tai kai gausiu sakau gal pasidalinčiau kam reiks. jei pamačius nebus viskas tik man tik man lotuliukas.gif

Oho, kokie smagumai ir groziai thumbup.gif .
Prasom nuotraukele arba skaicius begiu, jei tik galima, taip idomu, kiek tas daug ax.gif . Ar su sankryzom ar be ju?
Atsakyti