Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(jonas_k @ 2013 01 27, 21:48)
Grazus statinukas. Tai suprantama, kad nesinori apkrauti zmogaus. As tik apie tai, jeigu sau ka nors pirktume, tai ir mane nepamirskit. O jeigu patys vaziuosit ir uzmatytumet ka nors vertingo, tai prigriebkit, labai jau tilto norime, na ir taip daug kas mums tinka, ypac uz gera kaina  bigsmile.gif

Tai jei uzmatysiu, tai butinai duosiu zinot 4u.gif . bet iki to laiko gal jau kur busit rade...maza ka, gal musu daznai minima pardaveja gal ka gero tures ir kaina gal normali bus - nieko negali zinot... Tik, kiek pastebejau, pirma karta kaina buna mazesne parduodamo daikto, nei antraji verysad.gif, jei jis paklausa turi...
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 27, 21:19)
Oho blink.gif , net nesuprasčiau, kaip tokį pastatyti bigsmile.gif . Ar ten meti kamuoliuką ir jis rieda kiaurai per aplinkui?

Taip, rieda tuneliuku ir iskrenta - viena ta toki kiaura padare sunus, kad ikristu i kita tuneliuka smile.gif . Smagu, bet gerai butu daugiau tuneliuku.. O satymui tai labai daug meno tikrai nereikia 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis.
QUOTE(raganieška @ 2013 01 27, 10:51)
O kiek metų jūsų vaikams?
Aš tai gavau savo lego apie 1990m. tai laimės buvo  wub.gif  jis buvo ir pirmasis mano vaikų lego. Detalės niekuo nesiskiria, tik naujos gal labiau blizga. Aišku dabartinis lego friends tai maniškiai  wub.gif

maniškiams metų 1 su trupučiu mažai ir 3 su puse dideliam smile.gif

QUOTE(Natele @ 2013 01 27, 19:48)

Musu siandieninis statinys

user posted image

super. Bet čia reikia daug tų tuneliuko detalių turėti.

Aš vasarą atgailėjau ir ebay bėgius bei tiltą pirkau. Dabar prisiminusi net paskaičiavau kiek kainavo, tai bėgis šiek tik per 3Lt, čia su siuntimu UK gavosi. Bet rinkausi iš parduodančių, nes aukcionuose sunku laimėti, labai užkelia kainą. Dar šiek tik siuntimas į Lt prisidėjo.
Atsakyti
Labas vakaras. Aciu mamytems jonas_k ir Tomiike 4u.gif 4u.gif 4u.gif Siandien as tokia apsipatenkinus bigsmile.gif : ir nauju rinkiniu gavau bigsmile.gif siu mamyciu deka ir siuntinys sian pas mane atkeliavo su ankstesniu geriu tongue.gif Vyras kai pamate Tomiikes iduota siuntini, pasake, kad isprotejau, jei tam siuntinyje Lego zaislai - o ten buvo pagrinde LEGO dezes tongue.gif Bet supakuota atrode ispudingai lotuliukas.gif

Natele, aciu, na bet tikrai nereikejo manes lepint sokoladu, visu pirma nenusipelniau jo, o antra, siuo metu ir taip backute esu tongue.gif

Labai saunus jonas_k, gelezinkelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir Nateles tuneliukas taip zaismingai atrodo wub.gif
Atsakyti
Buvau išvažiavusi į miestą ir patogu buvo užsukti į BIGą. Maniau paieškosiu tos duplo daktarytės, o grįžau su... city greitąja blush2.gif . Už 35 Lt assa.gif. Tuo tarpu duplo ten absoliučiai nei vieno rinkinuko, net paties mažiausio blink.gif . Nežinau kur, kam ir kada tą greitąją duosiu, bet labai jau man jos reikėjo doh.gif .

Dėl rinkinukų išpardavimo, tai aš kažkaip abejoju, ar čia taip jau visai nori juos išparduot. Va nebent to vandens lėktuvėlio gali nebebūt, nes ilgai jį išpardavinėjo ir daug kur jo jau ir nebėra. O tie kiti mūsų čia minimi rinkiniai ne taip seniai ir išleisti. Ir kas įdomiausia, kad šiemet išleido atnaujintą gaisrinę mašiną, tuo tarpu būtent senoji gaisrinė ir nebuvo atpiginta. Tai stovi lentynose garbingai abi - ir naujoji šių metų, ir pernykštė.

user posted image

user posted image

Labai įspūdingi visų statiniai bigsmile.gif . Visada smagu akis paganyti kas ką pastato wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 27, 21:38)
Nežinau kur, kam ir kada tą greitąją duosiu, bet labai jau man jos reikėjo  doh.gif .

biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinnamona @ 2013 01 27, 22:25)

Aš vasarą atgailėjau ir ebay bėgius bei tiltą pirkau. Dabar prisiminusi net paskaičiavau    kiek kainavo, tai bėgis šiek tik per 3Lt, čia su siuntimu UK gavosi. Bet  rinkausi  iš parduodančių, nes aukcionuose sunku laimėti, labai užkelia kainą. Dar šiek tik siuntimas į Lt prisidėjo.

O kiek liktu uz tilta, jei begius po 3Lt skaiciuot? g.gif Ar tilto detales, sankryzas irgi kaip eilinius begius skaiciavot?
Papildyta:
QUOTE(Pelene @ 2013 01 27, 22:31)

Natele, aciu, na bet tikrai nereikejo manes lepint sokoladu, visu pirma nenusipelniau jo, o antra, siuo metu ir taip backute esu  tongue.gif

Tai tada vyrui perduok, kad i legus mieliau ziuretu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinnamona @ 2013 01 27, 22:25)
Labas vakarėlis.

Aš vasarą atgailėjau ir ebay bėgius bei tiltą pirkau. Dabar prisiminusi net paskaičiavau    kiek kainavo, tai bėgis šiek tik per 3Lt, čia su siuntimu UK gavosi. Bet  rinkausi  iš parduodančių, nes aukcionuose sunku laimėti, labai užkelia kainą. Dar šiek tik siuntimas į Lt prisidėjo.

O kiek tiltas gavosi? Tiesiog idomu, nes irgi labai domina. As irgi ziuriu, kad per aukcionus nera shansu nupirkti, pradzioj kaina laikosi normali, o paskutiniom dienos iki aukciono pabaigos uzsikelia iki tokios, kad pas mus gal ir pardej gali pigiau nupirkt.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 27, 22:08)
Tai jei uzmatysiu, tai butinai duosiu zinot  4u.gif . bet iki to laiko gal jau kur busit rade...maza ka, gal musu daznai minima pardaveja gal ka gero tures ir kaina gal normali bus - nieko negali zinot... Tik, kiek pastebejau, pirma karta kaina buna mazesne parduodamo daikto, nei antraji  verysad.gif, jei jis paklausa turi...

Aisku, jeigu bus, tai lauksiu zinutes. As irgi po truputi visur dabar ziurinejo to tilto, bet uz gera kaina niekur nerandu. schmoll.gif
O del musu zinomos pardavejos, ar matet kad siek tiek papilde duplo, smulkiu lego ir parase, kad begiai bus apie vasario 3. Na ka, lauksim smile.gif Idomu, kokie begiai dabar bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonas_k: 27 sausio 2013 - 23:18
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 27, 20:29)
Papildyta:

Bet tai kaip blink.gif  blink.gif  doh.gif . O tai gal ir pas mus buvo g.gif . O kada sužinojot, kad dviguba nuolaida? Jau kai kasoj nuskanuoja, rodė su viena nuolaida, o galutinėj sumoj su abiem?

mindaugo maksimoje ir su kortele buvo nuo pilnos kainos 30 smile.gif drauge norejo siuksliaveze pirkti muse beveik 50 tai is principo nepirko. blush2.gif
tai va tiek
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 27, 22:07)
O kiek liktu uz tilta, jei begius po 3Lt skaiciuot?  g.gif Ar tilto detales, sankryzas irgi kaip eilinius begius skaiciavot?

QUOTE(jonas_k @ 2013 01 27, 22:40)
O kiek tiltas gavosi? Tiesiog idomu, nes irgi labai domina. As irgi ziuriu, kad per aukcionus nera shansu nupirkti, pradzioj kaina laikosi normali, o paskutiniom dienos iki aukciono pabaigos uzsikelia iki tokios, kad pas mus gal ir pardej gali pigiau nupirkt.

dabar užsiėmiau įdomiaisiais skaičiavimais smile.gif netgi to laiko svaro kursą susiradau smile.gif
Tai va, tiltas išėjo apie 75Lt. su siuntimu UK. Jis buvo be dėžės, bet be matomų naudojimo žymių.
Kai susidaro svarais suma, tai nelabai patinka, bet...
Tiesa, sankryžų tada negavau, tai ir neprisiruošiu nupirkti, o reiktų...
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 28, 00:17)
Aisku, jeigu bus, tai lauksiu zinutes. As irgi po truputi visur dabar ziurinejo to tilto, bet uz gera kaina niekur nerandu.  schmoll.gif
O del musu zinomos pardavejos, ar matet kad siek tiek papilde duplo, smulkiu lego ir parase, kad begiai bus apie vasario 3. Na ka, lauksim smile.gif Idomu, kokie begiai dabar bus

Tik dabar tepaziurejau papildyma biggrin.gif . Duplo ilgosios kaladeles kaip pagal jusu uzsakyma (jei nepainioju, kas cia pasigedo ju) thumbup.gif .

Tik del smulkiuju pado neapsigaukit... ne didieji cia, o tie mazi, kur 25*25cm...Ir kaina centu skirtumu, kai nauja perki su nuolaida 30pr.
Papildyta:
QUOTE(Cinnamona @ 2013 01 28, 01:59)
dabar užsiėmiau įdomiaisiais skaičiavimais smile.gif netgi to laiko svaro kursą susiradau smile.gif
Tai va, tiltas išėjo apie 75Lt. su siuntimu UK. Jis buvo be dėžės, bet  be matomų naudojimo žymių.
Kai susidaro svarais suma, tai nelabai patinka, bet...
Tiesa, sankryžų tada negavau, tai ir neprisiruošiu nupirkti, o reiktų...

Tikrai, brangokas. As max 35Lt tiltui ir 3Lt begiui, dvigubai tiek sankryzai ar panasiai detalei primetu - tada skaiciuoju, kas gaunas, atmetu siuntima ir dar koki eura. Tik va niekaip nesugalvoju, kiek traukinuka reiktu ivertint, jei jis yra komplekte g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 28, 09:11)
Tik dabar tepaziurejau papildyma  biggrin.gif . Duplo ilgosios kaladeles kaip pagal jusu uzsakyma (jei nepainioju, kas cia pasigedo ju)  thumbup.gif .

Tik del smulkiuju pado neapsigaukit... ne didieji cia, o tie mazi, kur 25*25cm...Ir kaina centu skirtumu, kai nauja perki su nuolaida 30pr.
Papildyta:

Tikrai, brangokas. As max 35Lt tiltui ir 3Lt begiui, dvigubai tiek sankryzai ar panasiai detalei primetu - tada skaiciuoju, kas gaunas, atmetu siuntima ir dar koki eura. Tik va niekaip nesugalvoju, kiek traukinuka reiktu ivertint, jei jis yra komplekte  g.gif .

Jo, cia kaip tik man tos ilgos kaladeles, super, galesim statyti patogiau namukus, o ne tik bokstus. Dabar ziuriu uz savaites pas ja vel bus papildymas, ir vel jauciu shokas piniginej bus doh.gif . Bet kaip gali susivaldyt, kai randi geras detales ir kaina normali. Aisku, kai nereikia viso rinkinio

Na man irgi kazkaip brangoka uz tilta 75 lt atiduot, noretusi iki 50, bet niekur negaliu suzvejot tokia kaina. Na ziuresiu, gal kur atsirastu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonas_k: 28 sausio 2013 - 08:51