Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

user posted image
Atsakyti
Mergaiteskaip gerai apsipirkau.Kainos uzdetos pilnos,o is tikruju nukainuoti - lego city siuksliaveze ir iskylų namelis,tai uz 63 lt. abu nupirkau.Bet kaip maxima zmones apgaudineja,nieks net neina prie lego.
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 27, 16:59)
biggrin.gif man klaIpeda butu pats tas  biggrin.gif jei kas vel uzmatytumete akcija namukUI, saukite GARSIAI biggrin.gif
O CIA senai pirkai?

Bijau nusišnekėti, bet lyg dar pernai žiema buvo, o gal ankstyvas pavasaris g.gif . Net nesupratau, kaip jie taip gerai nupigino, memeltoys internetinė šiaip rimtom nuolaidom nesimėto. Na, dar sykį buvo duplo lėktuvui, kur pasakojau(pramečiau tada verysad.gif ).
Papildyta:
QUOTE(musyte08 @ 2013 01 27, 18:08)
Mergaiteskaip gerai apsipirkau.Kainos uzdetos pilnos,o is tikruju nukainuoti - lego city siuksliaveze ir iskylų namelis,tai uz 63 lt. abu nupirkau.Bet kaip maxima zmones apgaudineja,nieks net neina prie lego.

Bet tai kaip blink.gif blink.gif doh.gif . O tai gal ir pas mus buvo g.gif . O kada sužinojot, kad dviguba nuolaida? Jau kai kasoj nuskanuoja, rodė su viena nuolaida, o galutinėj sumoj su abiem?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 27, 18:29)
Bijau nusišnekėti, bet lyg dar pernai žiema buvo, o gal ankstyvas pavasaris  g.gif . Net nesupratau, kaip jie taip gerai nupigino, memeltoys internetinė šiaip rimtom nuolaidom nesimėto. Na, dar sykį buvo duplo lėktuvui, kur pasakojau(pramečiau tada verysad.gif ).
Papildyta:

Bet tai kaip blink.gif  blink.gif  doh.gif . O tai gal ir pas mus buvo g.gif . O kada sužinojot, kad dviguba nuolaida? Jau kai kasoj nuskanuoja, rodė su viena nuolaida, o galutinėj sumoj su abiem?

taip iseina, kad kartas nuo karto reikia visas parduotuves apziuret. nors zinau tik kokias 2 blush2.gif memeli ir asorti. kas dar? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 27, 18:31)
taip iseina, kad kartas nuo karto reikia visas parduotuves apziuret. nors zinau tik kokias 2 blush2.gif memeli ir asorti. kas dar? unsure.gif

Babymarket dar. Ten viena kita nuolaida būna, bet nemilžiniška, užtat įvairovė didelė ir pradinės kainos žemesnės, jei jau ką pirkti pilna kaina. Dar pirktuvė, bet ten brangiau. E-senukai yra buvę nuolaidų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 27 sausio 2013 - 18:52
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 27, 17:39)
O, tai cia jus kazkaip kooperavotes pirkimui is ebay? Jeigu kada kooperuosites, priimkit i kompanija

Ne, pamaciau kart. kainas antrojo uzvezimo begiu ir kazkaip, pradejau ebay zvalgytis - tai noras ir praejo pirkt pas ja g.gif ...Gavau drauges palaiminima, kad galiu pirkt, sumokes ir priglaus (nes as kreditines neturiu) kol kas i Lietuva vaziuos arba gal vasara patys nuvaziuosim... Tai va kas liks man ir jeigu pirkimo kaina tiks, tai kam zedajau, tam parasysiu. Tik va sankryzu kolkas tik 3, tiltas tik vienas ir su slagbaumu tik viena, tai man tiek kaip ir uzteks, bet perleist kazkam ju neiseis... Liks tik tiesiu ir lenktu begiu kazkiek. Nors leido ir dar pirkt lotuliukas.gif , bet dabar labai ziuriu, ko man truksta iki pilnos laimes, tai net nezinau, ka vel pavyks nuziuret ir uz kiek... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 27 sausio 2013 - 19:06
QUOTE(Natele @ 2013 01 27, 20:03)
Ne, pamaciau kart. kainas antrojo uzvezimo begiu ir kazkaip, pradejau ebay zvalgytis - tai  noras ir praejo pirkt pas ja  g.gif ...Gavau drauges palaiminima, kad galiu pirkt, sumokes ir priglaus (nes as kreditines neturiu) kol kas i Lietuva vaziuos arba gal vasara patys nuvaziuosim... Tai va kas liks man ir jeigu pirkimo kaina tiks, tai kam zedajau, tam parasysiu. Tik va sankryzu kolkas tik 3, tiltas tik vienas ir su slagbaumu tik viena, tai man tiek kaip ir uzteks, bet perleist kazkam ju neiseis... Liks tik tiesiu ir lenktu begiu kazkiek. Nors leido ir dar pirkt  lotuliukas.gif , bet dabar labai ziuriu, ko man truksta iki pilnos laimes, tai net nezinau, ka vel pavyks nuziuret ir uz kiek... g.gif

Jo kart antro vezimo begiu kainos tai buvo jau nelabai mazos, as pirkau begius po 3, o veliau jau pas ja buvo po 4, tai kaip uz naudotas, visai ir nemazai. Gerai, kad man pavyko pas ja per pirma atvezima nupirkt.

Ar galeciau kreiptys, jeigu pamatyciau gera varianta del tilto duplinio? Ir dar domina paprastos kaladeles statybines, geriau ilgesnes, tik nezinau ar verta zvalgytis i ebay ar cia ziureti PC su nuolaidom ar SM kas paradvines? Kaip galvojat? Jeigu ka uzmatysit, tai brukstelkit cia temoj
Atsakyti
pempe12,taip uzejau,sakau gal kuo papilde,nuleido kainas,pries akcijos gala.Siaip paklausiau kur skaneris savitarnos yra ir patikrinau,rode kainas siuksliavezes 49.99,namelio 39,99.Savivarcio pilna,friends burtininkes pilna,daugiau netikrinau,nes neaktualu buvo,nes pas mane mergaite.Yra uzsisakius iskylu nameli friends,kaip uz tokia kaina negalejau atsispirti,bus geras city.Mergaiciu jau ir taip pilna friends.Tai va kaip gavos,pirmakart cia taip pas mus Panevezyje,nes visada budavo kitaip nei kitur.Didziuju rinkiniu,duplo nebuna.
Papildyta:
Cia kainos be 30 proc.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 27, 20:18)
Jo kart antro vezimo begiu kainos tai buvo jau nelabai mazos, as pirkau begius po 3, o veliau jau pas ja buvo po 4, tai kaip uz naudotas, visai ir nemazai. Gerai, kad man pavyko pas ja per pirma atvezima nupirkt.

Ar galeciau kreiptys, jeigu pamatyciau gera varianta del tilto duplinio? Ir dar domina paprastos kaladeles statybines, geriau ilgesnes, tik nezinau ar verta zvalgytis i ebay ar cia ziureti PC su nuolaidom ar SM kas paradvines? Kaip galvojat? Jeigu ka uzmatysit, tai brukstelkit cia temoj

Na kad nelabai patogu man drauge apkraut. Tai stengsiuos dar vienu pirkiniu pasitenkint ir viskas:4u: . Nebent planuosim vaziuot, tada gal paprasciau - bent laikyt nereiks... O vien tilta pirkt tikrai brangu is ebay... tad visas pirkinys su tiltu dazniausiai virsyja 50eur. Vien tilto geriau naujo ko gero paieskot kokioj internet. pard., lyg argos buvo gera kaina pries kuri laika, tik trumpai g.gif labai.
Padet galeciau nebent tuo atveju, jei netyciom butu devetu zaisliuku parduotuvej (jei pavyks visgi vasara isvaziuot), trn buvo po 7 eurus prie 3m. doh.gif . Kaip gaila, kad nepirkau... bet sunui nebenorejau duplo bepirkt, o mazikes dar neturejom...
Papildyta:
Musu siandieninis statinys

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 27 sausio 2013 - 19:48
QUOTE(Natele @ 2013 01 27, 19:48)

[im

Oho blink.gif , net nesuprasčiau, kaip tokį pastatyti bigsmile.gif . Ar ten meti kamuoliuką ir jis rieda kiaurai per aplinkui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 27 sausio 2013 - 20:19
o,kokie smagus tie tuneliukai bigsmile.gif

maximoje chima issluota, matyt visiems naujienu reikejo. ir darkart prie skanerio patikrinau - musiskeje ne vienas city nebuvo nukainuotas schmoll.gif bet dar buvo viena nukainuota duplo pelene su karieta, tik kad mums mergaitisku nereik..
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 27, 20:48)
Na kad nelabai patogu man drauge apkraut. Tai stengsiuos dar vienu pirkiniu pasitenkint ir viskas:4u: . Nebent planuosim vaziuot, tada gal paprasciau - bent laikyt nereiks... O vien tilta pirkt tikrai brangu is ebay... tad visas pirkinys su tiltu dazniausiai virsyja 50eur. Vien tilto geriau naujo ko gero paieskot kokioj internet. pard., lyg argos buvo gera kaina pries kuri laika, tik trumpai g.gif labai.
Padet galeciau nebent tuo atveju, jei netyciom butu devetu zaisliuku parduotuvej (jei pavyks visgi vasara isvaziuot), trn buvo po 7 eurus prie 3m.  doh.gif . Kaip gaila, kad nepirkau... bet sunui nebenorejau duplo bepirkt, o mazikes dar neturejom...
Papildyta:

Grazus statinukas. Tai suprantama, kad nesinori apkrauti zmogaus. As tik apie tai, jeigu sau ka nors pirktume, tai ir mane nepamirskit. O jeigu patys vaziuosit ir uzmatytumet ka nors vertingo, tai prigriebkit, labai jau tilto norime, na ir taip daug kas mums tinka, ypac uz gera kaina bigsmile.gif
Atsakyti