Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 27, 15:53)
Vyresnioji laukia nesulaukia mažės gimtadienio, nori naujo namo lotuliukas.gif , o man atrodo, kad mažikei geriau dovanoti bus zoo sodą(pirkau SM dėvėtą, bet beveik kaip naują).

Cia kaip mano dickis seses gimtadienio del traukinio laukia lotuliukas.gif . na as irgi.... kazkiek laukiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 27, 16:39)
Idomu, gal kada pas kartushka butu tokiu. Nes rinkiniuose je beveik nebuna, pagrinde 2x2 ir 2x8

Taip, atskirai beveik neimanoma nusipirkt tu ilgesniu...daugelis tik komplekte parduoda, o ir nauja rinkini perkant kaladeliu, dazniausiai kokia 1 ar 2 tebuna.
Atsakyti
Gal kas iš vilniečių matėte kurioj nors Maximoj duplo daktarytę su raudona mašinėle? Reikėtų man dovanai prigriebt. Būdavo visur jų pilna, o dabar bent jau Ukmergės g. Maximoj nėra.
Atsakyti
Na mums teks vasaros begiu papildymui, greiciausia, laukt verysad.gif , pirkinys is ebay, kolkas pas draugyte saugiai pastoves... Taip kad mes del kartusk. begiu jau iskrentam is konkurentu saraso 4u.gif . Kam zadejau, tai galesit laukt su manim vasaros arba ne, nes ir kainos dar nezinau (neturiu kaip patikrint, pilnai viska atsiunte, kas nuotraukose buvo ar truks ko g.gif ).
Atsakyti
Apie kokias ilgas kaladėles kalbat? Tas plonesnes?
Atsakyti
Jonai.k, smagus statinys thumbup.gif Ir bus dar smagiau, kai dar papildysit tuimais visa trasa thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 27, 17:11)
Apie kokias ilgas kaladėles kalbat? Tas plonesnes?

duplo 12,16 snapeliu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 27, 16:12)
Jonai.k, smagus statinys  thumbup.gif Ir bus dar smagiau, kai dar papildysit tuimais visa trasa  thumbup.gif
Papildyta:

duplo 12,16 snapeliu ir pan.

Mes ilgą tik 1 teturim, bet ir tai turbūt trumpesnę.
Atsakyti
Dabar jau man pasidarė įdomu, ką mes turim biggrin.gif . Negi reiks daryti inventorizaciją tongue.gif ?..
Atsakyti
anksciau pas kartuska buvo tu ilgu plonu kaladeliu, po 3 lt atrodo viena

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 27, 13:38)

Senesnis apie 260 Lt, jei nenusišneku.

Man pasisekė naują už 130 Lt (neskaičiuojant siuntimo) nusipirkti.

oho, kaip pigiai, o kiek siuntimas dar kainuoja, ar kas is pazystamu jums parveza ax.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 27, 14:07)
Gal kas iš vilniečių matėte kurioj nors Maximoj duplo daktarytę su raudona mašinėle? Reikėtų man dovanai prigriebt. Būdavo visur jų pilna, o dabar bent jau Ukmergės g. Maximoj nėra.

norfoje jos daznai buna nukainuotos iki 24 lt. ir uzpraitasavaite maciau tokia kaina buvo
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 27, 16:31)

oho, kaip pigiai, o kiek siuntimas dar kainuoja, ar kas is pazystamu jums parveza ax.gif
norfoje jos daznai buna nukainuotos iki 24 lt. ir uzpraitasavaite maciau tokia kaina buvo

Aš iš Klaipėdos, iš memeltoys nugriebiau. Siuntimas iš ten 12Lt, o jei perki už 350Lt, tai veltui gabena. Bet čia buvo vienas iš mano pirmų pirkimų internetu, kai net bijojau pinigus pravesti, kad neprapultų blush2.gif , tai mokėjau grynais, kai atvežė, tad teko 5-iais Lt brangiau mokėti už tą galimybę biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 27, 17:09)
Na mums teks vasaros begiu papildymui, greiciausia, laukt  verysad.gif , pirkinys is ebay, kolkas pas draugyte saugiai pastoves... Taip kad mes del kartusk. begiu jau iskrentam is konkurentu saraso  4u.gif . Kam zadejau, tai galesit laukt su manim vasaros arba ne, nes ir kainos dar nezinau (neturiu kaip patikrint, pilnai viska atsiunte, kas nuotraukose buvo ar truks ko  g.gif ).

O, tai cia jus kazkaip kooperavotes pirkimui is ebay? Jeigu kada kooperuosites, priimkit i kompanija
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 27, 16:09)
Na mums teks vasaros begiu papildymui, greiciausia, laukt  verysad.gif , pirkinys is ebay, kolkas pas draugyte saugiai pastoves... Taip kad mes del kartusk. begiu jau iskrentam is konkurentu saraso  4u.gif . Kam zadejau, tai galesit laukt su manim vasaros arba ne, nes ir kainos dar nezinau (neturiu kaip patikrint, pilnai viska atsiunte, kas nuotraukose buvo ar truks ko  g.gif ).

Laukiam, laukiam, ateis ta vasara console.gif

QUOTE(jonas_k @ 2013 01 27, 16:39)
O, tai cia jus kazkaip kooperavotes pirkimui is ebay? Jeigu kada kooperuosites, priimkit i kompanija

Aš prie Natelės prisikabinau blush2.gif , o gal ir dar kas, nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 27, 14:37)
Aš iš Klaipėdos, iš memeltoys nugriebiau. Siuntimas iš ten 12Lt, o jei perki už 350Lt, tai veltui gabena. Bet čia buvo vienas iš mano pirmų pirkimų internetu, kai net bijojau pinigus pravesti, kad neprapultų blush2.gif , tai mokėjau grynais, kai atvežė, tad teko 5-iais Lt brangiau mokėti už tą galimybę biggrin.gif .

biggrin.gif man klaIpeda butu pats tas biggrin.gif jei kas vel uzmatytumete akcija namukUI, saukite GARSIAI biggrin.gif

O CIA senai pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 27 sausio 2013 - 17:01