Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Pelene @ 2013 01 27, 12:01)
nusiperki LEGO seimos nama ir ramu  mirksiukas.gif - ten jau namas su visa technika , baldais  tongue.gif

ta suprantu, bet jei taupai pinigus blush2.gif na ne tai kad taupumo sumetimais, bet gal ne visko reikia. tai del lovytes viso rinkinio nepirksi rolleyes.gif bet siaip man ne tik namas aktualu, visokios smulkmenos: ir masinu, ir lektuvu, ir kt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 27 sausio 2013 - 12:24
Pelene, isvalykit savo AZ, negaliu atsakyti. Del tu lego City, kur as Jums nupirkau, tai isminusuokit uz friends gyvunelius ir busim atsiskaite thumbup.gif

Kaip gerai kad as prie sios temos prisijungiau, cia ir draugu, bendraminciu radau drinks_cheers.gif . Labai saunu, kad galim viena kitai padet. Aciu jums visoms 4u.gif

O cia va musu bandymas iskelti duplo kelia auksciau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonas_k: 27 sausio 2013 - 14:38
Jonas_k, super thumbup.gif
O nuo kada paprastai vaikai traukiniais pradeda domėtis? Maniškis turi Playmobil traukinį su bėgiais, tai išardo iškart bėgius, kai randa mano sustatytą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 27, 11:18)
na ir graziu visokiu priedu turite. namas nerealus wub.gif kur tu visokiausiu priedu perkate? jei lt tai as tik pas kartuska kazka matau, daugiau ne. niekas nesizaidzia po 1 detale. papila visa kruva, kurioje sunku kazka pamatyti.

Du kartus SM, du kartus pas kartuska biggrin.gif . Čia dar ne visas gėris panaudotas smile.gif .

QUOTE(Pelene @ 2013 01 27, 12:01)
nusiperki LEGO seimos nama ir ramu  mirksiukas.gif - ten jau namas su visa technika , baldais  tongue.gif

Turiu ir naują namą, nupirkau gera kaina, kai dar tikrai per anksti buvo duoti mažajai. Laukia savo eilės. Rašiau temoje kažkada. Bet dabar galvoju, kad mano dalimis sudėtas namas brangesnis už naują bigsmile.gif . Tik va, ta sąmonė- duoti žaisti naują rinkinį be progos neleidžia, o naudotą - leidžia lotuliukas.gif . Vyresnioji laukia nesulaukia mažės gimtadienio, nori naujo namo lotuliukas.gif , o man atrodo, kad mažikei geriau dovanoti bus zoo sodą(pirkau SM dėvėtą, bet beveik kaip naują).
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 27, 15:49)
Jonas_k, super  thumbup.gif
O nuo kada paprastai vaikai traukiniais pradeda domėtis? Maniškis turi Playmobil traukinį su bėgiais, tai išardo iškart bėgius, kai randa mano sustatytą  lotuliukas.gif

Na labai jau sunku butu pasakyt nuo kada pradeda dometis. Maniskiems 4 ir bevei 2 metukai, tai vyresnelis ir pats kelia pastato ir mano statyta saugo. Mazius tai irgi gal negriautu, jeigu butu atsargesnis - jis tai bando traukinuka pastatyt, tai dar ka nors sugalvoja, arba siaip tiesiog salia praeina, o gi eina "kaip tankas", tai ir sugriauna. Paprastai tai abiem labai patinka kai traukinukas i kalna uzvaziuoja ir aukstai vaziuoja, tada kelias net dienas gali toks kelias isstovet.

Dar svajoju aplink nors minimalu miesteli pastatyt, tik kad tam keliui iskelti labai daug statybiniu kaladeliu isnaudojam, tai jau nelabai kas ir lieka statybom. Vat eglute ismesim, tai labai gerai bus panaudotas kambario kampas - LEGO statybom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 27, 14:30)
Kaip gerai kad as prie sios temos prisijungiau, cia ir draugu, bendraminciu radau  drinks_cheers.gif .

O cia va musu bandymas iskelti duplo kelia auksciau
[url

drinks_cheers.gif
Kaip liuksiškai thumbup.gif bigsmile.gif . O kur antras traukinys?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 27, 15:59)
drinks_cheers.gif
Kaip liuksiškai thumbup.gif  bigsmile.gif . O kur antras traukinys?

Cia bandem su naujai pirktu (bet seno modelio) traukiniu, labai jis vaikam patiko, kad ant tos strelkutes uzvaziavus keicia kripti, tai visa diena ir vienam ir kitam reikejo butent sio traukinio.
O tam kad leisti dviejus traukinukus, reikia sugalvoti toki kelia, kad jie nesusitrektu, kol kas mes tik mokinames statyt. bigsmile.gif
O siaip tai labai idomiai - kol turejom tik ta nauja rinkinuka 5608 tai norejom vos vos daugiau begu, papildziau 2 kartus begius (po 9 ir 12 vnt), pradejom statyt, ziurim, truksta. Nupirkau pas kartushka nemazai (begiu gal apie 30 dar ir sankryzas, tik dar nesu visu begiu davusi vaikam), statom ir vel begiu per mazai. Jauciu cia kaip narokotikas - kiek beturetum, vis norisi daugiau doh.gif
Atsakyti
jonas, saunus begiai

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 27, 12:53)
Bet dabar galvoju, kad mano dalimis sudėtas namas brangesnis už naują  bigsmile.gif

as irgi mastau, gal geriau dukrytei gimtadienio proa pirkti nauja nama, nei pas karstuska rinkti is daliu, lovytes, staliuka, kedutes, vaisius, supynes , stogus - nes kaina kai pradedi sumuoti gaubasi irgi nemaza, o visg naudoti jie jau ax.gif o ir su deze manau paskui nesunku ir parduoti bus ta geri wub.gif

kiek naujas namukas dabar kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 27, 15:07)
Cia bandem su naujai pirktu (bet seno modelio) traukiniu, labai jis vaikam patiko, kad ant tos strelkutes uzvaziavus keicia kripti, tai visa diena ir vienam ir kitam reikejo butent sio traukinio.
O tam kad leisti dviejus traukinukus, reikia sugalvoti toki kelia, kad jie nesusitrektu, kol kas mes tik mokinames statyt.  bigsmile.gif
O siaip tai labai idomiai - kol turejom tik ta nauja rinkinuka 5608 tai norejom vos vos daugiau begu, papildziau 2 kartus begius (po 9 ir 12 vnt), pradejom statyt, ziurim, truksta. Nupirkau pas kartushka nemazai (begiu gal apie 30 dar ir sankryzas, tik dar nesu visu begiu davusi vaikam), statom ir vel begiu per mazai. Jauciu cia kaip narokotikas - kiek beturetum, vis norisi daugiau  doh.gif

Na, mano bernai (didesni už mane) nori daugiau bėgių, o savininkė bedėdama traukinį irgi tik sugriauna.
O su daug bėgių ir sankryžų tik daugiau galimybių. Youtube įkvepia thumbup.gif . Jei bėgių dar pasipildysim, ta,i ko gero, teks ir kaladėlių pildyti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 27, 15:14)
jonas, saunus begiai
as irgi mastau, gal geriau dukrytei gimtadienio proa pirkti nauja nama, nei pas karstuska rinkti is daliu, lovytes, staliuka, kedutes, vaisius, supynes , stogus - nes kaina kai pradedi sumuoti gaubasi irgi nemaza, o visg naudoti jie jau  ax.gif o ir su deze manau paskui nesunku ir parduoti bus ta geri  wub.gif

aisku, jei daug ko reikia tai geriau nauja per kokia akcija namuka nusipirkti nei devetu visa kruva atskiru daliu. gaunasi kaina beveik ta pati, arba netgi ta pati. o kur naujas, kur senas rinkinys. o jei tik kokia viena kita detale tai verta ir devetas.
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 27, 15:14)
jonas, saunus begiai
as irgi mastau, gal geriau dukrytei gimtadienio proa pirkti nauja nama, nei pas karstuska rinkti is daliu, lovytes, staliuka, kedutes, vaisius, supynes , stogus - nes kaina kai pradedi sumuoti gaubasi irgi nemaza, o visg naudoti jie jau  ax.gif o ir su deze manau paskui nesunku ir parduoti bus ta geri  wub.gif

Naujausias babymarket'e 216Lt.
user posted image

Senesnis apie 260 Lt, jei nenusišneku.
user posted image
Man pasisekė naują už 130 Lt (neskaičiuojant siuntimo) nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 27, 16:21)
Na, mano bernai (didesni už mane) nori daugiau bėgių, o savininkė bedėdama traukinį irgi tik sugriauna.
O su daug bėgių ir sankryžų tik daugiau galimybių. Youtube įkvepia thumbup.gif . Jei bėgių dar pasipildysim, ta,i ko gero, teks ir kaladėlių pildyti ax.gif .

Jo, cia kaip uzburtas ratas - pradzioj reikia begiu, tada kaladeliu, tada vel begiu ir vel kaladeliu ...
Jauciu dabar reikes gaudyt kur papigiau kaladeles, nes begiu kol kas turime. Tik vat as noreciau daugiau tu ilgu kaladeliu, nes turime tik gal kokius 3, o statant ir namu ir kelia, jos buna nepamainomos. Idomu, gal kada pas kartushka butu tokiu. Nes rinkiniuose je beveik nebuna, pagrinde 2x2 ir 2x8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jonas_k: 27 sausio 2013 - 15:40