Labas vakaras, kurį laiką neskaičiau šios temos, tai dabar, žiūriu, temą temą veja, greitai užsidaro, čia kalba draugės ir draugai jau
Nežinau net ar pritapsiu į šį būrį, o taip norisi su kuo nors suprantančiu pakalbėt
Šiuo metu aktualu maximos nuolaidos, tai va, pasiskaičiusi lėkiau apsidairyti ko ten gero yra. Tik sms negavau, įdomu, kam jie siunčia o kam ne... Tai šiandien nukoviau tą vandens lėktuvėlį iš City serijos, kažkur 14Lt mokėjau, nes buvo pamestas, vargšas, tarp kinietiškų žaislų, net kainos nemačiau jo užrašytos. O šiaip, geltonų kainų nebuvo, tik tiek kad jūsų minėta CIty šiukšliavažė, dar gaisrinė, greitoji... žiūrėjau žiūrėjau, svarsčiau svarsčiau, ar pirkti... Bet pagailėjau piniginės ir nepirkau, o paskui vėl pradėjau abejoti - kad baigsis tie rinkiniai, arba reikės su žiburiu ieškoti vėliau. Štai va tokia kova.
Turiu keletą rinkinukų nupirkusi, galvoju, bus ateičiai, o greičiausiai, tai gal bus dovanoms, nes nusimato gimtadieniai draugų, giminaičių vaikų, vistiek reikės kažką dovanoti, tai manau lego bus gera dovana, tik neaišku, kad neturėtų tokių.
O šiaip mūsiškiui dar nedavus esu smulkiųjų, dar su duplo žaidžiam, iš vienos pusės, laikausi rekomendacijų pagal amžių, iš kitos pusės - laukiu kol sesė ūgtelės ir bus galima gražiai susitarti, kad neimtų, nemėtytų, į burną nedėtų.
Paskaičiusi kaip kiti vaikučiai žaidžia, pradėjau abejoti, gal mano vaikas nebus linkęs į lego. Nors pradžioje labai buvo įdomu, tačiau dabar ne itin mėgsta kažką statyti, arba turiu aš su juo statyti, jam statyti, nežinau kodėl taip. Gal toks charakteris. Su mašinytėmis žaidžia ir jas konstruoja. O namus, pilis, garažus tai vienas nenori statyti. O gal kaladėlių per daug?
Nes kai buvo mažiau, tai statė
Gal žinote, kada Lietuvoj atsirado lego? Nes skaitau, kad dar iš savo vaikystės turit rinkinių. Aš tai tiksliai tokių neturėjau. Nors lyg per miglą prisimenu, kad pas kažką svečiuose žaidžiau su panašiom kaladėlėm ir likau sužavėta.
Bet nežinau ar verta tuos rinkinius laikyti. Jų kokybė gera, tačiau pvz duplo, tai kiek vietos užima. O be to, naujos gamybos žaisliukai gal mielesni už senus? Na, man asmeniškai, duplo žmogeliukai nauji gražesni už tuos iš senų leidimų.
P.S. pasižiūrėjau to vandens lėktuvėlio kainą, tai ko gero, pagavau jį su dviguba nuolaida, bet toje mažoje maximoje, tik jį vieną iš lego ir teradau.
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 26, 22:00)
Čia mūsų
Vaikų namai. Apačioje kairėje vaikai žiūri televizorių, viena žaidžia su kompiuteriu, dešinėje valgomasis, tolumoje auklėtojos, antrame aukšte miegamieji.
labai gražu. o kokio amžiaus vaikučiai?
o, ir trolis lenda pro langą