Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(asaraa @ 2013 01 26, 20:00)
As dziaugiuosi per senuku akcija ilgai laukta lego 6914 paskutini su nuolaida pasiemiau.
Is max city 4433 (man jis kazkaip pasirode vertesnis demesio uz greituke ir ta sunkvezimi), ninjago 9441 ir unico 8662. Visi pakainuoti 50% ir 60% nuolaidelem gavosi  ax.gif

jo, tas 4433 man irgi labai wub.gif tai gavosi apie 35 lt jis, tesingai?
Atsakyti
Prisireikė man eiot maisto į Maximą, tai aišku neatsispyriau pagundai patikrinti kainas. Susigriebiau dėžes ir lėkiau prie skenerio. Mijos miegamasis, city greitoji, sunkvežimis, Unico zuikučiai - viskas pilna kaina. Džiaugiasi mano pinigė, bet psichologiškai jaučiuosi savęs nerealizavusi lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 26, 20:22)
jo, tas 4433 man irgi labai  wub.gif tai gavosi apie 35 lt jis, tesingai?

teisingai

QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 26, 20:26)
Prisireikė man eiot maisto į Maximą, tai aišku neatsispyriau pagundai patikrinti kainas. Susigriebiau dėžes ir lėkiau prie skenerio. Mijos miegamasis, city greitoji, sunkvežimis, Unico zuikučiai - viskas pilna kaina. Džiaugiasi mano pinigė, bet psichologiškai jaučiuosi savęs nerealizavusi  lotuliukas.gif .

O as kazkaip pagalvojau, kad senesnius modelius ispardavines ir nauju uzves rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga11 @ 2013 01 26, 20:47)
Ir aš jungiuosi prie nieko nepirkusių - nuklydau į Vilniaus Mindaugo Maximą vakar - nieko neradau su dviguba nuolaida, šiandien ryte - į Akropolio - toks jausmas, kad kur aš einu, ten kažkas nuolaidas prieš mane nuima  biggrin.gif

Anei daiktelio tinkamo pirkt  nei sau nei kitiems  doh.gif

Tai kad man rodos i Akropoli ir Mindaugo maximas reikia lekti pirma minute nuolaidos, nes veliau isperka. O gal jie papildo, nes man rodos musu Pilaites maximoje pries kelias dienas tu rinkinuku su geltona kaina nebuvo, o va siandien tikrai maciau nemazai, ir aisku viena sau paemiau doh.gif . Neaisku kiek laiko jie ten bus, ar neispirks per siandien diena, bet apie 14 val buvo
Atsakyti
[quote=maltakava,2013 01 26, 11:29]Merginos nepykit,kad pasikartosiu.Gal kas netycia dar uzmatytu sita legiuka ir galetu man prigriebt?
user posted image
Jau turiu si lego,pradziuginsiu sunu gimtadienio proga. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 26 sausio 2013 - 22:10

Čia mūsų Vaikų namai. Apačioje kairėje vaikai žiūri televizorių, viena žaidžia su kompiuteriu, dešinėje valgomasis, tolumoje auklėtojos, antrame aukšte miegamieji.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 26 sausio 2013 - 22:11
Maltakava: pati i Klaipeda vaziavai? Kokie skaiciukai sio modeliuko, ir kokia kaina paemei?

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 26, 22:00)
Čia mūsų Vaikų namai. Apačioje kairėje vaikai žiūri televizorių, viena žaidžia su kompiuteriu, dešinėje valgomasis, tolumoje auklėtojos, antrame aukšte miegamieji.

user posted image

kaip graziai wub.gif saunuoliai
Atsakyti
Čia mūsų Vaikų namai. Apačioje kairėje vaikai žiūri televizorių, viena

kaip fainai thumbup.gif milzinas pro langa lenda lotuliukas.gif biggrin.gif

oi ir kaip reiks sulaukti to tortadienio,kada galesiu jau nama vaikui padovanoti,nes dabar nieko padoraus neturime,nei lovos,nei stalo, ka jau kalbeti apie telika irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 26, 20:22)
jo, tas 4433 man irgi labai  wub.gif tai gavosi apie 35 lt jis, tesingai?

Sis man irgi pirmoj vietoj vien del dvieju motociklu wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Mes siandien po Panorama pasivaiksciojom, tai ten Lego parduotuveje viskas -20 proc., kai kas ir 30 proc. Pamatem lego architectures wub.gif ir tuos didziuosius namus, kur jau suaugusiems....
Bet geriausia del mano vyro - jau kai su sese deliojom lego, tai prisijunge, sudeliojo lektuva, susizavejo ir gavau oficialu leidima pirkti gerus variantus. siandien kai pamate didziuli starwars erdvelaivi uz 2000 lt, tai atsiverte i lego fanus ir dabar turiu jau ipareigojima pirkti geromis kainomis thumbup.gif o dabar jis sedi ir ziuri dokumentini filma apie lego gamyba biggrin.gif:D
idomu - rodo, kaip kure city policijos nuovada, tai lankesi tikroji nuovadoje, kad kuo tiksliau atkurtu. ir pasirodo, visoje city serijoje specialiai nera saunamuju ginklu, nebuvau atkreipusi demesio. o pagaminama po 500 kaladeliu per sekunde fabrike biggrin.gif

beje, del Rimi - ten gi jau seniai tesiasi tas atseit zaislu ispardavimas, bet ten tik kai kurie zaislai nukainuoti, o lego tai jokiu akciju schmoll.gif
QUOTE(Natele @ 2013 01 26, 18:58)
Tai as kol tokia kruva is devetu pririnksiu, tai is vaikai uzaugs  lotuliukas.gif

na na, gi skaiciau, kad i darzeli sunaus ejai pasiimt su pilnu maisu biggrin.gif

thumbup.gif

p.s. tie friends gyvuneliai yra Panoramoje dvejose parduotuvese, atrodo abejose po 13,99 - Lego firmineje ir Rududu, dabar jiems abejose parduotuvese -20 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n/a: 26 sausio 2013 - 23:41
n/a, sunervinai su ta 20 proc nuolaida lego pardėj doh.gif lotuliukas.gif . Bet apmaudu, kad ten nėra duplo didžiojo pado. Akropolyje yra, bet nėra nuolaidos.

Lego architecture labai savita serija, aš irgi kaskart ją patyrinėju parduotuvėj būdama. O tie didžiuliai rinkiniai "kur suaugusiems", tai dabar mano šešiamečio svajonėse doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 26, 23:59)
n/a, sunervinai su ta 20 proc nuolaida lego pardėj  doh.gif  lotuliukas.gif . Bet apmaudu, kad ten nėra duplo didžiojo pado. Akropolyje yra, bet nėra nuolaidos.

Lego architecture labai savita serija, aš irgi kaskart ją patyrinėju parduotuvėj būdama. O tie didžiuliai rinkiniai "kur suaugusiems", tai dabar mano šešiamečio svajonėse  doh.gif .

ax.gif
oi uzjauciu del tokios svajones.... visgi kaina kanda kaip reikalas, nebent bandyti ebay gaudyt, bus irgi brangu, bet pigiau gal.

Panoramos ir Akropolio parduotuves, pasirodo, skirtingiems savininkams priklauso.

hm, didiji duplo pada berods maciau Vaikisku prekiu isparduotuveje, kur mano name, gruodzio menesi su kazkokiu nukainavimu buvo, bet visai nepamenu kainos. Jei nepainioju su kitokiu padu doh.gif Zodziu eidami i lauka prasukite, o gal smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n/a: 27 sausio 2013 - 00:08