QUOTE(tomiike @ 2013 01 26, 16:15)
1. nu neišeina iš namų, bet pagalvoju, kad juos išneša nykštukai. bandžiau surinkt skaičių kaladėles.... nu trūko ne vienos ne dviejų bet kokių penkių
2. tigi parašyk numeriukus man į až kurių neturit ir ryt jeigu būsiu ten ir bus tų rinkinų galiu gi prigriebt, nesunku
nesikuklink
nežinau gi ką turit ką ne. o friends tai ir aš visai norėčiau vieną mažuliuką, bet
3.
Kada siuntinukas bus tave?
1. na bet tikrai atsiras- jos gi vis tiek namuose yra
2. jau parasiau, ka turim- vadinas, beveik nieko neturim, tai tinka, jei kas butu su dviguba nuolaida. Bet velgi, ikyriai tikrai neprasau, nes zinau, kad ir finansu ne visada buna net savo vaikams nupirkt, o ka jau kalbet apie svetimus
Del lego friends, gal man kada pavyks dar ka gero gera kaina pas mus pamatyti, gal ir paciai pasiseks. Dar lyg nezaidzia Tavo mergyte smulkiais rinkinukais
Iki kol zais, prikaupsim visokio gerio
3. Zinok, nezinau dar- speju gal 1i ar 2i. Parasysiu iskart gavusi
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 26, 17:43)
O ka daryt jeigu butu keli rinkiniai? Imti kuri, ar kokius nors dviejus, trys? Gal gali isvardint pagal prioritetus?
Bijau suklyst. Geriau butu , jeigu dar ir ju Nr parasytum, tada tikrai zinociau
Jei butu keli, ir jei tikrai tikrai uztektu pinigeliu(nes tikrai zinau, kaip buna
) , paimkit pagal savo nuoziura ir kelis( ta pacia diena skola grazinsiu
) Siuksliavezes labiausia noreciau
Nesiskusk Dievui, kad Tau viskas blogai.Jis gali pagalvoti, kad Tu dar nezinai, kas is tiesu yra blogai ir Tau tai parodys. Pasakyk Jam, kad Tau viskas GERAI. Tuomet Jis pagalvos: ''Brangioji, Tu dar nezinai, kas is tiesu yra GERAI''.