Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Pelene @ 2013 01 26, 17:07)
Na va, kaip tik sitie mums butu buve ne pro sali  tongue.gif

Nezinau ar ryt vaziuosiu i parde, bet jei labai reikia galeciau nupirkt, tik parasyki koki Nr to lego, tai ryt paziureciau. Bet nepazadu, kad vaziuosiu. Vilnius tinka?
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 26, 13:57)
grupioke paskambino kad jai zinute atejo jog RIMI -60 zailsmams klause ar lego taiko- o as net eit nebenoriu...

tai kokia situacija su lego rimi? biggrin.gif nuo kada?

o del nukainuotu, tai pas mus irgi nera nukainuoti, tik prie kasos nukainuoja, matyt cia tik isrinktiesiems, kurie zino kurie buvo nukainuoti biggrin.gif
bet siaip idomu, kodeltokia tvarka, kodel nera suinteresuoti kuo daugiau isparduoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 26 sausio 2013 - 17:37
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 26, 17:22)
Nezinau ar ryt vaziuosiu i parde, bet jei labai reikia galeciau nupirkt, tik parasyki koki Nr to lego, tai ryt paziureciau. Bet nepazadu, kad vaziuosiu. Vilnius tinka?

Is tikro tai del manes nesivarginkit, nebent netycia butumet parduotuvej. As gi tik juokais pirmai rasiau, ka nedraugiskai blush2.gif Nors net mano vyras, kuris mane jau 12metu pazista, sako, kad mano juokai daznai taip rimtai skamba, kad neatkiri, juokauju ar rimtai kalbu blush2.gif O tinka mums ir LEGO CITY su motociklais, ir siuksliaveze,ir greitosios rinkinukas, is tikro beveik viskas LEGO CITY , isskyrus , ka patys turim. o turim vandens lektuveli, keleivini lektuva, nameli ant ratu, maza vandens laiviuka raudona, na ir misko policija bei gaisrines stotis turim- daugiau nieko ir neturim.
Papildyta:
QUOTE(raganieška @ 2013 01 26, 16:04)
O kam to reikia?  rolleyes.gif  maniškiai kai žaidžia, tai pasiima po kelis žmogeliukus ir daug kojų, plaukų ir visokių kepurių ir žaidžia, kad kažkur eina, miega, puošiasi ir tt.

Mano mazius irgi sitaip doh.gif O man jau kartais norisi pirminio vaizdo, kaip buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 26 sausio 2013 - 17:41
QUOTE(Pelene @ 2013 01 26, 18:39)
Is tikro tai del manes nesivarginkit, nebent netycia butumet parduotuvej. As gi tik juokais pirmai rasiau, ka nedraugiskai  blush2.gif Nors net mano vyras, kuris mane jau 12metu pazista, sako, kad mano juokai daznai taip rimtai skamba, kad neatkiri, juokauju ar rimtai kalbu  blush2.gif O tinka mums ir LEGO CITY su motociklais, ir siuksliaveze,ir greitosios rinkinukas,  is tikro beveik viskas LEGO CITY , isskyrus , ka patys turim. o turim vandens lektuveli, keleivini lektuva, nameli ant ratu, maza vandens laiviuka raudona, na ir misko policija bei gaisrines stotis turim- daugiau nieko ir neturim.

O ka daryt jeigu butu keli rinkiniai? Imti kuri, ar kokius nors dviejus, trys? Gal gali isvardint pagal prioritetus?
Bijau suklyst. Geriau butu , jeigu dar ir ju Nr parasytum, tada tikrai zinociau
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2013 01 26, 16:15)
1. nu neišeina iš namų, bet pagalvoju, kad juos išneša nykštukai. bandžiau surinkt skaičių kaladėles.... nu trūko ne vienos ne dviejų bet kokių penkių mastau.gif
2. tigi parašyk numeriukus man į až kurių neturit ir ryt jeigu būsiu ten ir bus tų rinkinų galiu gi prigriebt, nesunku tongue.gif nesikuklink tongue.gif nežinau gi ką turit ką ne. o friends tai ir aš visai norėčiau vieną mažuliuką, bet verysad.gif

3. Kada siuntinukas bus tave?  bigsmile.gif

1. na bet tikrai atsiras- jos gi vis tiek namuose yra mirksiukas.gif

2. jau parasiau, ka turim- vadinas, beveik nieko neturim, tai tinka, jei kas butu su dviguba nuolaida. Bet velgi, ikyriai tikrai neprasau, nes zinau, kad ir finansu ne visada buna net savo vaikams nupirkt, o ka jau kalbet apie svetimus unsure.gif Del lego friends, gal man kada pavyks dar ka gero gera kaina pas mus pamatyti, gal ir paciai pasiseks. Dar lyg nezaidzia Tavo mergyte smulkiais rinkinukais g.gif Iki kol zais, prikaupsim visokio gerio
irnesakyk.gif mirksiukas.gif

3. Zinok, nezinau dar- speju gal 1i ar 2i. Parasysiu iskart gavusi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 26, 17:43)
O ka daryt jeigu butu keli rinkiniai? Imti kuri, ar kokius nors dviejus, trys? Gal gali isvardint pagal prioritetus?
Bijau suklyst. Geriau butu , jeigu dar ir ju Nr parasytum, tada tikrai zinociau

Jei butu keli, ir jei tikrai tikrai uztektu pinigeliu(nes tikrai zinau, kaip buna 4u.gif ) , paimkit pagal savo nuoziura ir kelis( ta pacia diena skola grazinsiu 4u.gif ) Siuksliavezes labiausia noreciau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 26 sausio 2013 - 17:57
QUOTE(n/a @ 2013 01 26, 16:02)
na taip, jos devetos, bet ne is kokios parduotuves (cia tik Natele is ju parsitempia ka nors  biggrin.gif ), internetu pirktos

Tai as kol tokia kruva is devetu pririnksiu, tai is vaikai uzaugs lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 26, 16:20)
mes dideliu rinkiniu neturim, bet sunus nepalaiko sudeliotu rinkiniuku schmoll.gif  jam neidomu. kai pats stato tai is vieno rinkinio kokia detale paimta tai is kito. o sudeliojes pazaidzia pusvalandi ir vel isardo, patobulina biggrin.gif jam tas deliojimo procesas patinka o su pastatytu statiniu zaisti nelabai schmoll.gif o jusu vaikai zaidzia su jau pastatytais rinkiniais? ar masinom ar tais policiju-gaisriniu miesteliais?

Visaip buna. Bet nors truputi tai pazaidzia.
Atsakyti
Sakot pirkimo ataskaita reikia duot biggrin.gif . Uzvakar pirkau friends su suniukais, minners maza geltona masinyte saviems i prieki arba dovanai. Ir paskutine greitaja ne sau biggrin.gif .
Atsakyti
Aš šiandien irgi buvau Maximoj. Iš lego buvo tik safari building set http://www.assorti.l...tu-vaikams-4637 , police building set http://www.assorti.l...tu-vaikams-4636 ir kažkoks mažas ninjago. Ir nė vieno su geltona etikete. Duplo išvis ne.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 26, 20:24)
Duplo išvis ne.

Nera pas mus ne vieno duplo geltona kaina, o ir tera ju viena lentynele Akropolio Maximoj - kitose Maximose ne vieno jau seniai verysad.gif ...
O siaip Akropolio Maxima labai nuvyle - kas kitose su nuoliada, tas sitoj pilna kaina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 26, 19:34)
tai kokia situacija su lego rimi? biggrin.gif nuo kada?
o del nukainuotu, tai pas mus irgi nera nukainuoti, tik prie kasos nukainuoja, matyt cia tik isrinktiesiems, kurie zino kurie buvo nukainuoti biggrin.gif
bet siaip idomu, kodeltokia tvarka, kodel nera suinteresuoti kuo daugiau isparduoti

tai ir zaksejo jin del tu "nukainuotu" eme rinkinukus kuriuos tikrai zinojo kad nepilna kaina akcijiniai: siuksliaveze- tikrino kaina ir... 68.99 blink.gif viena vis tik nusiveze iki kasu ir ismuse pilna kaina- o tada jau tipo bus tas -30- o -30 tai jai nereik...ir man cia ne akcija- kaip sakau kad bent 36 proc butu tai dar dar... lotuliukas.gif
o suiaip si menesi kaip rasiau pasuoju- iki rimi nezinau net jei ir nueisiu tai tik pirmadieni o tada jauciu jau ir nebebus... bet finansai ne tie- nors reiktu man leles...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 26, 19:35)
Nera pas mus ne vieno duplo geltona kaina, o ir tera ju viena lentynele Akropolio Maximoj - kitose Maximose ne vieno jau seniai verysad.gif ...
O siaip Akropolio Maxima labai nuvyle - kas kitose su nuoliada, tas sitoj pilna kaina  unsure.gif

Ir aš jungiuosi prie nieko nepirkusių - nuklydau į Vilniaus Mindaugo Maximą vakar - nieko neradau su dviguba nuolaida, šiandien ryte - į Akropolio - toks jausmas, kad kur aš einu, ten kažkas nuolaidas prieš mane nuima biggrin.gif

Anei daiktelio tinkamo pirkt nei sau nei kitiems doh.gif
Atsakyti
As dziaugiuosi per senuku akcija ilgai laukta lego 6914 paskutini su nuolaida pasiemiau.
Is max city 4433 (man jis kazkaip pasirode vertesnis demesio uz greituke ir ta sunkvezimi), ninjago 9441 ir unico 8662. Visi pakainuoti 50% ir 60% nuolaidelem gavosi ax.gif
Atsakyti