Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(padraika22 @ 2013 01 26, 15:14)
bet tada ir kaina turetu buti atitinkama jei ten ne rinkiniai o siaip palaida bala rolleyes.gif  uztat man ir patinka nes pigiau. o kai sunus jau mokes pagal instrukcijas delioti, tada jau ziuresim, kad butu pilni rinkiniai. o dabar rinkini nuperki ir supila i bendra kruva. o tuos daiktus pagal instrukcija surenka mama ar tetis 1 karta ir tiek ziniu. paskui ziuri tai tos detales ner, tai tos. aisku, jos kurnors giliai po lova slepiasi rolleyes.gif

Na mums detales neissimeto schmoll.gif Gi is namu neiseina- jei kas ir pasimeta, buna surandama. O didelius rinkinius stengiames laikyt sudetus( pvz gaisrines stotis, misko policija) Buna avariju, kai bezaidziant netycia isgriuva, bet mes vel sukonstruojam.Mano mazasis labai megsta zmogiukams galvas, kojas, kunus, galvos apdangalus sukeist, zaisdamas- nes jam taip reikia, nes jam reik naujo zmogiuko ir t.t. Reiks kazkada imt man bent kuriam laikui vel atkurt zmogucius, kokie jie buvo pirminiam variante.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 26 sausio 2013 - 15:20
QUOTE(Pelene @ 2013 01 26, 15:17)
Na mums detales neissimeto  schmoll.gif  Gi is namu neiseina- jei kas ir pasimeta, buna surandama. O didelius rinkinius stengiames laikyt sudetus( pvz gaisrines stotis, misko policija) Buna avariju, kai bezaidziant netycia isgriuva, bet mes vel sukonstruojam.

mes dideliu rinkiniu neturim, bet sunus nepalaiko sudeliotu rinkiniuku schmoll.gif jam neidomu. kai pats stato tai is vieno rinkinio kokia detale paimta tai is kito. o sudeliojes pazaidzia pusvalandi ir vel isardo, patobulina biggrin.gif jam tas deliojimo procesas patinka o su pastatytu statiniu zaisti nelabai schmoll.gif o jusu vaikai zaidzia su jau pastatytais rinkiniais? ar masinom ar tais policiju-gaisriniu miesteliais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 26 sausio 2013 - 15:22
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 26, 15:11)
Na vis tik nupirkau ateiciai ir as viena City rinkinuka uz 35 lt, buvo gi musu maximoje  doh.gif , sirdis neatlaike - na kaip gi nepasinaudot tokia gera dviguba nuolaida. Kazkakip man rodos papilde city rinkinuku, bet duplo tai net kvapo nera,

Ei, ko taip nedraugiskai verysad.gif Koki rinkinuka pirkai?
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 26, 15:20)
mes dideliu rinkiniu neturim, bet sunus nepalaiko sudeliotu rinkiniuku schmoll.gif  jam neidomu. kai pats stato tai is vieno rinkinio kokia detale paimta tai is kito. o sudeliojes pazaidzia pusvalandi ir vel isardo, patobulina biggrin.gif jam tas deliojimo procesas patinka o su pastatytu statiniu zaisti nelabai schmoll.gif o jusu vaikai zaidzia su jau pastatytais rinkiniais? ar masinom ar tais policiju-gaisriniu miesteliais?

O maniskiui labai patinka zaist- jis zaidzia, fantazuoja- jauciuosi is salies kaip koki filma ziuredama biggrin.gif Jei kas sugriuna bando pats sutaisyt, jei jau sudetinga paciam, kviecia mane i pagalba.
Atsakyti
bet tada ir kaina turetu buti atitinkama jei ten ne rinkiniai o siaip palaida bala rolleyes.gif  uztat man ir patinka nes pigiau. o kai sunus jau mokes pagal instrukcijas delioti, tada jau ziuresim, kad butu pilni rinkiniai. o dabar rinkini nuperki ir supila i bendra kruva. o tuos daiktus pagal instrukcija surenka mama ar tetis 1 karta ir tiek ziniu. paskui ziuri tai tos detales ner, tai tos. aisku, jos kurnors giliai po lova slepiasi rolleyes.gif
greiciau ateitu tas pirmadienis, nes jau man visai verysad.gif  vis kazkas kazka nusiperka o mums tik skaityt ir pavydet doh.gif

QUOTE(padraika22 @ 2013 01 26, 15:20)
o jusu vaikai zaidzia su jau pastatytais rinkiniais? ar masinom ar tais policiju-gaisriniu miesteliais?

maniskis dar tik dveju, tai su smulkiais lego mes zaidziam blush2.gif is tiesu tai sita deze pasitaike, man pasirode neblogas variantas, tai va dabar ir deliojam. o kaip bus ateity su jo zaidimais, dar nezinau, tada ir pasimatys, ar reikia palaidu kaladeliu, ar rinkiniu. nes duplo kaladeliu jis nestato, zaidzia su masinom/traukinuku, bet vazinedamas.
padraika, o tai kazko konkretaus norit is maximos?
o del devetu kainos tai tikrai taip- jei nerusiuota, tai turi buti zymiai pigiau, nei rinkinukai. stai ziuriu idejo cia pas mus pries savaite buvusi mamyte skelbima http://www skelbiu lt/skelbimai/lego-konstruktorius-urmu-15525837.html, sakyciau kaina labai didele g.gif
Atsakyti
greiciau ateitu tas pirmadienis, nes jau man visai verysad.gif  vis kazkas kazka nusiperka o mums tik skaityt ir pavydet doh.gif

aš nieko nepirkau didis.gif friends.gif

QUOTE(Pelene @ 2013 01 26, 15:17)
Na mums detales neissimeto  schmoll.gif  Gi is namu neiseina- jei kas ir pasimeta, buna surandama.

bigsmile.gif kur čia tokius vaikus dalina bigsmile.gif

QUOTE(Pelene @ 2013 01 26, 15:24)
Ei, ko taip nedraugiskai  verysad.gif Koki rinkinuka pirkai?

rytoj dar bandysiu į malūną pakalbint mb įlėksiu greit jei turi kažkoių konkrečių norų rašyk į až drąsiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 26, 17:11)
Na vis tik nupirkau ateiciai ir as viena City rinkinuka uz 35 lt, buvo gi musu maximoje  doh.gif , sirdis neatlaike - na kaip gi nepasinaudot tokia gera dviguba nuolaida. Kazkakip man rodos papilde city rinkinuku, bet duplo tai net kvapo nera,

kokioje maksimoje??? koki nusipirkot???

man asmeniskai nereik- bet vat kaip zmogu pavedziau- isreklamavau kad va maksimos turi tuos rinkinius su dviigubom nuolaidom tai drauge nuejo i MINDAUGO MAXIMA... o ten nu sake specialiai visus paziurejo- sake su nuolaida NIEKO ner viskas pilna kaina doh.gif specialiai ieskojo papigiai zaislu net ne lego- visur nuimtos akcijos unsure.gif
Papildyta:
nepavydekit- as per tuos pirkinius- jau kai sakiau- ni ni negaliu sau leistinei vieno rinkinuko isleidau... neida daug nei mazai 84 litukus vien LEGO ... PYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYPt o mb is maistui skirtu pinigu taip nemenkai bac ir nureze - benziniui ( o pas man viskas l suskaiciuota iki cento jau nes reik 20 dienu pragyvent- ir buvo tik 400lt maistui- higiena yra sauskelnes yra - jau taip atsipalaidavusi- misliju va jei vaikai apsveiko i darzeli bet 5d ir isitenku liuosiai...ir bac MB 50 benzinui ir tokiu komentaru da jam 50 reiks grynai pries atlyginima.... (o cia maistiniai MANO namams skirti pinigai- ramiai sau susipirkau as tuos legiukus ir se tau) daba nusiurpus siaip jau nu niekad taip neiskresdavo MB 20lt maistui dienai tai normalu ir ramu... bet va kai TAIP...... O da mane kita savaite sveikint ateis- cia ne beda- torta pati kepsiu tai kainuos didelis tortas 10lt vya tetrapake nupirksiu apie 10lt sultys, saldainiai sumustinukai ir apie 15lt... vis tiek ziauru ... is viso atsipeikejau tik daba va...kaip cia buvo ir kodel liko per mazai pinigu- pirma pirkau 2 pokus sauskelniu (nors reikejo tik 1 taigi +50lt islaidu ir... legiukai legiukai legiukai 84+49.90 taigi neplanuotu islaidu 135litukai dar kavineje sedejau +20lt tagis minusuojam 185litukus- taip i gaunasi dar sauskelnes neplanuotas pokas SIAUBAS KAIP IKI MENESIO GALO REIKS ISGYVENT o negana to grupioke paskambino kad jai zinute atejo jog RIMI -60 zailsmams klause ar lego taiko- o as net eit nebenoriu...
ai tiesa ne i tema bet pas mus maksimoje ziurkiu kazkokiu yra siaip 68 akcija 29 ir tai nuot os sumos minusuojasi- tai keik uzmaciau daug ju buvo...
Papildyta:
P.S. ai dar motocikla gi pirkau drauges sunui dar tas 34 (be dvigubos ujolaidos) tai va i gaunasi kad taupyt jau juodai reik) mes visus produktus perkame- nieko neturim "is kaimo" tai dekui dievui:
cukrus, kava, kruopos, visa tai menesiui jau supirkta kitaip striuka visiskai butu
Atsakyti
QUOTE(tomiike @ 2013 01 26, 15:42)
1. aš nieko nepirkau didis.gif friends.gif
2. bigsmile.gif kur čia tokius vaikus dalina bigsmile.gif
3.rytoj dar bandysiu į malūną pakalbint mb įlėksiu greit jei turi kažkoių konkrečių norų rašyk į až drąsiai mirksiukas.gif

1. friends.gif thumb_yello.gif biggrin.gif

2. Tai logiska, is namu neiseina gi tongue.gif O po to arba suranda kuris nors arba mama siurbdama kilimus keliais ropoja, kad netycia nesusiurbtu kokios smulkios detales del viso pikto biggrin.gif Pas teti tai regejimas geras, jis net menkiausios pacios maziausios lego detalytes nesusiurbs irnesakyk.gif

3. Taigi ne Tau postas buvo skirtas biggrin.gif Tu draugiskai- net savo vaikams nepirkai tongue.gif Pas mane konkreciu noru nera- va mamos prisigiria, tada tik pamatau, kad ir mano vaikiui toks visai gerai butu mastau.gif O is tikro jei prie progos kazkas gautusi su dviguba nuolaida is LEGO CITY ar FRIENDS- viskas man tinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 26, 15:57)

nepavydekit- as per tuos pirkinius- jau kai sakiau- ni ni negaliu sau leistinei vieno rinkinuko isleidau... neida daug nei mazai 84 litukus vien LEGO ...

Nepavydim, mes gi juokaujam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 26, 16:17)
Na mums detales neissimeto  schmoll.gif  Gi is namu neiseina- jei kas ir pasimeta, buna surandama. O didelius rinkinius stengiames laikyt sudetus( pvz gaisrines stotis, misko policija) Buna avariju, kai bezaidziant netycia isgriuva, bet mes vel sukonstruojam.Mano mazasis labai megsta zmogiukams galvas, kojas, kunus, galvos apdangalus sukeist, zaisdamas- nes jam taip reikia, nes jam reik naujo zmogiuko ir t.t. Reiks kazkada imt man bent kuriam laikui vel atkurt zmogucius, kokie jie buvo pirminiam variante.

O kam to reikia? rolleyes.gif maniškiai kai žaidžia, tai pasiima po kelis žmogeliukus ir daug kojų, plaukų ir visokių kepurių ir žaidžia, kad kažkur eina, miega, puošiasi ir tt.
O policijos nuovada tapo statybos priemonėm doh.gif , bet tai čia jų žaislai, tai ką nori tą ir stato, nors man ir būna gaila kai sugriauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 26, 16:24)
Ei, ko taip nedraugiskai  verysad.gif Koki rinkinuka pirkai?
Papildyta:
O maniskiui labai patinka zaist- jis zaidzia, fantazuoja- jauciuosi is salies kaip koki filma ziuredama  biggrin.gif Jei kas sugriuna bando pats sutaisyt, jei jau sudetinga paciam, kviecia mane i pagalba.

Atsiprasau doh.gif , nupirkau ta siuksleveze, visai man ji idomi pasirode. Dar pas mus buvo sunkvezimis irgi butu si dviguba nuolaida 35 lt, bet pasakiau sau - STOP biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 26, 16:05)
Atsiprasau doh.gif , nupirkau ta siuksleveze, visai man ji idomi pasirode. Dar pas mus buvo sunkvezimis irgi butu si dviguba nuolaida 35 lt, bet pasakiau sau - STOP  biggrin.gif

Na va, kaip tik sitie mums butu buve ne pro sali tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 26, 16:57)
kokioje maksimoje??? koki nusipirkot???

man asmeniskai nereik- bet vat kaip zmogu pavedziau- isreklamavau kad va maksimos turi tuos rinkinius su dviigubom nuolaidom tai drauge nuejo i MINDAUGO MAXIMA... o ten nu sake specialiai visus paziurejo- sake su nuolaida NIEKO ner viskas pilna kaina  doh.gif  specialiai ieskojo papigiai zaislu net ne lego- visur nuimtos akcijos  unsure.gif
Papildyta:
nepavydekit- as per tuos pirkinius- jau kai sakiau- ni ni negaliu sau leistinei vieno rinkinuko isleidau... neida daug nei mazai 84 litukus vien LEGO ... PYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYPt o mb is maistui skirtu pinigu taip nemenkai bac ir nureze - benziniui ( o pas man viskas l suskaiciuota iki cento jau nes reik 20 dienu pragyvent- ir buvo tik 400lt maistui- higiena yra sauskelnes yra - jau taip atsipalaidavusi- misliju va jei vaikai apsveiko i darzeli bet 5d ir isitenku liuosiai...ir bac MB 50 benzinui ir tokiu komentaru da jam 50 reiks grynai pries atlyginima.... (o cia maistiniai MANO namams skirti pinigai- ramiai sau susipirkau as tuos legiukus ir se tau) daba nusiurpus siaip jau nu niekad taip neiskresdavo MB 20lt maistui dienai tai normalu ir ramu... bet va kai TAIP...... O da mane kita savaite sveikint ateis- cia ne beda- torta pati kepsiu tai kainuos didelis tortas 10lt vya tetrapake nupirksiu apie 10lt sultys, saldainiai sumustinukai ir apie 15lt... vis tiek ziauru ... is viso atsipeikejau tik daba va...kaip cia buvo ir kodel liko per mazai pinigu- pirma pirkau 2 pokus sauskelniu (nors reikejo tik 1 taigi +50lt islaidu ir... legiukai legiukai legiukai 84+49.90 taigi neplanuotu islaidu 135litukai dar kavineje sedejau +20lt tagis minusuojam 185litukus- taip i gaunasi dar sauskelnes neplanuotas pokas SIAUBAS KAIP IKI MENESIO GALO REIKS ISGYVENT o negana to grupioke paskambino kad jai zinute atejo jog RIMI -60 zailsmams klause ar lego taiko- o as net eit nebenoriu...
ai tiesa ne i tema bet pas mus maksimoje ziurkiu kazkokiu yra siaip 68 akcija 29 ir tai nuot os sumos minusuojasi- tai keik uzmaciau daug ju buvo...
Papildyta:
P.S. ai dar motocikla gi pirkau drauges sunui dar tas 34 (be dvigubos ujolaidos) tai va i gaunasi kad taupyt jau juodai reik) mes visus produktus perkame- nieko neturim "is kaimo" tai dekui dievui:
cukrus, kava, kruopos, visa tai menesiui jau supirkta kitaip striuka visiskai butu

Oi, vaikai atejo is lauko su teveliu, tai turejau skubet, ir neparasiau visko - pirkau Pilaites maximoje, siaip tai nemazai dezuciu pas mus buvo. Dar ir tas policijos persekiojimas buvo rodos keli rinkunukai
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 26, 16:02)
2. Tai logiska, is namu neiseina gi  tongue.gif O po to arba suranda kuris nors arba mama siurbdama kilimus keliais ropoja, kad netycia nesusiurbtu kokios smulkios detales del viso pikto biggrin.gif Pas teti tai regejimas geras, jis net menkiausios pacios maziausios lego detalytes nesusiurbs  irnesakyk.gif

nu neišeina iš namų, bet pagalvoju, kad juos išneša nykštukai. bandžiau surinkt skaičių kaladėles.... nu trūko ne vienos ne dviejų bet kokių penkių mastau.gif

QUOTE(Pelene @ 2013 01 26, 16:07)
Na va, kaip tik sitie mums butu buve ne pro sali  tongue.gif

tigi parašyk numeriukus man į až kurių neturit ir ryt jeigu būsiu ten ir bus tų rinkinų galiu gi prigriebt, nesunku tongue.gif nesikuklink tongue.gif nežinau gi ką turit ką ne. o friends tai ir aš visai norėčiau vieną mažuliuką, bet verysad.gif

Kada siuntinukas bus tave? bigsmile.gif
Atsakyti