Merginos nepykit,kad pasikartosiu.Gal kas netycia dar uzmatytu sita legiuka ir galetu man prigriebt?
ar Unico Helow kitty tinka su duplo detalem?
QUOTE(asaraa @ 2013 01 26, 12:04)
ar Unico Helow kitty tinka su duplo detalem?
Tinka
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 26, 12:08)
Tinka
dekui.
Tai jei kam reikia maximoj jis kainaves 69,99lt, daar nukainuota iki 39,99lt o su nuolaida 28lt (mano akimis tai labi nedidele kaina uz 104 detalytes ir kibirelis su dangciu=padu).
QUOTE(Pelene @ 2013 01 26, 12:15)
Pempe, labai grazus miestelis
O as Lego neiskeisciau nei i Unico, nei i kitoki konstruktoriu
Na va, pasibaigs savaitgalis ir nustosit erzintis su tom dvigubom lego nuolaidom
O as Lego neiskeisciau nei i Unico, nei i kitoki konstruktoriu
Na va, pasibaigs savaitgalis ir nustosit erzintis su tom dvigubom lego nuolaidom
Visiškai sutinku Savo atveju pirkau kaip priedą prie duplo, ir to vieno unico rinkinio užteks garažo/namo statybai, žinau kad labai patiks stalčiukas, langas, o visiem kitiem statiniam - tik duplo tai ramiai bus galima laukt kitų gerų kainų dabar
Pokalbis su 1 m 7 mėn vaiku:
- geriausias yra tetė?
- ne!
- geriausia yra mama?
-ne!
dar išvardinu begalybę žmonių ir dalykų, kas gali būti geriausia, bet atsakymas vis neigiamas. Galiausiai klausiu:
- tai kas yra geriausia?
-LEGO
Ataskaita Kaunas Pramonės maxima, 11:30
LEGO City Police Heavy-Lift Helicopter 4439 nukainuota iki 109lt
LEGO Creator Propeller Adventures 7292 berods 34lt
LEGO City 4202 Mining Truck dabar va ir pamiršau.... bet ta pati akcijinė kaina ar ne 84lt panašiai.
Friend nei vieno geltono
duplo nei vieno geltono
star wars trys rinkinukai
visko buvo po kelis vnt nors vežimu vežk, bet mes neėmėm nei vieno mb sakė pakentėsim, nors labai čiupinėjo tą kalnakasių auto.
LEGO City Police Heavy-Lift Helicopter 4439 nukainuota iki 109lt
LEGO Creator Propeller Adventures 7292 berods 34lt
LEGO City 4202 Mining Truck dabar va ir pamiršau.... bet ta pati akcijinė kaina ar ne 84lt panašiai.
Friend nei vieno geltono
duplo nei vieno geltono
star wars trys rinkinukai
visko buvo po kelis vnt nors vežimu vežk, bet mes neėmėm nei vieno mb sakė pakentėsim, nors labai čiupinėjo tą kalnakasių auto.
QUOTE(n/a @ 2013 01 26, 09:59)
nemazai, is tiesu, kainavo 200 lt. Bet yra nemazai "bet" stai kad ir zmogiukai - truksta tai ranku, tai plauku, matosi, kad kunai supainioti (kojos-kunas). Deliojant pagal instrukcijas pradzioje susidelioja beveik tvarkingai, bet kuo toliau, tuo augiau detaliu truksta (nes detales jau sudetos i kitus rinkinius, t.y. keliems rinkinukams detales "bendros"). O ir instrukcijos ne visoms detalems. Uztat yra ir idomiu smulkmenu (pvz. Haris Poteris (be plauku ) su pelyte, burtu knygom ir peleda; papuga, siksnosparnis). Esu kazkada pirkusi maisiuka nerusiuotu, tai ten jau prastai buvo, keli zmogiukai, o toliau smulkus lauziukas.
Tai toks dvejopas jausmas - is vienos puses gan nemazas ivairiu detaliu rinkinys, bus galima deliotis pagal fantazija ar panaudoti kazkam, is kitos puses gal verciau pirkti su didesnem akcijom pilnus rinkinukus
Bet siaip paemus mums cia gan pasiseke, nes dar pakankamai ivairiapusiskas rinkinys, bet ar dar karta pirkciau nerusiuotas, nezinau (nebent kaina tokia, kad negali neimt ).
Tai toks dvejopas jausmas - is vienos puses gan nemazas ivairiu detaliu rinkinys, bus galima deliotis pagal fantazija ar panaudoti kazkam, is kitos puses gal verciau pirkti su didesnem akcijom pilnus rinkinukus
Bet siaip paemus mums cia gan pasiseke, nes dar pakankamai ivairiapusiskas rinkinys, bet ar dar karta pirkciau nerusiuotas, nezinau (nebent kaina tokia, kad negali neimt ).
na o man tai nera labai svarbu ar susistato rinkiniai, bent jau kol kas. nes mano mazylis labai jau kuribingas jam tik detaliu ivairoves pritruksta. kai jau pagal instrukcijas mokes deliot, situacija keisis, manau. aisku,siaip uz padraikas detales ir kaina turi buti atitinkama. bet kiek matau tai neblogai atrodo kruvele, cia is ebay? ir kaina jau su atgabenimu?
QUOTE(Sonrisita @ 2013 01 26, 12:26)
Pokalbis su 1 m 7 mėn vaiku:
- geriausias yra tetė?
- ne!
- geriausia yra mama?
-ne!
dar išvardinu begalybę žmonių ir dalykų, kas gali būti geriausia, bet atsakymas vis neigiamas. Galiausiai klausiu:
- tai kas yra geriausia?
-LEGO
Papildyta:
QUOTE(tomiike @ 2013 01 26, 12:37)
Sutinku su Tavo vyru - na nereikia jau mums LEGO Nagi pasiilgt reik ir palaukt kokiu svenciu
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 26, 13:26)
na o man tai nera labai svarbu ar susistato rinkiniai, bent jau kol kas. nes mano mazylis labai jau kuribingas jam tik detaliu ivairoves pritruksta. kai jau pagal instrukcijas mokes deliot, situacija keisis, manau. aisku,siaip uz padraikas detales ir kaina turi buti atitinkama. bet kiek matau tai neblogai atrodo kruvele, cia is ebay? ir kaina jau su atgabenimu?
O man kazkaip svarbu rinkiniai- turiu LT palikusi nemazai ale issimeciusiu smulkiu lego rinkiniu kaladeliu, detaliu, zmogiuku. Grizusi dar perziuresiu kiek ko ten yra,. atsirinksiu, ko mums reik ir ko ne- ir galvosiu ka daryt su tom nereikalingom kaladelem.
QUOTE(musyte08 @ 2013 01 26, 11:06)
Jus cia devetose taip apsipirkot?
na taip, jos devetos, bet ne is kokios parduotuves (cia tik Natele is ju parsitempia ka nors ), internetu pirktos
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 26, 13:26)
QUOTE(Pelene @ 2013 01 26, 14:11)
O man kazkaip svarbu rinkiniai- turiu LT palikusi nemazai ale issimeciusiu smulkiu lego rinkiniu kaladeliu, detaliu, zmogiuku. Grizusi dar perziuresiu kiek ko ten yra,. atsirinksiu, ko mums reik ir ko ne- ir galvosiu ka daryt su tom nereikalingom kaladelem.
ir man kazkaip svarbu, kad susidetu kas turi susidet, o tada jau gali ir kruvoj metytis
pirkau is zmogaus Lietuvoje, bet cia ne ju nuosavi, is kur gave, neisivaizduoju, kaina jau su viskuo buvo lygiai 200. beje, ketino is pradziu dalimis isparduot, buvo sudeje kruvelem, tai gerai, kad visgi emiau viska, nes vieno rinkinio dalys isbarstytos po tas kruvas buvo.
tad jei pirkti devetus kruvomis, tai reiktu nusiteikti, kad bus tiesiog statybines
QUOTE(n/a @ 2013 01 26, 15:02)
ir man kazkaip svarbu, kad susidetu kas turi susidet, o tada jau gali ir kruvoj metytis
pirkau is zmogaus Lietuvoje, bet cia ne ju nuosavi, is kur gave, neisivaizduoju, kaina jau su viskuo buvo lygiai 200. beje, ketino is pradziu dalimis isparduot, buvo sudeje kruvelem, tai gerai, kad visgi emiau viska, nes vieno rinkinio dalys isbarstytos po tas kruvas buvo.
tad jei pirkti devetus kruvomis, tai reiktu nusiteikti, kad bus tiesiog statybines
bet tada ir kaina turetu buti atitinkama jei ten ne rinkiniai o siaip palaida bala uztat man ir patinka nes pigiau. o kai sunus jau mokes pagal instrukcijas delioti, tada jau ziuresim, kad butu pilni rinkiniai. o dabar rinkini nuperki ir supila i bendra kruva. o tuos daiktus pagal instrukcija surenka mama ar tetis 1 karta ir tiek ziniu. paskui ziuri tai tos detales ner, tai tos. aisku, jos kurnors giliai po lova slepiasi
greiciau ateitu tas pirmadienis, nes jau man visai vis kazkas kazka nusiperka o mums tik skaityt ir pavydet