Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 21:25)
Mūsų nebeegzistuojantis lego miestas

oooo, tokio svyturio nemacius as dar!
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 22:00)
pas mane uzslepti mano pacios zaisti dar tokie rinkiniai ir kruva mazesniu  biggrin.gif vis mastau ar tuos mergaitiskus palikineti, kazkaip gaila parduoti  wub.gif kiek prisiminimu  wub.gif

ir visokiausiu mazesniu rinkiniu biggrin.gif

Aš kaupikė doh.gif , tai neparduočiau, man tikrai būtų gaila smile.gif . Gražūs rinkinukai drinks_cheers.gif
Tai va, iš kur tie išpjauti padai..

QUOTE(n/a @ 2013 01 25, 22:23)
oooo, tokio svyturio nemacius as dar!

Čia iš Creator

Ačiū, mergikės, už pagyras mano jaunimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 sausio 2013 - 22:57
o jau kokie grazus statiniai wub.gif o is tu smulkiuju lego ytai is vis kol tokius sustato blink.gif kiek laiko, vargo doh.gif ir paskui jei dar atejes milzinas sugriauna
o laiduotuviu biuras ten tikriausiai to arklio, kuris guli numestas biggrin.gif

QUOTE(asaraa @ 2013 01 25, 12:49)
4431 nera nukainuotas. Nukainuotas 4433 49.99
Mios nebuvo 

nukainuotas, tik nera parasyta, bet kai nusinesi prie skanavimo aparato, kur salia sone lentynos yra 4431, 4433, 4434 visi nukianuoti iki 49.99 lt. mirksiukas.gif
dar tas ninjago yra nukianuotas daugiau nieko.

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 14:42)
bet kokia mama saunuole,paskaicius toki posta siandien irgi fotika i rankas pasiemiau  parodysiu vakare musu statynius siandienos

biggrin.gif po tokiu zodziu ir nosi galima uzriesti lotuliukas.gif blush2.gif aciuks.gif

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 25, 14:52)
ash irgi fotkinsiu kai mazhe ka nors statys smile.gif dabar arba bokshtas arba gelytes per visa pieva sustatytos  wub.gif

biggrin.gif uzkreciau ne viena thumbup.gif
beja, as savo dukrytes boksta jau esu nufotkinus tongue.gif gi cia irgi statinys ir dar kiek pastangu kakzada reikejo, kol viena kaladele sulipo su kita
beja, musu dukrytes gimusios tais paciais metais, ta pati menesi ir ta pacia diena bigsmile.gif wub.gif

na ka, gavau as plaukuotaja princese jau thumbup.gif mazyle labiau vezimukas ir katinas suzavejo ir princesei karuna nueme, sake nereikia biggrin.gif ir uzmigo rankyteje laikydama vezimuka, sako lego vezimukas lotuliukas.gif snekute mano wub.gif
Papildyta:

biggrin.gif ne tik statom, bet ir puosiames lego gelytemis wub.gif tik nejo siandiena graziai pagauti rankyciu, gyvai vaizdas labai linksmas , ypac kai rankytes juda wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 25 sausio 2013 - 23:06
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 26, 00:09)

biggrin.gif ne tik statom, bet ir puosiames lego gelytemis  wub.gif tik nejo siandiena graziai pagauti rankyciu, gyvai vaizdas labai linksmas , ypac kai rankytes juda  wub.gif
user posted image

O kokie matyti vaizdai, maniskiai irgi daznai puosiasi gelytemis, kaip tik tos gelytes matyt sukurtos maziems pirsciukams
Atsakyti
Na ir priplepėjot blink.gif , jau rimtas darbas prisėdus šią temą perskaityt. Kokie žavingi visų statiniai bigsmile.gif wub.gif !

Pasisekė, kas aptikot Unico rinkinuką su zuikučiais nukainotą, tikrai puiki kaina už gerų detalių rinkinį. Pas mus su zuikučiais visi buvo pilna kaina g.gif .

n/a, patikrinai visas mūsų apylinkių maximas lotuliukas.gif . Jau stengiuosi nematyti ir nebegirdėti kur koks gėris nukainotas parduodamas, reikia kažkaip išgyventi iki pirmadienio ph34r.gif .

QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 25, 23:09)
biggrin.gif ne tik statom, bet ir puosiames lego gelytemis  wub.gif

Mano mažiukas irgi mėgsta taip pasipuošti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 25, 23:09)
biggrin.gif ne tik statom, bet ir puosiames lego gelytemis  wub.gif tik nejo siandiena graziai pagauti rankyciu, gyvai vaizdas labai linksmas , ypac kai rankytes juda  wub.gif

ir mano sunus taip daro bigsmile.gif
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 25, 23:44)
n/a, patikrinai visas mūsų apylinkių maximas  lotuliukas.gif . Jau stengiuosi nematyti ir nebegirdėti kur koks gėris nukainotas parduodamas, reikia kažkaip išgyventi iki pirmadienio ph34r.gif .

ax.gif ieskojau 4433, bet ne vienoje nebuvo nukainuotas..
Atsakyti
pratesiant tema apie rusiavima - pirkome deze nerusiuoto lego (smulkaus) (su keliom instrukcijom, tai surizikavau). tai pirmiausia su sese isrusiavom detales, stai kas gavosi:
user posted image

Melyname maisiuke - zmogeliukai.
Isrusiavus ne tiek daug detaliu pasirode, bet is tiesu yra tikrai nemazai smile.gif dabar deliojam pagal instrukcijas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n/a: 26 sausio 2013 - 08:06
QUOTE(n/a @ 2013 01 26, 09:05)
pratesiant tema apie rusiavima - pirkome deze nerusiuoto lego (smulkaus) (su keliom instrukcijom, tai surizikavau). tai pirmiausia su sese isrusiavom detales, stai kas gavosi:
user posted image

Melyname maisiuke - zmogeliukai.
Isrusiavus ne tiek daug detaliu pasirode, bet is tiesu yra tikrai nemazai smile.gif dabar deliojam pagal instrukcijas smile.gif

Bet tai labai neblogu daikciuku radot kruvelej, ypac i zmogiuku maisiuka paziurejus thumbup.gif . Kiek kainavo toks pirkinys? Pagal svori pirkot?
Atsakyti
nemazai, is tiesu, kainavo 200 lt. Bet yra nemazai "bet" smile.gif stai kad ir zmogiukai - truksta tai ranku, tai plauku, matosi, kad kunai supainioti (kojos-kunas). Deliojant pagal instrukcijas pradzioje susidelioja beveik tvarkingai, bet kuo toliau, tuo augiau detaliu truksta (nes detales jau sudetos i kitus rinkinius, t.y. keliems rinkinukams detales "bendros"). O ir instrukcijos ne visoms detalems. Uztat yra ir idomiu smulkmenu (pvz. Haris Poteris (be plauku hihihi.gif) su pelyte, burtu knygom ir peleda; papuga, siksnosparnis). Esu kazkada pirkusi maisiuka nerusiuotu, tai ten jau prastai buvo, keli zmogiukai, o toliau smulkus lauziukas.
Tai toks dvejopas jausmas - is vienos puses gan nemazas ivairiu detaliu rinkinys, bus galima deliotis pagal fantazija ar panaudoti kazkam, is kitos puses gal verciau pirkti su didesnem akcijom pilnus rinkinukus g.gif
Bet siaip paemus mums cia gan pasiseke, nes dar pakankamai ivairiapusiskas rinkinys, bet ar dar karta pirkciau nerusiuotas, nezinau (nebent kaina tokia, kad negali neimt smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 26, 10:59)
nemazai, is tiesu, kainavo 200 lt. Bet yra nemazai "bet" smile.gif stai kad ir zmogiukai - truksta tai ranku, tai plauku, matosi, kad kunai supainioti (kojos-kunas). Deliojant pagal instrukcijas pradzioje susidelioja beveik tvarkingai, bet kuo toliau, tuo augiau detaliu truksta (nes detales jau sudetos i kitus rinkinius, t.y. keliems rinkinukams detales "bendros"). O ir instrukcijos ne visoms detalems. Uztat yra ir idomiu smulkmenu (pvz. Haris Poteris (be plauku hihihi.gif) su pelyte, burtu knygom ir peleda; papuga, siksnosparnis). Esu kazkada pirkusi maisiuka nerusiuotu, tai ten jau prastai buvo, keli zmogiukai, o toliau smulkus lauziukas.
Tai toks dvejopas jausmas - is vienos puses gan nemazas ivairiu detaliu rinkinys, bus galima deliotis pagal fantazija ar panaudoti kazkam, is kitos puses gal verciau pirkti su didesnem akcijom pilnus rinkinukus  g.gif
Bet siaip paemus mums cia gan pasiseke, nes dar pakankamai ivairiapusiskas rinkinys, bet ar dar karta pirkciau nerusiuotas, nezinau (nebent kaina tokia, kad negali neimt smile.gif ).

Rinkiniuose tai beveik visad buna, kad gali sudeliot ivairius variantus, bet kita tenka ardyt, nes detales bendros kai kurios. Pagal svori nebandet svert? Idomu, nes ebay pasizvalgiau, tai kazkur 10eur uz kg gaunas kruva perkant, kur raso, kiek sveria. O va ivertint tikrai sunkoka, kas pasislepe po virsuj besimatanciom detalem...dabar jei ka del idomumo ziuriu, tai tik kad nebutu senu labai rinkiniu detaliu.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 26, 10:21)
Rinkiniuose tai beveik visad buna, kad gali sudeliot ivairius variantus, bet kita tenka ardyt, nes detales bendros kai kurios. Pagal svori nebandet svert? Idomu, nes ebay pasizvalgiau, tai kazkur 10eur uz kg gaunas kruva perkant, kur raso, kiek sveria. O va ivertint tikrai sunkoka, kas pasislepe po virsuj besimatanciom detalem...dabar jei ka del idomumo ziuriu, tai tik kad nebutu senu labai rinkiniu detaliu.

nepasveriau, dabar jau atgal nebesupilsim detaliu, bet manau, kad plius minus panasi kaina isejo.
Atsakyti
Jus cia devetose taip apsipirkot?
Atsakyti