Erikiux, super staybos pas Jus, o ir vaikų komentarai kas kur
mes lego duplo laikom ikea trofast dėžėse, labai super jų yra visokių dydžių, tai parūšiuota viskas ( http://www.ikea.com/.../?query=trofast ) , o smulkias tai plastikinėse permatomose dėžutėse iš jysk, tik kad sunkaiu su rūšiavimu
QUOTE(Kristiniux @ 2013 01 25, 20:44)
Erikiux, super staybos pas Jus, o ir vaikų komentarai kas kur
mes lego duplo laikom ikea trofast dėžėse, labai super jų yra visokių dydžių, tai parūšiuota viskas ( http://www.ikea.com/.../?query=trofast ) , o smulkias tai plastikinėse permatomose dėžutėse iš jysk, tik kad sunkaiu su rūšiavimu
vava man tokio tipo dezes labai liuks as irgi kazka tokio isivaizduoju veliau,kad bus kazkokia viena vieta tom detalem, ydealu spintele su dezem
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 17:28)
na va musu siandienos:
[im
Musu siandienos statiniai
pats pirmas ''Princesiu namas''
antras ''Kaimas''
paskutinis D pirmam aukste ''gyvunu parkas'' antras aukstas ''laidojimo biuras ''
per vidury namas
Va ,kaip viska man paaiskino..
Kaip smagu, kai nedideli vaikai patys stato
O ir temas sumąsto
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 20:58)
kad maniskiai jau dydeli tik statiniai tokie,kaip cia pasakius
kazkaip lego gal tik puse metu ,kaip susidomejo,nors kaladeliu jau seniai turime ...
vienam 6metai,kitam bus4
QUOTE(Pelene @ 2013 01 25, 20:17)
Pas mus yra visko- medus,duona, mesa , kukuruzai, bananai, obuoliai, apelsinai, morkos-galvoju, kas dar , bet visko daugiau nei po vieneta turim.
is figurinio maisto dar prisiminiau, kad tortai ir zuvys yra gi.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 21:01)
kazkaip lego gal tik puse metu ,kaip susidomejo,nors kaladeliu jau seniai turime ...
vienam 6metai,kitam bus4
O sesiametis nenori dar ir smulkiu kaladeliu rinkiniais zaist bent kartais? Ar nebande dar?
QUOTE(Pelene @ 2013 01 25, 21:17)
is figurinio maisto dar prisiminiau, kad tortai ir zuvys yra gi.
Papildyta:
O sesiametis nenori dar ir smulkiu kaladeliu rinkiniais zaist bent kartais? Ar nebande dar?
Papildyta:
bandem, is smulkiu turime rinkinuka viena, bet nesudomino
ir per savo gimtadieni gavo nemazai smulkiu lego,bet padejau juos i sona ir net nepajudino vaikas maniskiai is vis zaislais labai dydelio dziaugsmo nerodo, gauna dovana sako aciu ir deda i sona
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 21:01)
kad maniskiai jau dydeli tik statiniai tokie,kaip cia pasakius
vienam 6metai,kitam bus4
vienam 6metai,kitam bus4
Nelabai dideli . Va, dvylika ir penkiolika- tai tikrai dideli
Mūsų nebeegzistuojantis lego miestas
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 21:25)
Nelabai dideli . Va, dvylika ir penkiolika- tai tikrai dideli
o 15metu dar zaidzia lego
man siais laikais atrodo vaikau jau 12 metu nesidomi zaislais
ne taip kaip as iki 15metu lelem zaidziau iki 18metu svetimus vaikus kieme tampiau
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 22:25)
super
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 21:28)
o 15metu dar zaidzia lego
ne taip kaip as iki 15metu lelem zaidziau iki 18metu svetimus vaikus kieme tampiau
Gal ne žaidžia, o labiau konstruoja, dėlioja vaizdelius. Lego ne tik vaikams juk. Be to, NBA krepšininkas Dwight Howard, šią vasarą po operacijos praleidęs sezoną, irgi visam pasauliui pareiškė, kad konstravo Lego . Va, čia paaugliams labai stiprus argumentas
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 21:44)
Gal ne žaidžia, o labiau konstruoja, dėlioja vaizdelius. Lego ne tik vaikams juk. Be to, NBA krepšininkas Dwight Howard, šią vasarą po operacijos praleidęs sezoną, irgi visam pasauliui pareiškė, kad konstravo Lego . Va, čia paaugliams labai stiprus argumentas
aisku
pempe12 koks fainas miestas
pas mane uzslepti mano pacios zaisti dar tokie rinkiniai ir kruva mazesniu vis mastau ar tuos mergaitiskus palikineti, kazkaip gaila parduoti kiek prisiminimu
dar toks yra
ir toks
ir visokiausiu mazesniu rinkiniu
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 22:25)
Koks malonumas akis paganyt . Bet kur cia apsaugosi lego miesta nuo tokios milzines... mano sunus taip zaide, kai sese ateidavo - ,,gelbekites, milzine ateina...aaa"
Papildyta:
kristiniux, dezes labai fainos