Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

Erikiux, super staybos pas Jus, o ir vaikų komentarai kas kur bigsmile.gif

mes lego duplo laikom ikea trofast dėžėse, labai super thumbup.gif jų yra visokių dydžių, tai parūšiuota viskas ( http://www.ikea.com/.../?query=trofast ) , o smulkias tai plastikinėse permatomose dėžutėse iš jysk, tik kad sunkaiu su rūšiavimu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiniux: 25 sausio 2013 - 20:44
QUOTE(Kristiniux @ 2013 01 25, 20:44)
Erikiux, super staybos pas Jus, o ir vaikų komentarai kas kur bigsmile.gif

mes lego duplo laikom ikea trofast dėžėse, labai super thumbup.gif jų yra visokių dydžių, tai parūšiuota viskas ( http://www.ikea.com/.../?query=trofast ) , o smulkias tai plastikinėse permatomose dėžutėse iš jysk, tik kad sunkaiu su rūšiavimu doh.gif

vava man tokio tipo dezes labai liuks thumbup.gif as irgi kazka tokio isivaizduoju veliau,kad bus kazkokia viena vieta tom detalem, ydealu spintele su dezem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 17:28)

na va musu siandienos:
[im

Musu siandienos statiniai biggrin.gif
pats pirmas ''Princesiu namas''
antras ''Kaimas''
paskutinis biggrin.gifD pirmam aukste ''gyvunu parkas'' antras aukstas ''laidojimo biuras ''
per vidury namas biggrin.gif
Va ,kaip viska man paaiskino..

Kaip smagu, kai nedideli vaikai patys stato thumbup.gif
O ir temas sumąsto doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 20:58)
Kaip smagu, kai nedideli vaikai patys stato thumbup.gif
O ir temas sumąsto doh.gif  biggrin.gif

kad maniskiai jau dydeli biggrin.gif tik statiniai tokie,kaip cia pasakius g.gif lotuliukas.gif

kazkaip lego gal tik puse metu ,kaip susidomejo,nors kaladeliu jau seniai turime ...
vienam 6metai,kitam bus4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 25, 20:17)
Pas mus yra visko- medus,duona,  mesa , kukuruzai, bananai, obuoliai, apelsinai, morkos-galvoju, kas dar  g.gif , bet visko daugiau nei po vieneta turim.

is figurinio maisto dar prisiminiau, kad tortai ir zuvys yra gi.
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 21:01)

kazkaip lego gal tik puse metu ,kaip susidomejo,nors kaladeliu jau seniai turime ...

O sesiametis nenori dar ir smulkiu kaladeliu rinkiniais zaist bent kartais? Ar nebande dar?
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 25, 21:17)
is figurinio maisto dar prisiminiau, kad tortai ir zuvys yra gi.
Papildyta:
O sesiametis nenori dar ir smulkiu kaladeliu rinkiniais zaist bent kartais? Ar nebande dar?

bandem, is smulkiu turime rinkinuka viena, bet nesudomino unsure.gif
ir per savo gimtadieni gavo nemazai smulkiu lego,bet padejau juos i sona ir net nepajudino vaikas g.gif maniskiai is vis zaislais labai dydelio dziaugsmo nerodo, gauna dovana sako aciu ir deda i sona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 21:01)
kad maniskiai jau dydeli  biggrin.gif tik statiniai tokie,kaip cia pasakius  g.gif  lotuliukas.gif

Nelabai dideli rolleyes.gif . Va, dvylika ir penkiolika- tai tikrai dideli biggrin.gif

Mūsų nebeegzistuojantis lego miestas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 sausio 2013 - 21:35
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 21:25)
Nelabai dideli  rolleyes.gif . Va, dvylika ir penkiolika- tai tikrai dideli biggrin.gif

o 15metu dar zaidzia lego blush2.gif
man siais laikais atrodo vaikau jau 12 metu nesidomi zaislais doh.gif
ne taip kaip as iki 15metu lelem zaidziau doh.gif iki 18metu svetimus vaikus kieme tampiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 22:25)

wub.gif super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 21:28)
o 15metu dar zaidzia lego  blush2.gif
man siais laikais atrodo vaikau jau 12 metu nesidomi zaislais  doh.gif
ne taip kaip as iki 15metu lelem zaidziau  doh.gif iki 18metu svetimus vaikus kieme tampiau biggrin.gif

Gal ne žaidžia, o labiau konstruoja, dėlioja vaizdelius. Lego ne tik vaikams juk. Be to, NBA krepšininkas Dwight Howard, šią vasarą po operacijos praleidęs sezoną, irgi visam pasauliui pareiškė, kad konstravo Lego rolleyes.gif . Va, čia paaugliams labai stiprus argumentas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 21:44)
Gal ne žaidžia, o labiau konstruoja, dėlioja vaizdelius. Lego  ne tik vaikams juk. Be to, NBA krepšininkas Dwight Howard, šią vasarą po operacijos praleidęs sezoną, irgi visam pasauliui pareiškė, kad konstravo Lego rolleyes.gif . Va, čia paaugliams labai stiprus argumentas thumbup.gif

aisku rolleyes.gif

pempe12 koks fainas miestas wub.gif

pas mane uzslepti mano pacios zaisti dar tokie rinkiniai ir kruva mazesniu biggrin.gif vis mastau ar tuos mergaitiskus palikineti, kazkaip gaila parduoti wub.gif kiek prisiminimu wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

dar toks yra biggrin.gif
user posted image

ir toks biggrin.gif

user posted image

ir visokiausiu mazesniu rinkiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 22:25)

Koks malonumas akis paganyt thumbup.gif . Bet kur cia apsaugosi lego miesta nuo tokios milzines... 4u.gif mano sunus taip zaide, kai sese ateidavo - ,,gelbekites, milzine ateina...aaa" lotuliukas.gif
Papildyta:
kristiniux, dezes labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 25 sausio 2013 - 22:04