Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 16:36)
tai vava tos dezes labiau reikalingos yra smulkiems lego,bet ne duplo  4u.gif
is duplo tik gyvunus ir zmogeliukus iskirciau,bet ir tai i viena deze sudeciau smile.gif
detales dydeles,tai nesunku rasti, tik dar kai begius gausime irgi i atskira sudesiu begius bei traukinius.

Negaliu nenusisypsot- i pacia didziausia lego rusiavimo deze (astuonsnape)mums netilptu zmogiukai ir gyvunai- vien gyvunams reikia astuonsnapes dezes biggrin.gif o zmogiukams ketursnapes. Tai cia tik gyvunai ir zmogiukai juk...Dideliu as ir nerusiuoju, bet pvz tarp daug daug paprastu dideliu deziu ieskot sakiu ir kastuvelio irgi nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 16:42)
tai vava tos dezes labiau reikalingos yra smulkiems lego,bet ne duplo  4u.gif
is duplo tik gyvunus ir zmogeliukus iskirciau,bet ir tai i viena deze sudeciau smile.gif
detales dydeles,tai nesunku rasti, tik dar kai begius gausime irgi i atskira sudesiu begius bei traukinius.

O kai turesime maziuku lego,tai ziuresime,kaip viska reiks deliotis  doh.gif ui,kaip nelaukiu as to laiko kai reiks pereiti prie tu mazu,man jie visai ne prie sirdies doh.gif
Papildyta:

bet kokia mama saunuole,paskaicius toki posta siandien irgi fotika i rankas pasiemiau biggrin.gif parodysiu vakare musu statynius siandienos biggrin.gif

man irgi kilo mintis viska (na bent jau graziausius statinius) nupaveiksluoti ir saugoti kompiuteryje, bet kaiptik musu fotoaparato baterija sugedo doh.gif kai nusipirksim kita baterija, butinai paveiksluosiu rolleyes.gif natele tikriausia daug ka paveiksluoja is vaiku statiniu nes kartais cia ikelia savo sedevrus
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 25, 17:46)
man irgi kilo mintis viska (na bent jau graziausius statinius) nupaveiksluoti ir saugoti kompiuteryje, bet kaiptik musu fotoaparato baterija sugedo doh.gif  kai nusipirksim kita baterija, butinai paveiksluosiu rolleyes.gif natele tikriausia daug ka paveiksluoja is vaiku statiniu nes kartais cia ikelia savo sedevrus

ash irgi fotkinsiu kai mazhe ka nors statys smile.gif dabar arba bokshtas arba gelytes per visa pieva sustatytos wub.gif

man tai mieli visi vaiku statyniai , dabar kartu statom. nesiskundzhiu, bet ir mano statyniai kol kas nera shedevrai.
Papildyta:
man irgi kilo mintis viska (na bent jau graziausius statinius) nupaveiksluoti ir saugoti kompiuteryje, bet kaiptik musu fotoaparato baterija sugedo doh.gif  kai nusipirksim kita baterija, butinai paveiksluosiu rolleyes.gif natele tikriausia daug ka paveiksluoja is vaiku statiniu nes kartais cia ikelia savo sedevrus

laukiam nuotrauku! jos taip tema pagyvina! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 25, 16:50)
ash irgi fotkinsiu kai mazhe ka nors statys smile.gif dabar arba bokshtas arba gelytes per visa pieva sustatytos  wub.gif

man tai mieli visi vaiku statyniai , dabar kartu statom. nesiskundzhiu, bet ir mano statyniai kol kas nera shedevrai.

tada savus statinius paveiksluok thumbup.gif mano sunui irgi tik geguze bus 4m mes lego duplo ne neturejom (iskart prie smulkiuju ejom) tai jis ne pagal instrukcijas stato o is galvos masinikes visokias, kranus, namus ir pan, bet gan neblogai atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 25, 16:53)
tada savus statinius paveiksluok thumbup.gif  mano sunui irgi tik geguze bus 4m mes lego duplo ne neturejom (iskart prie smulkiuju ejom) tai jis ne pagal instrukcijas stato o is galvos masinikes visokias, kranus, namus ir pan, bet gan neblogai atrodo blush2.gif

oho koks saunuolis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

maniskiai tai satto ale namus lotuliukas.gif
tik mes mandru legu neturime, neturime nei lovyciu nei staliuku, dabar dydziausi rinkiniai bus gimtadienio proga tai reiks palaukti kovo men doh.gif sekantys velykom bus biggrin.gif
o kolkas stato is nieko kaip sakant biggrin.gif i arklio garda imeta kaladele ir sako cia maistas biggrin.gif
Atsakyti
: natele tikriausia daug ka paveiksluoja is vaiku statiniu nes kartais cia ikelia savo sedevrus

kad nedaug... kol sunus buvo mazas, nelabai turejo kaladeliu, tai ir fotografuot nebuvo ka, tik veliau viena kita... Gal kiek daugiau tada, kai pradejom su sunum lego miestuka lipdyt... O dabar tai mazoji visai neleidzia snulkiom uzsiimt... tai tik primo ir duplo telieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2013 01 25, 16:22)
Gaila verysad.gif .O si akcija visa savaigali galioja,nes labai reikia man to savivarcio,bet itariu,kad niekaip nepavyks iki Klaipedos nulekt.
O prie jusu namu kur yra maksima,lig sitas minejot yra pakainuotas?

velnias, kaip tik siandien vienoje Vilniaus maximoje ciupinejau sita savivarti, bet padejau atgal, mat nusprendziau, kad mums nereik blush2.gif bet nebepakeliui ta maxima man sad.gif
QUOTE(Pelene @ 2013 01 25, 16:44)
Negaliu nenusisypsot- i pacia didziausia lego rusiavimo deze (astuonsnape)mums netilptu zmogiukai ir gyvunai- vien gyvunams reikia astuonsnapes dezes  biggrin.gif o zmogiukams ketursnapes. Tai cia tik gyvunai ir zmogiukai juk...

bet cia duplo zmogiukai ir gyvunai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 18:10)
tadienio proga tai reiks palaukti kovo men  doh.gif sekantys velykom bus  biggrin.gif
o kolkas stato is nieko kaip sakant  biggrin.gif i arklio garda imeta kaladele ir sako cia maistas biggrin.gif

O mamytems sunkiausia islaukt ir dovanas iteikt lotuliukas.gif, pazystamas jausmas 4u.gif . pati nesulaukiu maziukes gimtadienio, kad traukini ispakuot... sunus irgi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 25, 17:23)
O mamytems sunkiausia islaukt ir dovanas iteikt  lotuliukas.gif, pazystamas jausmas  4u.gif . pati nesulaukiu maziukes gimtadienio, kad traukini ispakuot... sunus irgi. doh.gif

vava
gerai,kad dauguma dar net neatkeliavo lotuliukas.gif
namuose tik tas dydelis namas ir greitosios pagalbos namas biggrin.gif visa kita dar pakeliui, o kai kas dar tik kova pajudes biggrin.gif

na va musu siandienos:
user posted image

Musu siandienos statiniai biggrin.gif
pats pirmas ''Princesiu namas''
antras ''Kaimas''
paskutinis biggrin.gifD pirmam aukste ''gyvunu parkas'' antras aukstas ''laidojimo biuras ''
per vidury namas biggrin.gif
Va ,kaip viska man paaiskino..
Atsakyti
na jo, erikiuxxx, pas Jus MARIOS duplo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 25, 17:44)
Negaliu nenusisypsot- i pacia didziausia lego rusiavimo deze (astuonsnape)mums netilptu zmogiukai ir gyvunai- vien gyvunams reikia astuonsnapes dezes  biggrin.gif o zmogiukams ketursnapes. Tai cia tik gyvunai ir zmogiukai juk...Dideliu as ir nerusiuoju, bet pvz tarp daug daug paprastu dideliu deziu ieskot sakiu ir kastuvelio irgi nenoriu  biggrin.gif

Oho, jau vaikams pavydet pradedu 4u.gif .

Butu finansines galimybes... seniai pilnas kambarys legu butu smile.gif . O dabar tik per didziausias sventes ir tai po truputi...
Nuotrauka gera - sugalvok sitaip doh.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 25, 18:28)

Musu siandienos statiniai biggrin.gif

Oho, kokie isradingi - visiems gyvenimo atvejams drinks_cheers.gif . Saunuoliai vaikiukai 4u.gif .
Atsakyti
kokia faina ideja
user posted image
Atsakyti