Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

O gal kas is cia turit visgi ta stop begi? Nemazai kainuoja, o jeigu nenanudinga naujam traukinukui? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 25, 15:51)
Tai kad buvau BIG'e nieko nemaciau. O gal jie kazkur kitur padeje arba jau ispirko , na ir gerai, pinigeliai nors liko piniginej

kad as buvau apie 12 val, buvo prie visu zaislu ir tikrai gan daug g.gif grynai akiu lygyje g.gif
ar apie duplo kalba? nes duplo tai nebuvo
Atsakyti
Aciu uzh savo nuomones, ash sumasciau kad paimsiu tai ko reikia ir nesimetis lishnu detaliu namie

4u.gif

rushiuoti man norisi dupliukus, bet pakolkas viskas telpa i viena dezhe nuo rinkinio 4627. bet manau plesim kolekcija ir tada butinai nusipirksiu lego dezhutes saugojimui.
wub.gif

o dabar turim dar 2 plastikines dezhutes nuo duplo kates-shuniuko ir 6784 rinkinuku. bet kol kas man nepatgogu i jas rushiuoti doh.gif
huh noriu daug daug daug lego ir tada deliosim su dukra viska, heh.
O del tvarkos tai man painka kai viskas turi savo vieta. dabar visi zhaislai surushiuoti: lego savo dezhei, minkshti kitoj dezhei, kamuoliai, little people... ir yra lentynoje surikiuoti zhaislai - viskas lengvai pasiekiama.

apzhvelgiau skelbimus latvishkus:
1. 125litai

tik tai radau, daugiau nieko rimto nera . bet atrodo, kad brangoka.
o mergaitishku " ateiciai " jokiu nera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 25 sausio 2013 - 15:58
QUOTE(n/a @ 2013 01 25, 16:46)
o ta melyna dezute tai cia kokia?  g.gif

Ta melyna lego deze nuo seno rinkinio - tie skyreliai turetu 3 lego paduku juostom uzsidaryt (viena juosta kaip puse zalio paduko apie 25 *12,5cm), bet jie pas mumis statybose dalyvauja, tai kaip ir neuzsidengia...
Atsakyti
natele, is kur gavai ta melyna deze detalems rusiuoti? ar cia ne tavo o interneto foto?
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 25, 12:03)
mano dukra is viso viskas kas rozinio, permatomo, viskas kas mergaitiska, suniukai katciukai mazi zaisliniai, nu trumpiau ca ne mergaite o MERGAITE tikras glamuras- o as pakest negaliu viso to... bet tyliu sypsausi ir tyliu, ka tensypsausi PERKU ir tyliu lotuliukas.gif

thumbup.gif , gera mama soske.gif

QUOTE(tomiike @ 2013 01 25, 12:21)
man rodos ilgai dar nedėsi nieko į tas dėžes, nes jos pačios bus kaip kaladėlės hihihi.gif
o aš sergu su mažium, MB neveš niekur manęs taip, kad sedėsiu rami biggrin.gif nors

Visko gali būti, dabar vyresnioji su maže nepasidalina, o prieš tai tarnavo kaip laiptukai, po to buvo kraustomos ir vėl kitaip perkraustomos. Bet kokiu atveju savo įsivaizdavimą dėl paskirties tikrai reikia keisti, lego, matau, kad nedėsiu, bent jau artimiausius metus, o duplo bus galima. Bet labai gražios ir smagios dėžutės, ir tikrai norisi daugiau biggrin.gif .

QUOTE(Natele @ 2013 01 25, 15:26)
Nors patarciau bent i kelias dezes det atskiras - blokiukus, ploksteles, kitoj zmogiukus, gyvuniukus ir ju daiktus, dar kitoj ratus, langus ar ka panasaus, ir atskirai visa likusia smulkme. Pas mus rimciau isrusiuotos tos detales, kurios nera panaudotos statiniuose, bet kai reikia rast, vistiek sudetinga labai - ypac smulkias detalytes. Va kaip atrodo dalis musu dezikiu:
user posted image

O taip norėjau lego smulkiąsias į tas rūšiavimo dėžes sudėti, tiesiog mačiau vaizdą ax.gif . Bet galėčiau nebent paslėpusi po lova laikyti doh.gif , tai kokia prasmė gražių dėžių.
Natele, ta tavo mėlynoji dėžė labai gera, kas ten prieš tai buvo?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 25, 17:00)
natele, is kur gavai ta melyna deze detalems rusiuoti? ar cia ne tavo o interneto foto?

Mano nuotrauka. Dabar tik ebay ar dar kur tegalima nusipirkt - senas daiktas...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 25, 16:06)

aisku, tada cia jau mums nepasiekiamas daiktas
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 25, 15:57)
Ta melyna lego deze  nuo seno rinkinio - tie skyreliai turetu 3 lego paduku juostom uzsidaryt (viena juosta kaip puse zalio paduko apie 25 *12,5cm), bet jie pas mumis statybose dalyvauja, tai kaip ir neuzsidengia...

QUOTE(Natele @ 2013 01 25, 16:06)

Trise tuo pačiu susidomėjom, tavo atsakymas pasirodė prieš mano klausimą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 25 sausio 2013 - 16:18
[quote=egzotikaa,2013 01 25, 09:03]
deja, bigas man visai kitame miesto gale nepakeliui (vakar buvau islekusi i zmones biggrin.gif ), galiu tik tuos kurie liepojos g yra

Gaila verysad.gif .O si akcija visa savaigali galioja,nes labai reikia man to savivarcio,bet itariu,kad niekaip nepavyks iki Klaipedos nulekt.
O prie jusu namu kur yra maksima,lig sitas minejot yra pakainuotas?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 25 sausio 2013 - 16:25
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 17:16)
Trise tuo pačiu susidomėjom, tavo atsakymas pasirodė prieš mano klausimą biggrin.gif

biggrin.gif internete pavyzdzio nerandu...
Atsakyti
tai vava tos dezes labiau reikalingos yra smulkiems lego,bet ne duplo 4u.gif
is duplo tik gyvunus ir zmogeliukus iskirciau,bet ir tai i viena deze sudeciau smile.gif
detales dydeles,tai nesunku rasti, tik dar kai begius gausime irgi i atskira sudesiu begius bei traukinius.

O kai turesime maziuku lego,tai ziuresime,kaip viska reiks deliotis doh.gif ui,kaip nelaukiu as to laiko kai reiks pereiti prie tu mazu,man jie visai ne prie sirdies doh.gif
Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 25, 09:47)
biggrin.gif bet to nesamones  wub.gif  wub.gif  wub.gif kokios mielos mamai yra, svarbu procesas thumbup.gif o kai vienas paskui pastato kazka labiau i "samone"  bigsmile.gif  wub.gif ateis laikas ir patys pagal instrukcija statys  thumbup.gif viskam savas laikas, as del to ir fotgrafuoju kai kuriuos darbelius, kad butu palyginimui - tobulejimas  biggrin.gif atminciai
nes viskas pasimirsta nors atrodo tikrai atsiminsiu  biggrin.gif

bet kokia mama saunuole,paskaicius toki posta siandien irgi fotika i rankas pasiemiau biggrin.gif parodysiu vakare musu statynius siandienos biggrin.gif
Atsakyti