O gal kas is cia turit visgi ta stop begi? Nemazai kainuoja, o jeigu nenanudinga naujam traukinukui?
Aciu uzh savo nuomones, ash sumasciau kad paimsiu tai ko reikia ir nesimetis lishnu detaliu namie
rushiuoti man norisi dupliukus, bet pakolkas viskas telpa i viena dezhe nuo rinkinio 4627. bet manau plesim kolekcija ir tada butinai nusipirksiu lego dezhutes saugojimui.
o dabar turim dar 2 plastikines dezhutes nuo duplo kates-shuniuko ir 6784 rinkinuku. bet kol kas man nepatgogu i jas rushiuoti
huh noriu daug daug daug lego ir tada deliosim su dukra viska, heh.
O del tvarkos tai man painka kai viskas turi savo vieta. dabar visi zhaislai surushiuoti: lego savo dezhei, minkshti kitoj dezhei, kamuoliai, little people... ir yra lentynoje surikiuoti zhaislai - viskas lengvai pasiekiama.
apzhvelgiau skelbimus latvishkus:
1. 125litai
tik tai radau, daugiau nieko rimto nera . bet atrodo, kad brangoka.
o mergaitishku " ateiciai " jokiu nera
rushiuoti man norisi dupliukus, bet pakolkas viskas telpa i viena dezhe nuo rinkinio 4627. bet manau plesim kolekcija ir tada butinai nusipirksiu lego dezhutes saugojimui.
o dabar turim dar 2 plastikines dezhutes nuo duplo kates-shuniuko ir 6784 rinkinuku. bet kol kas man nepatgogu i jas rushiuoti
huh noriu daug daug daug lego ir tada deliosim su dukra viska, heh.
O del tvarkos tai man painka kai viskas turi savo vieta. dabar visi zhaislai surushiuoti: lego savo dezhei, minkshti kitoj dezhei, kamuoliai, little people... ir yra lentynoje surikiuoti zhaislai - viskas lengvai pasiekiama.
apzhvelgiau skelbimus latvishkus:
1. 125litai
tik tai radau, daugiau nieko rimto nera . bet atrodo, kad brangoka.
o mergaitishku " ateiciai " jokiu nera
QUOTE(n/a @ 2013 01 25, 16:46)
o ta melyna dezute tai cia kokia?
Ta melyna lego deze nuo seno rinkinio - tie skyreliai turetu 3 lego paduku juostom uzsidaryt (viena juosta kaip puse zalio paduko apie 25 *12,5cm), bet jie pas mumis statybose dalyvauja, tai kaip ir neuzsidengia...
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 25, 12:03)
mano dukra is viso viskas kas rozinio, permatomo, viskas kas mergaitiska, suniukai katciukai mazi zaisliniai, nu trumpiau ca ne mergaite o MERGAITE tikras glamuras- o as pakest negaliu viso to... bet tyliu sypsausi ir tyliu, ka tensypsausi PERKU ir tyliu
, gera mama
QUOTE(tomiike @ 2013 01 25, 12:21)
man rodos ilgai dar nedėsi nieko į tas dėžes, nes jos pačios bus kaip kaladėlės
o aš sergu su mažium, MB neveš niekur manęs taip, kad sedėsiu rami nors
o aš sergu su mažium, MB neveš niekur manęs taip, kad sedėsiu rami nors
Visko gali būti, dabar vyresnioji su maže nepasidalina, o prieš tai tarnavo kaip laiptukai, po to buvo kraustomos ir vėl kitaip perkraustomos. Bet kokiu atveju savo įsivaizdavimą dėl paskirties tikrai reikia keisti, lego, matau, kad nedėsiu, bent jau artimiausius metus, o duplo bus galima. Bet labai gražios ir smagios dėžutės, ir tikrai norisi daugiau .
QUOTE(Natele @ 2013 01 25, 15:26)
Nors patarciau bent i kelias dezes det atskiras - blokiukus, ploksteles, kitoj zmogiukus, gyvuniukus ir ju daiktus, dar kitoj ratus, langus ar ka panasaus, ir atskirai visa likusia smulkme. Pas mus rimciau isrusiuotos tos detales, kurios nera panaudotos statiniuose, bet kai reikia rast, vistiek sudetinga labai - ypac smulkias detalytes. Va kaip atrodo dalis musu dezikiu:
O taip norėjau lego smulkiąsias į tas rūšiavimo dėžes sudėti, tiesiog mačiau vaizdą . Bet galėčiau nebent paslėpusi po lova laikyti , tai kokia prasmė gražių dėžių.
Natele, ta tavo mėlynoji dėžė labai gera, kas ten prieš tai buvo?
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 25, 17:00)
natele, is kur gavai ta melyna deze detalems rusiuoti? ar cia ne tavo o interneto foto?
Mano nuotrauka. Dabar tik ebay ar dar kur tegalima nusipirkt - senas daiktas...
QUOTE(Natele @ 2013 01 25, 16:06)
aisku, tada cia jau mums nepasiekiamas daiktas
QUOTE(Natele @ 2013 01 25, 15:57)
Ta melyna lego deze nuo seno rinkinio - tie skyreliai turetu 3 lego paduku juostom uzsidaryt (viena juosta kaip puse zalio paduko apie 25 *12,5cm), bet jie pas mumis statybose dalyvauja, tai kaip ir neuzsidengia...
QUOTE(Natele @ 2013 01 25, 16:06)
Trise tuo pačiu susidomėjom, tavo atsakymas pasirodė prieš mano klausimą
[quote=egzotikaa,2013 01 25, 09:03]
deja, bigas man visai kitame miesto gale nepakeliui (vakar buvau islekusi i zmones ), galiu tik tuos kurie liepojos g yra
Gaila .O si akcija visa savaigali galioja,nes labai reikia man to savivarcio,bet itariu,kad niekaip nepavyks iki Klaipedos nulekt.
O prie jusu namu kur yra maksima,lig sitas minejot yra pakainuotas?
deja, bigas man visai kitame miesto gale nepakeliui (vakar buvau islekusi i zmones ), galiu tik tuos kurie liepojos g yra
Gaila .O si akcija visa savaigali galioja,nes labai reikia man to savivarcio,bet itariu,kad niekaip nepavyks iki Klaipedos nulekt.
O prie jusu namu kur yra maksima,lig sitas minejot yra pakainuotas?
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 25, 17:16)
Trise tuo pačiu susidomėjom, tavo atsakymas pasirodė prieš mano klausimą
internete pavyzdzio nerandu...
tai vava tos dezes labiau reikalingos yra smulkiems lego,bet ne duplo
is duplo tik gyvunus ir zmogeliukus iskirciau,bet ir tai i viena deze sudeciau
detales dydeles,tai nesunku rasti, tik dar kai begius gausime irgi i atskira sudesiu begius bei traukinius.
O kai turesime maziuku lego,tai ziuresime,kaip viska reiks deliotis ui,kaip nelaukiu as to laiko kai reiks pereiti prie tu mazu,man jie visai ne prie sirdies
Papildyta:
bet kokia mama saunuole,paskaicius toki posta siandien irgi fotika i rankas pasiemiau parodysiu vakare musu statynius siandienos
is duplo tik gyvunus ir zmogeliukus iskirciau,bet ir tai i viena deze sudeciau
detales dydeles,tai nesunku rasti, tik dar kai begius gausime irgi i atskira sudesiu begius bei traukinius.
O kai turesime maziuku lego,tai ziuresime,kaip viska reiks deliotis ui,kaip nelaukiu as to laiko kai reiks pereiti prie tu mazu,man jie visai ne prie sirdies
Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 25, 09:47)
bet to nesamones kokios mielos mamai yra, svarbu procesas o kai vienas paskui pastato kazka labiau i "samone" ateis laikas ir patys pagal instrukcija statys viskam savas laikas, as del to ir fotgrafuoju kai kuriuos darbelius, kad butu palyginimui - tobulejimas atminciai
nes viskas pasimirsta nors atrodo tikrai atsiminsiu
nes viskas pasimirsta nors atrodo tikrai atsiminsiu
bet kokia mama saunuole,paskaicius toki posta siandien irgi fotika i rankas pasiemiau parodysiu vakare musu statynius siandienos