Dėl rūšiavimo manau galėčiau pasiginčyti
jeigu tvarkysit tik jūs, tai tik jūs ir tvarkysit, bet... yra toks dalykas kaip vaiko supratimas apie tvarką ir pan. prieš pusę metų aš būčiau pirštą pasukiojus
tam kas būtų pasakęs,kad pas mane bus surūšiuoti žaislai ir galėsiu praeit nepaspyrus ko nors. tvarkydavau seniau aš žaislus, paskui tvarkydavom dviese, dabar aš tik padedu iš palovių ir spintų surinkt viską, tvarkosi vaikai. po truputį po truputį mažais žingsneliais daėjom iki to,kad vakare žaislai miega savo vietose. o dabar didčkė negali atsidžiaugt, kad viską lengva rast. ir pastebėjau atsirado didesnsi stimulas žaist kai viskas pasiekiam ir randama lengvai o ne suversta didelėj dežėj
nu pagalvokit sąžiningai mamos - kiek to rūšiavimo
žmogeliukai gyvūnėliai, augalai-gėlytės-maistas, baldai, tvorelės ir viskokios įdomios kaladėlės-įrankiai. keturios papildomos dėžutės. kas turi mažiau visko, gali net drąsiai visus šiuos sutalpint į vieną didesnę dėžutę. kaladėlių nerūšiuojam , aj tiesa bėgiai dar atskirai.
aišku aš nesakau, kad čia apsileidimas ir pan. kiekvienam savo ir visaip gerai. tik tiek sakau, kad tikrai verta pabandyt