Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(vilmux0520 @ 2013 01 25, 13:40)
O kiek gaunasi friends rinkinukas su ta dvigiba nuolaida? Tas miegamasis?  Berods apie ji buvo kalbeta

As vieninteli radau ta miegamaji nukainuota maximoj centre, tai paemiau sau - i prieki. Lyg 17lt nevirsyjo g.gif .

Klepesova, gal darzelio itaka tu tokiu ruzavu ruzavu noru? Gal pabos po kurio laiko?
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2013 01 25, 14:03)
apie 17,50

Va jei kas uzmatytumet uz tokia kaina ir nebutu per sunku nupirkt ir issiust i kedainius buciau labai dekinga. Statant namus, galeciau bent viena kambari irengt
Atsakyti
o va as siandien niekur nebeisvaziuosiu. reiskia jokiu lego papildymu pas mus si karta nebus. o taip tikejaus kokia maxima pasiekti verysad.gif kazi kada sekancios nuolaidos zaislams? rolleyes.gif tikriausia pries velykas, anea?
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2013 01 25, 11:36)
Va jei kas uzmatytumet uz tokia kaina ir nebutu per sunku nupirkt ir issiust i kedainius buciau labai dekinga. Statant namus, galeciau bent viena kambari irengt

vakare manau i parde eisiu, jei dar bus prigriebsiu, bet buvo tik 1 vnt sito rinkinuko. kainavo 34.95 nukainuota i 23.99 tai dar nuo tos sumos 30 proc butu
paimti jei bus
galesiu ir issiusti

zinoma, jei niekas nebus nupirkes
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2013 01 25, 14:56)
vakare manau i parde eisiu, jei dar bus prigriebsiu, bet buvo tik 1 vnt sito rinkinuko. kainavo 34.95 nukainuota i 23.99 tai dar nuo tos sumos 30 proc butu
paimti jei bus
galesiu ir issiusti

zinoma, jei niekas nebus nupirkes

Jei tik bus paimkit. Kaip tik kitos savaites gale vyras ilt gris. Tai parves man
Atsakyti
Su gimtadieniu , Klepesova. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Dėl rūšiavimo manau galėčiau pasiginčyti ax.gif jeigu tvarkysit tik jūs, tai tik jūs ir tvarkysit, bet... yra toks dalykas kaip vaiko supratimas apie tvarką ir pan. prieš pusę metų aš būčiau pirštą pasukiojus fool.gif tam kas būtų pasakęs,kad pas mane bus surūšiuoti žaislai ir galėsiu praeit nepaspyrus ko nors. tvarkydavau seniau aš žaislus, paskui tvarkydavom dviese, dabar aš tik padedu iš palovių ir spintų surinkt viską, tvarkosi vaikai. po truputį po truputį mažais žingsneliais daėjom iki to,kad vakare žaislai miega savo vietose. o dabar didčkė negali atsidžiaugt, kad viską lengva rast. ir pastebėjau atsirado didesnsi stimulas žaist kai viskas pasiekiam ir randama lengvai o ne suversta didelėj dežėj g.gif nu pagalvokit sąžiningai mamos - kiek to rūšiavimo biggrin.gif žmogeliukai gyvūnėliai, augalai-gėlytės-maistas, baldai, tvorelės ir viskokios įdomios kaladėlės-įrankiai. keturios papildomos dėžutės. kas turi mažiau visko, gali net drąsiai visus šiuos sutalpint į vieną didesnę dėžutę. kaladėlių nerūšiuojam , aj tiesa bėgiai dar atskirai.
aišku aš nesakau, kad čia apsileidimas ir pan. kiekvienam savo ir visaip gerai. tik tiek sakau, kad tikrai verta pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2013 01 25, 11:41)

su tortadieniu!
user posted image
Atsakyti
Aš turėjau omeny smulkiųjų kaladėlių rūšiavimą. O duplo tikrai nėra labai sudėtinga.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 25, 14:27)
Aš turėjau omeny smulkiųjų kaladėlių rūšiavimą. O duplo tikrai nėra labai sudėtinga.

užtai mes dar ilgai žaisim su duplo doh.gif vat ten kas bus per iššūkis tai baisu ir pagalvot blink.gif ten tai aš visiškai neįsivaizduoju kaip reikės viską išsaugot g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2013 01 25, 12:12)
Jei tik bus paimkit. Kaip tik kitos savaites gale vyras ilt gris. Tai parves man

ok, paimsiu, bet jums su siuntimu (paprastu ne registruotu gausis 3 lt su pavedimu skaiciuojant) ar apsimoka, beveik ta pati kaina kaip buna 40 proc gaunasi
bet jei reikia, galiu paimti biggrin.gif

nu bet jei bus nupirksiu, jei ka turesiu kam ipadovanoti biggrin.gif parasysiu i az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 25 sausio 2013 - 14:45
QUOTE(Natele @ 2013 01 25, 09:38)

va kaip kruopsciai papasakojot  thumbup.gif . Neverta tada ieskot pirkt tu daikciuku, turint nauja traukinuka. O tos begio detales su raudonu stopu, kur slankiojas, nebandet su nauju traukinuku?

Net nezinau, as tos detales su stopu neturiu, tai nieko negaliu pasakyt, Gal reiks kazkur ieskot nusipirkti pigiau smile.gif
Atsakyti